*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

 • Onze Laagste Prijs Garantie

  We vergelijken onze prijzen

 • Gratis Levering Vanaf €50

  Kies een leverdatum die past

 • Sinds 2017

  Betrouwbaarheid

 • Bescherming Van Klantgegevens

  Uw gegevens zijn veilig en beveiligd bij ons

Disclaimer

Disclaimer

We zoeken en selecteren altijd op zorgvuldige wijze onze natuurlijke producten, zonder kunstmatige ingrediënten. De meeste van de producten op onze website zijn natuurlijke remedies en zijn daarom niet geëvalueerd door de Food & Drug Administration (FDA) of de Medicines & Healthcare products Regulatory Agency (MHRA).

De enige manier waarop we kunnen voldoen aan de hoge eisen die we ons zelf stellen, is door op minutieuze wijze op zoek te gaan naar alleen de beste natuurlijke producten en oplossingen in de markt. Veel mensen vragen zich af of onze oplossingen gegarandeerd resultaat bieden en feit is dat niet elk product even goed werkt voor elk persoon. Ja, ze bieden zeker resultaat, maar het verschilt van persoon tot persoon hoe snel ze effect hebben. Het is belangrijk te weten dat de informatie op onze website niet beschouwd kan worden als medisch advies. We raden onze bezoekers altijd aan om een arts te raadplegen indien nodig.

We proberen onze websitebezoekers altijd zoveel mogelijk informatie te geven over de producten die we op voorraad hebben. We hebben ook een toegewijd Customer Services team klaar zitten voor al onze Europese websites, die onze range door en door kennen en alle extra vragen die je mocht hebben over onze producten, kunnen beantwoorden. Als je niet zeker bent over het gebruik van één van onze producten, adviseren we je om je huisarts te raadplegen voordat je je bestelling plaatst. Want uiteindelijk willen we dat jij helemaal gerust gesteld bent. Vooral wanneer je onder medisch toezicht staat of last van allergieën hebt.