Wat zijn detox theeën en hoe gebruik je dit?

Een detox thee heet de dubbele functie om zowel te helpen bij het reinigen van het lichaam van alle gif- en afvalstoffen, als ervoor zorgen dat mogelijk gewichtsverlies sneller verloopt. Een detox tea is dan ook een waardevolle toevoeging aan ieder detox dieet, en zal er voor zorgen dat je gezonder en gelukkiger wordt.

Banner detox thee - Dieet en detox thee geschreven op een houte tafel

Wat is detox thee?

Door de jaren heen zijn er veel wetenschappers doorgebroken op het gebied van gewichtsverlies en fitness. Echter is Detox Thee als afslankthee, het fenomeen waar iedereen het nu over heeft. De naam afslankthee zegt al genoeg. De afslankthee kan mensen helpen die in vorm willen blijven en hun gewicht willen handhaven. Deze Detox Thee blijft een stap voor op wat normale thee kan bieden door middel van haar natuurlijke antioxidanten, krachtige ginseng en kruiden. Op WeightWorld kun je kiezen uit een groot assortiment van Detox Thee. Elk met een speciale mix en een van de ‘s werelds beste en natuurlijke ingrediënten die bijdragen aan een gezonder leven.

Hoe verschilt detox thee van normale thee?

Gewone thee biedt niet zoveel gezonde voordelen als natuurlijke afslankthee doet. Daarom bieden wij ons geselecteerde assortiment van krachtige Detox Thee aan op WeightWorld. Deze Detox thee stimuleert je metabolisme, vermindert de eetlust, bevordert gewichtsverlies, verbetert het energieniveau en reinigt je lichaam.

Wat doet detox thee?

Er zijn verschillende soorten Detox Thee op de markt, die meestal gemaakt zijn van theebladeren met geneeskrachtige kruiden. De gemeenschappelijke ingrediënten in deze Detox Thea omvatten paardenbloem, Senna en Yerba mate. Aangezien het voor ons belangrijk is om de dikke darm te reinigen wanneer gifstoffen zich opbouwen, kan goed opname van voedingsstoffen worden tegengehouden, het verteringsproces vertragen en kan het leiden tot onbewuste gewichtstoename. Hier komt de rol van de Detox thee bij kijken. Detox Tea helpt de nierfuncties en leverfuncties te verbeteren door schadelijke stoffen uit je lichaam te verwijderen. Terwijl dit gebeurt, kun je ook een goede gezondheid en gewichtsverlies ervaren. De eigenschappen van de antioxidant van Detox Thee helpen je om je metabolisme/cholesterol gehalte te versnellen wat resulteert in energie verbranding.

Afslankthee kan effect hebben op de volgende punten*:

  • metabolisme voor een beter energie niveau
  • vetverbranding proces
  • eetlust en het snacken
  • inwendige organen
  • antioxidanten in het lichaam
  • huid
  • vitaliteit van het lichaam

Hoe helpt afslankthee bij gewichtsverlies?

Antioxidanten, natuurlijke kruiden, Detox thee elementen en metabolisme boost ingrediënten helpen om ons assortiment van een van de beste afslanktheeën je metabolisme een boost geven en je te lichaam reinigen. Een hoge concentratie van catechins in thee is een sterk antioxidant die 20 keer zo sterk is dan vitamine C. Dit geeft je extra energie waardoor je het meeste uit je workout kunt halen en je lichaam en meer vet kunt verbranden. Op deze manier werkt Detox thee als natuurlijke reinigingsbehandeling door middel van het doden van gifstoffen. Als je ze toevoegt aan je dagelijkse routine, kunnen de resultaten je verrassen.

Oolong Thee
Oolong Thee:

Deze afslankthee wordt traditioneel gebruikt in de Chinese geneeskunde. Het bevat krachtige antioxidanten die weer kunnen bijdragen aan een gezonde levensstijl.

Lotus Bladeren
Lotus Bladeren

De bladeren van de lotusbloem helpen aan een prettige smaak en wordt veel gebruikt in kruidenthee.

Ginseng Thee
Ginseng Thee

Ginseng wordt in China al meer dan 4000 jaar gebruikt voor de behandeling van ziekten en kwalen. Volgens de chinezen zou deze thee kunnen helpen bij de regulering van de bloedsuikerspiegel.*

Honing
Honing

Honing kan een verzachtende werking hebben.

Kaneel Zaden
Kaneel Zaden

De zaden van de kaneelplant kunnen de lever en nieren ondersteunen.*

Hennep Zaden
Hennep Zaden

Hennep zaden zitten vol eiwitten, vitaminen en mineralen. Deze zaden staan ook bekend om hun hoge concentraties omega-3 en 6.

Stevia
Stevia

De stevia plant staat bekend om zijn natuurlijke zoetheid. Deze zoetheid bevat geen kcal en wordt daarom veel gebruikt om producten te zoeten.

Munt
Munt

De munt plant is rijk aan antioxidanten, vitaminen, essentiële oliën en vezels.

Afslankthee en de media

De Detox thee kuur is binnen een korte tijd erg populair geworden en veel mensen dachten dat het gewoon een rage was, maar ze zijn zo populair geworden dat ze nu blijvend zijn! Beroemdheden zoals de Kardashians, Vanessa Hudgens, Sarah Hyland en Britney Spears hebben allemaal Detox Tea geprobeerd en houden van de resultaten! Deze beroemdheden gebruiken afslank en Detox thee voor verschillende redenen om hun algemene gezondheid te verbeteren en gewicht te verliezen. Doordat het zo makkelijk is blijven ze terugkomen!

Welk signaal geeft de markt af over afslankthee?

Veel afslankproducten op de markt tegenwoordig kiezen ervoor om er groene thee in te verwerken. Het heeft een prettige smaak en is welbekend onder de bevolking. Veel ontgiftende thee bevatten catechines. Dit is het proces waarbij eten wordt omgezet in energie in plaats van worden opgeslagen als vet. Deze eigenschap van Detox Tea maakt thee een van de betere afslank dranken op de markt. Hier bij WeightWorld.nl bieden we een krachtige mix van ‘s werelds kruiden en ingrediënten in onze Detox thee.

Wanneer kan je de eerste resultaten verwachten?

De resultaten kunnen per individu verschillen en hangen af van de levensgewoonten. Het is vanzelfsprekend dat een of twee koppen van ontgiftende thee niet de enige factor kan zijn die je helpt bij gewichtsverlies. Onze selectie van Afslankthee moet deel uitmaken van een gezonde levensstijl. Voor optimale resultaten wordt het aangeraden om de Detox Tea te drinken naast gezonde en evenwichtige voeding, voldoende water en regelmatige lichaamsbeweging.

Let hier op bij het gebruiken van detox thee

Vanwege de natuurlijke ingrediënten in groene thee zijn er weinig bekende bijwerkingen bij onze producten. Desalniettemin raden wij het aan om altijd eerst de bijsluiter met ingrediënten te lezen, zodat je geen mogelijke allergische reacties krijgt.

Ook dien je er rekening mee te houden dat het meeste gewicht dat je verliest wellicht ook water kan zijn. Een detox thee heeft namelijk een laxerend effect, wat er toe kan leiden dat het lichaam zich gaat ontdoen van alle lichaamsvloeistoffen. Dit kan als gevolg hebben dat je je inderdaad lichter voelt, maar dat je geen vet hebt verloren.

Daarnaast kan de cafeïne in de detox thee ook bijdragen aan slaapproblemen. Cafeïne is een effectieve eetlustremmer en wordt vaak toegevoegd aan producten voor het afvallen, maar het kan ook zorgen voor een hoge bloeddruk, nervositeit, en problemen met het vatten van de slaap.

Afslankthee kopen op weightworld nl

Bestellen bij WeightWorld is eenvoudig, snel en veilig. Bij Weightworld kan je je producten morgen al in huis hebben als je voor 16.00 uur besteld. Ons beveiligd betalingsproces maakt het mogelijk om je producten met zekerheid en discretie te bestellen. Als je problemen hebt met het plaatsen van je bestelling, neem dan contact op met onze klantenservice maandag tot en met vrijdag van 9.00-16.00 uur.

Andere interessante artikelen

Aanbevolen Producten

Delen met