Eco Masters Chin & Neck Firming Cream

Voor Verzorging en Ontspanning

Overzicht

Kijk je in de spiegel en zucht je ontevreden over het gebied onder je kaak? Een hangende onderkin kan verschrikkelijk voelen, vooral als we weten dat de meeste methoden buiten ons bereik vallen. Zodat je je elke dag op die specifieke zorg kunt richten, heeft Eco Masters een selectie van krachtige ingrediënten vakkundig gemengd. De Chin & Neck Firming Cream staat voor je klaar.

  • Voor de zorg van een doorhangende onderkin
  • Streeft naar soepel, ontspannen & hydrateren
  • Premium innovatieve formulering
  • Met Oleyl Erucate & Squalene
  • Kalmerende, voedende crème
  • Tweemaal daags massage-applicatie

Vooral voor degenen die door gewichtsveranderingen zijn gegaan, kan dit een blijvende herinnering zijn - maar je hoeft je niet langer ongemakkelijk te voelen over je onderkin en doorhangende nek! Dit product is precies wat je zocht en is de beste manier om je te helpen met een zelfvertrouwenbooster. Eco Masters Chin & Neck verstevigende crème streeft ernaar om je look terug te winnen en opnieuw verliefd te worden met wat je in de spiegel ziet.

Het product dat je zoekt, is niet langer meer verkrijgbaar.

Zorgwekkende dubbele kin

Een stevige kaaklijn is een belangrijk teken van een aantrekkelijk gezichtsprofiel - en toch kan na verloop van tijd de huid onder de kin doorbuigen en mollig worden, wat leidt tot een dubbel uiterlijk. Dit kan ten koste gaan van ons algehele gevoel van vertrouwen, of we nu mannen of vrouwen zijn! Hoewel er zeker opties beschikbaar zijn, moeten mensen zich vaak wenden tot dure, ongemakkelijke en indiscreet operaties. Zou het niet zo veel beter zijn om een gerichte, gerichte crème-formulering te vinden die we zouden kunnen gebruiken om die specifieke problemen aan te pakken?

Eco Masters Chin & Neck Firming Cream

Vastbesloten om een aangename, niet-invasieve manier te vinden om je hangende huid onder de kin aan te pakken, deed Eco Masters een toegewijde studie naar de beste wetenschappelijke formuleringen. Een handvol werd uiteindelijk met de grootste zorg en aandacht uitgekozen om je de best denkbare zorg te bieden. Deze verzachtende crème helpt je om die specifieke regio glad te maken, te hydrateren en te ontspannen, maar heeft slechts een tweemaal daags massage-applicatie nodig.

Een rechte lijn met daarboven twee kronkelende lijnen - versoepel
Versoepel

Velen van ons wensen dat we die verzwakte huid zouden kunnen wegwerken, dus het is van het grootste belang om de beste ingrediënten te kiezen. Oleyl Erucate heeft uitstekende huidverzachtende eigenschappen. Op basis van langketenige, onverzadigde vetzuren wil het de huid beschermen met speciale lipidencomponenten.

Getekende groene waterdruppel met een wit puntje erin - Hydrateer
Hydrateer

Vochtinbrenging is de sleutel tot elk aspect van de huid! Coco caprylaat is een krachtig verzachtend middel dat vocht aanvult om een zijdezacht gevoel te geven. Squaleen is een uitstekende vochtinbrengende factor die helpt bij het zorgen voor een barrière tegen hydratatie, waardoor de huid niet uitdroogt.

Twee getekende handen die een groen hart omhoog houden - ontspan
Ontspan

Om het verschijnen van kreuken en rimpels te vergemakkelijken, moeten onderliggende problemen worden aangepakt. Chlorphenesin is een belangrijk ingrediënt, gebruikt om spierproblemen zoals spanning aan te pakken. Het streeft ernaar te ontspannen, om het uiterlijk van rimpels te verminderen en een soepel uiterlijk te geven.

Volledige lijst met ingrediënten

Aqua, Triheptanoin, (Cetearyltarstroglycosiden, Cetearylalcohol), Butyleenglycol, Dicaprylylether, (Aqua, Glycerine, Linum Usitatissimum (Lijnzaad) Zaden extract), Coco-Caprylaat / Capraat, Squalaan, (Glycerylstearaat, PEG-100-stearaat ), Gehydrogeneerde C12-18-Triglyceriden, (Gehydrogeneerd Ethylhexylolivaat, Gehydrogeneerde Onverzeepbare Olijfolie), Oleylerucaat, Silica, (Fenoxyethanol, Chloorfenesine), Dinatrium-EDTA, Cetylpalmitaat, Ethylhexylglycerine, Natriumhydroxide, Geurstof.

Gebruiksaanwijzing

De Chin & Neck Firming Cream is zeker een zeer plezierige en bevredigende toevoeging aan je dagelijkse huidverzorgingsroutine. Gebruik tweemaal per dag na het reinigen, 's ochtends en 's avonds. Breng een kleine hoeveelheid crème aan op je vingertoppen en masseer zachtjes in de huid onder je kin en rond je kaak. Voor de ultieme tevredenheid raden we aan te investeren in langdurig gebruik.

Begeleiding

Elk Eco Masters product is gemaakt met een uitdrukkelijke focus op excellentie, waarbij elk product wordt vervaardigd met de behoeften van elke denkbare huid in gedachten. Het is echter de moeite waard om een paar dingen te overwegen. Je moet altijd vóór het gebruik de volledige ingrediënten van elke nieuwe toepassing doorlezen, voor het geval zij iets bevatten waarvoor je persoonlijk allergisch bent. Voor meer zekerheid, doe een innerlijke-arm allergietest vierentwintig uur van tevoren.

Eco Masters Chin & Neck Firming Cream Voor Verzorging en Ontspanning

Klantenbeoordelingen

Bij WeightWorld streven we ernaar om de best mogelijke klantenservice aan te bieden en zijn we trots op de feedback die we van onze klanten ontvangen.

5 Stars
(3)
4 Stars
(1)
3 Stars
(0)
2 Stars
(0)
1 Star
(0)

Uitstekend

reviews 5

76.00% Gebaseerd op 4 Klantenbeoordelingen

Geverifieerde aankoop

Werkt beter dan verwacht

C Clara
Geverifieerde aankoop

Verstevigd de huid onder je kin en hals adequaat, erg blij mee

H Hanneke
Geverifieerde aankoop

5 sterren

A Anita
Geverifieerde aankoop

werkt fijn

A Alessia

*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Dit vind je misschien ook leuk