*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

 • Onze Laagste Prijs Garantie

  We vergelijken onze prijzen

 • Gratis Levering Vanaf €50

  Kies een leverdatum die past

 • Sinds 2017

  Betrouwbaarheid

 • Bescherming Van Klantgegevens

  Uw gegevens zijn veilig en beveiligd bij ons

Fango Body Wrap Kit

Eco Masters

€44.95

Meer

Op Voorraad
Bestelling voor 16.00 uur worden op dezelfde werkdagen nog verzonden.

Prijs Match Garantie
Laat ons een lagere prijs zien van een identiek product en we zullen de prijs aanpassen.

Hoogste Kwaliteit
Premium merken gebruiken de hoogste kwaliteit ingrediënten.

Discrete Levering
Neutrale verpakking en discrete bankafschrift.

De Eco Masters Fango Klei Body Wrap is een luxe behandeling voor je lichaam. De Sloveense grijze klei uit de Komenda Vallei heeft het eigenschappen die de huid kunnen verrijken. Lees de voordelen van de klei en behandeling hieronder, zodat jij jouw spa ervaring thuis kan creëren:

 • 100% Natuurlijke formule
 • Alles voor een mooie, gezonde huid
 • Bevat natuurlijke grijze klei uit de Komenda-vallei
 • Kan huidproblemen en cellulitis verminderen*
 • Kan constipatie voorkomen*

Eco Masters Fango Klei Body Wrap geeft je dezelfde resultaten als bij een salon bij een Body Wrap behandeling. Dit is mogelijk door de voedende en natuurlijke klei die de Fango Body Wrap bevat. Aan de hand van deze natuurlijke klei, kan de luxe Eco Masters Fango Klei Body Wrap helpen overtollig vet uit bijna alle lichaamsdelen te verwijderen. Dit omvat: benen, armen, heupen en buik, die er strakker uit kunnen zien.

Lees verder
Type: Body wrap
Grootte: 500 g + 2 zwachtels

Fango Klei

Fango Klei is de naam van de grijze klei die te vinden is in de Sloveense Komenda Vallei. De klei staat bekend om zijn helende eigenschappen. Het kan gebruikt worden om bijna elke huidaandoening of probleem te genezen. De oude Egyptenaren gebruikten de klei voor hun huidproblemen en voor schoonheidsbehandelingen om een schone en een natuurlijke mooie huid te krijgen. Vandaag de dag wordt de klei lichaam wrap erkend als een effectieve cosmetica en dermatologische behandelingen en wordt het aanbevolen door dermatologen en beauty-experts wereldwijd.

Eco Masters Fango Klei Body Wrap

Eco Masters Fango Klei Body Wrap is een natuurlijke klei lichaam wrap, die is gemaakt van verzorgende grijze, Sloveense klei uit de Komenda Vallei. De klei moet gemengd worden met water en vervolgens worden aangebracht op het lichaam. Deze klei lichaam wrap kan worden gebruikt voor verschillende doeleinden, waaronder het detoxen van je lichaam en verbeteren van de huidgezondheid*. Daarnaast kan de Fango Body Wrap helpen de bloedcirculatie te stimuleren en constipatie te bestrijden en behandelen.

Eco Masters Fango Clay Body Wrap is ook zeer effectief in het bestrijden van een breed scala van huidproblemen en cellulitis. Met de kalmerende en ontstekingsremmende eigenschappen van de klei, kan het huidaandoeningen zoals acne, eczeem, psoriasis, huiduitslag en eczeem verminderen. Met deze Fango Body Wrap kan men gedag zeggen tegen vervelende huidproblemen.

Gebruikswijze

In tegenstelling tot andere onhandige body wraps op de markt is de Eco Masters Fango Klei Body Wrap eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken. Je hoeft alleen maar het volgende te doen:

1. De eerste keer dat je de Eco Masters Fango Klei Body Wrap gebruikt, pak het verband uit de doos. Leg vervolgens de wraps, zonder dat ze uit te rollen in een bak die hitte bestendig is(die niet van metaal is).

2. Giet heet water in de bak en plaats het verband voorzichtig in de bak.

3. Meng dan 50-100g klei met water in een tweede bak, met een verhouding van 30% water tot 70% klei - d.w.z. 35-70 ml. water. Roer dit tot een glad mengsel.

4. Breng het mengsel aan op het gebied van de huid dat je wilt behandelen. Brengt een 2mm dikke laag klei aan, en wikkel dan het lichaamsdeel stevig in.

5. Laat het 40 tot 60 minuten zitten om het beste resultaat te bereiken.

6. Zodra de tijd om is, verwijder je het verband en maak je dit schoon met warm water.

Het wordt aanbevolen om de Fango Body Wrap behandeling niet vaker dan één keer per week uit te voeren op hetzelfde lichaamsdeel. Bovendien moet je geen gebruik maken van de Fango Body Wrap op een beschadigde of gevoelige huid.

Bij aankoop van de Eco Masters Fango Klei Body Wrap bevat het pakket de volgende items:

 • 500g grijze Fango Klei (gelijk aan 5-10 behandelingen)
 • 2x herbruikbaar lichaamsverband

Natuurlijke resultaten zonder bijwerkingen

De Eco Masters Fango Klei Body Wrap bestaat uitsluitend uit natuurlijke ingrediënten, waardoor het geen nadelige bijwerkingen met zich mee zou moeten brengen. Het wordt aanbevolen om de ingrediënten voor gebruik van de Fango Body Wrap te controleren om eventuele allergische reacties te voorkomen. Deze Klei lichaam wrap bevat alleen klei, dus tenzij je allergisch bent voor metalen zoals zink en ijzer, zou de Eco Masters Fango Klei Body Wrap verder geen negatieve invloed op het lichaam moeten hebben.

Doordat de Fango Body Wrap uitsluitend bestaat uit natuurlijke ingrediënten, kunnen de resultaten per individu verschillen. Hieronder vindt je een voor en na foto’s van een aantal van onze klanten die de resultaten van de Eco Masters Fango Klei Body Wrap met ons gedeeld hebben. Bestel nu jouw Eco Masters Fango Klei Body Wrap bij WeightWorld.