Fango Body Wrap Kit

Detoxing Home Body Wrap

Overzicht

Gemaakt met mineraalrijke Fango klei afkomstig uit de Komenda-vallei, biedt de Fango Body Wrap Kit jou de mogelijkheid om de hoogste kwaliteit te ervaren vanuit het comfort van jouw eigen huis. Een complete set voor de ideale thuis-spa-ervaring, deze natuurlijke lichaamspakking is de perfecte manier om thuis te ontspannen terwijl je jouw huid verzorgt en nutritioneert die hij verdient.

  • Complete Klei body wrap kit
  • Zuivert en ontfigt de huid
  • Natuurlijk lichaam verbeterend masker
  • Fango Klei van de Komenda-vallei
  • 2 rekbare en herbruikbare wraps
  • Genoeg om 10 keer te gebruiken

Het hoogtepunt als het gaat om grijze klei maskers is Fango Klei echt geweldig voor de huid. Het bevat een volledige overvloed aan huidminnende vitaminen en mineralen en is ideaal voor gebruik op cellulitis en om te helpen bij het verstevigen en verstrakken van de huid. Bovendien is het ook super absorberend, dus het is perfect voor het ontgiften van de huid van gifstoffen en onzuiverheden. Dit betekent dat de complete Fango Body Wrap Kit perfect is voor gebruik op elk deel van het lichaam, in het bijzonder de benen, armen en maag.

Het product dat je zoekt, is niet langer meer verkrijgbaar. Zie hieronder onze alternatieven.

De Fango Body Wrap Kit

Deze bodywrap-set voor thuisgebruik is de ideale natuurlijke manier om voor jouw huid te zorgen. Met behulp van speciaal geproduceerde pure Fango-klei is deze unieke kit speciaal gemaakt om de beste te zijn. Al eeuwenlang een schoonheidsgeheim, Fango-klei is het toppunt van klei-maskers. Afkomstig uit de overvloedige gronden van de adembenemende Komenda-vallei is deze verbazingwekkende klei gewild om zijn wonderbaarlijke eigenschappen. De sleutel tot de magie van deze klei is het rijke land waar het vandaan komt, evenals het zachte handmatige extractieproces.

Gevonden in de grond van de Komenda-vallei gedurende miljoenen jaren heeft deze verbazingwekkende klei langzaam waardevolle mineralen zoals silicium, calcium, kalium, ijzer en magnesium en ontelbare andere grote micronutriënten verzameld. De klei wordt dan aandachtig met de hand verzameld en neergelegd om minimaal twee dagen in de zon te drogen zodat deze kan worden geactiveerd door de kostbare energie van de zon op te zuigen. Deze hoogwaardige klei wordt nooit gedroogd in industriële ovens of vervuild met chemicaliën om alleen de hoogste normen te garanderen.

Dankzij de uitstekende kwaliteit van deze natuurlijke klei is de Fango Body Wrap Kit perfect voor gebruik op de huid. Omdat het een grijze klei is, is het zeer goed opneembaar en dus ideaal voor het ontgiften van de huid van onzuiverheden, vuil en overtollige oliën. Het is ook nuttig voor het vasthouden van water en kan helpen bij tekenen van overtollig vocht onder de huid. Bovendien is het ook perfect om te helpen bij het verschijnen van cellulitis. Dit komt omdat het kan helpen de huid gladder te maken en op te fleuren en te tonen. Over het algemeen kan het gebruik van de Fango Body Wrap Kit uw huid helpen er op zijn best uit te zien en is het de perfecte all-round set voor gebruik op het lichaam.

De onderdelen

Witte verpakking fango bodywrap met daarin 500 gram klei poeder

500g 100% natuurlijke Fango klei

Twee roze en herbruikbare wraps/handdoekjes met goude sluiting om te gebruiken bij fango bodywrap kleimaseker

2 Herbruikbare 4,5m Wraps met metalen clips

Gebruiksaanwijzing

Begin met het verwijderen van de metalen clips en plaats vervolgens het uitgerolde verband in een hittebestendige kom of container. Gebruik een of beide meegeleverde wraps, afhankelijk van de grootte van het gebied. Bedek de wraps met heet (niet kokend) water zodat ze volledig ondergedompeld zijn. Hierdoor kunnen de zwachtels langzaam opwarmen en het water opnemen, terwijl u vervolgens het kleimasker kunt voorbereiden.

Om het Fango-kleimasker te maken, meng 50g klei en warm water (in een verhouding van 70% klei tot 30% water) met behulp van een niet-metalen beker en lepel. We raden af om een kom of lepel te gebruiken die van metaal is gemaakt, omdat dit de specifieke eigenschappen van de klei kan beïnvloeden. Let er bij het mixen op dat je de klei langzaam aan het water toevoegt en daarna grondig mengt tot een gladde massa. De specifieke hoeveelheid masker die nodig is, is afhankelijk van het gebied, dus als je meerdere of een groot deel van de huid wilt bedekken, raden we aan om één batch te maken en vervolgens een andere indien nodig.

Zodra de wraps in het water zijn gelaten om een paar minuten te activeren en het kleimasker-mengsel is voltooid, ben je klaar om het op de huid aan te brengen. Gebruik het aangegeven penseel of je vingertoppen en breng het masker aan in een laag met een dikte van 2 mm. Zodra het masker gelijkmatig is uitgespreid, wring je overtollig water uit de verbanden en wikkel je ze rond het gebied bovenop het kleimasker.

Zodra de wikkel op zijn plaats zit, ben je klaar om gewoon achterover te leunen, te ontspannen en het masker zijn magie te laten doen. Na ongeveer 40 tot 60 minuten ben je klaar om de body wrap te verwijderen. Begin met het verwijderen van het verband en vervolgens het masker met een droge doek en vervolgens warm water. Om het meeste uit de verfraaiende Fango Clay te halen, raden we aan om de Fango Body Wrap-kit een of twee keer per week te gebruiken.

Advies bij het gebruik van Fango Body Wrap Kit

De Fango Body Wrap Kit maakt alleen gebruik van volledig natuurlijke Fango-klei en heeft geen toegevoegde kunstmatige kleurstoffen, chemicaliën of conserveermiddelen. Dit betekent dat er geen bijwerkingen bekend zijn en dat het veilig is om op de huid te gebruiken. Zorg er vóór het eerste gebruik voor dat je geen persoonlijke kleiallergie hebt en dat je 24 uur vóór het eerste gebruik een pleistertest uitvoert.

Fango Body Wrap Kit Detoxing Home Body Wrap

Klantenbeoordelingen

Bij WeightWorld streven we ernaar om de best mogelijke klantenservice aan te bieden en zijn we trots op de feedback die we van onze klanten ontvangen.

5 Stars
(2)
4 Stars
(0)
3 Stars
(1)
2 Stars
(0)
1 Star
(0)

Uitstekend

reviews 4.5

65.00% Gebaseerd op 3 Klantenbeoordelingen

Geverifieerde aankoop

Ik heb deze wel binnen gekregen maar nog niet gebruikt, daar door kan ik geen echt evaluatie geven.

S Sheena V
Geverifieerde aankoop

Verbazingwekkend!

O Owen
Geverifieerde aankoop

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

L Louise

*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Dit vind je misschien ook leuk