Eco Masters Facial Kit (500g Clay Powder + 50g Ointment)

WeightWorld

Overzicht

Eco Masters Kleimasker & Crème is een natuurlijke behandeling, die je in een korte tijd een mooie en schone huid kan geven. Het Eco Masters kleimasker & crème reinigt en voedt niet alleen de huid, maar de voedende eigenschappen van de Sloveense grijze klei, kunnen ook helpen om huidproblemen zoals eczeem, rosacea en roodheid, te bestrijden. Het Eco Masters Kleimaster & Crème pakket bevat zowel een 500g Sloveense klei gezichtsmasker en een voedende en hydraterende klei crème met komijn olie, arganolie en Sloveense grijze klei, na het gebruik van het gezichtsmasker.

  • Verzorgt en reinigt de huid
  • Bevat 500g grijze klei, overeenkomend met 25 gezichtsmaskers
  • Verlicht huidproblemen zoals eczeem, rosacea en roodheid
  • Bevat een klei crème met komijn olie en arganolie om te gebruiken na het masker
  • De klei wordt zongedroogd om het beste en sterkste uit de werkzame bestanddelen te verkrijgen
  • 100% natuurlijke ingrediënten
  • Geproduceerd in de EU
  • Biedt dezelfde kwaliteit als bij een kuuroord

Eco Masters kleimasker & crème voedt de huid, terwijl het de geïrriteerde huid behandeld. Met de natuurlijke klei gewonnen uit Komenda Vallei, kan je een mooie en een stralende huid verkrijgen. Probeer een skin care techniek die al gebruikt werd door de oude Egyptenaren met het Eco Masters Kleimasker & Crème!

Het product dat je zoekt, is niet langer meer verkrijgbaar.

Eco Masters Kleimasker

Dit klei gezichtsmasker bestaat voor 100% uit natuurlijke hulpbronnen & grijze klei. Al miljoenen jaren vindt men grijze klei en bevat het een groot aantal mineralen en vitaminen, zoals calcium, magnesium, ijzer, en tal van andere spoorelementen zoals koper, zink en dergelijke. Grijze klei is een beperkte natuurlijke hulpbron die niet kunstmatig in een laboratorium geproduceerd kan worden.

Grijze klei wordt al duizenden jaren gebruikt. De oude Egyptenaren gebruikten de verzorgende klei vanwege haar voedende eigenschappen om huidziekten te bestrijden en een schone en gezonde huid te verkrijgen. De klei wordt niet gedroogd in fabrieken en laboratoria, maar in de zon, omdat dit de beste manier is om alle positieve eigenschappen en mineralen te behouden.

De klei in Eco Masters kleimasker & crème komt oorspronkelijk uit het Sloveense bergdal, de Komenda. Het dal waarin de klei wordt gewonnen aan de hand van een groot volume grondwater, wat de klei rijk aan mineralen maakt. De klei van de Eco Masters kleimasker & Crème wordt gewonnen uit de diepste lagen, waardoor het de hoogst mogelijke hoeveelheid van mineralen gewonnen kan worden. Na de extractie de klei verwerkt in Europese fabrieken, waardoor een hoge kwaliteit zelden uit de producten die buiten de EU geproduceerd waarborgen. Doordat de klei van nature een hoog metaalgehalte heeft, is het belangrijk dat het niet in contact komt met andere metalen. Het moet dan ook niet worden bewaard in metalen blikken of aangebracht worden met lepels of dergelijke.

infographic facial kit - informatie over de klei, kleur, hoe het is gemaakt, gedroogd en gekozen

Hoe het werkt het klei gezichtsmasker?

Het Eco Masters kleimasker kan alle schadelijke stoffen die de huid bevat binden, waardoor het huid infecties en ziekten kan bestrijden. Het klei masker werkt als een reinigend masker, dat de huid kalmeert en daarnaast ook ontstekingen tegen gaat. Het Eco Masters kleimasker is erg absorberend en wanneer het masker opgedroogd is, trekt het alle gifstoffen, toxines en onzuiverheden uit de huid. Ook verwijdert het masker dode huidcellen van het huidoppervlak en geeft het een mooie, schone en stralende huid. Bovendien stimuleert het klei masker ook de bloedsomloop en de lymfecirculatie, wat ook bijdraagt aan een mooiere, gezondere en frissere uitziende huid.

Wolk van klei poeder met daarnaast minimale informatie over soort klei poeder, hydratatie en huidproblemen

Hoe gebruik ik het Eco Masters kleimasker & crème?

Meng voor het gebruik van het Eco Masters kleimasker & crème 20g klei met water in een beker die niet van metaal is en roer met een houten of plastic lepel. Het is belangrijk dat de klei niet in contact komt met het metaal! Het water en de klei worden gemengd met een verhouding van 40% water en 60% klei. Bij een klei gezichtsmasker van 20g klei, moet je daarom ongeveer 12-15 ml water toevoegen. Het is belangrijk om de klei rustig met het water te mengen tot een glad mengsel.

Voor de vette huid

Deel van iemands gezicht waarvan een gesloten oog en de wang te zien zijn, met op de wang een pigmentvlek

Breng een 2-3 mm dikke laag van het Eco Masters kleimasker aan. Vermijd hierbij de huid rond de ogen. Ontspan na het aanbrengen van het masker en wacht tot het klei gezichtsmasker droog is. Verwijder het klei gezichtsmasker na ongeveer 20 minuten, wanneer de kleur van het masker verandert is of wanneer het droog is. Reinig je gezicht met een katoenen doek of was je gezicht met warm water. Na de behandeling met dit klei gezichtsmasker, kun je de klei crème met zwarte komijn olie en arganolie gebruiken om je huid te beschermen en te hydrateren.

Voor de droge en gevoelige huid

Stuk huid (gezicht) waar veel witte donshaartjes op te zien zijn

Het aanbrengen van het Eco Masters Kleimasker & Crème bij een droge of gevoelige huid, zoals bij de vette huid, kan afwijken van het gebruik bij een normale huid. Breng bij een gevoeligere huid een 2-3 mm dikke laag aan, maar laat het masker niet volledig opdrogen. Wij adviseren daarom om het klei gezichtsmasker na 10-15 minuten te verwijderen. Het masker moet verwijdert worden met een katoenen doek en het gezicht moet gereinigd worden met warm water. Na behandeling van het Eco Masters Kleimasker, raden wij aan de meegeleverde klei crème met zwarte komijn olie en arganolie aam te brengen om je huid te beschermen en hydrateren.

Bij een vette huid of droge en gevoelige huid, raden wij je aan om de meegeleverde hydraterende en voedende klei crème te gebruiken na het gebruik van het klei gezichtsmasker om je gereinigde huid te beschermen.

Natuurlijk en zonder bijwerkingen

De ingrediënten van het Eco Masters kleimasker & crème zijn 100% natuurlijk, waardoor het Eco Masters Kleimasker & Crème geen bijwerkingen met zich mee zouden moeten brengen. Het wordt aanbevolen om ingrediënten van het Eco Masters Kleimasker & Crème te controleren om eventuele allergische reacties te voorkomen.

Het Eco Masters Kleimasker & Crème bevat:

  • Kleimasker: Sloveens grijze klei, aloë Vera, water.
  • Klei crème: Zwarte komijn olie, arganolie, jojoba-olie, amandelolie, plantaardige glycerine, bijenwas, Sloveens grijze klei en vitamine E.

Stukje van gezicht van iemand met blauwe ogen - op het gezicht zit een opgedroogd klei masker

Eco Masters Facial Kit (500g Clay Powder + 50g Ointment)

Klantenbeoordelingen

Bij WeightWorld streven we ernaar om de best mogelijke klantenservice aan te bieden en zijn we trots op de feedback die we van onze klanten ontvangen.

5 Stars
(0)
4 Stars
(0)
3 Stars
(0)
2 Stars
(0)
1 Star
(0)

Schrijf als eerste een beoordeling over dit product

*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Dit vind je misschien ook leuk