Knoflook Olie Softgels

100,000 mg 90 Softgels | Natuurlijk Hart Supplement

Overzicht

Knoflook wordt al eeuwenlang gebruikt als een natuurlijke manier om te beschermen tegen schadelijke bacteriën. Daarom heeft WeightWorld een knoflookextract geformuleerd dat zowel zeer geconcentreerd als totaal geurloos is. Het supplement biedt alle natuurlijke voordelen van knoflook zonder de sterke smaak of geur. Elke portie levert 1000mg knoflookextract en de kenmerkende actieve stof Allicine. De capsules kunnen ook gemakkelijk worden verwerkt in jouw dagelijkse routine.

 • Historisch gebruik tegen bacteriën
 • 100% premium knoflook
 • Rijk aan allicine
 • Krachtige 1000mg porties
 • Gemakkelijk te beheren capsules
 • Geurloos voor gemakkelijk gebruik
 • Glutenvrij
 • Zuivelvrij
 • GMP
 • Cruelty-Free
 • Bestel 1 $14.48
 • Bestel 2 $26.06 $28.96 Je bespaart 10%
 • Bestel 3 $34.74 $43.44 Je bespaart 20%

De voordelen van Geurloze Knoflook Olie Softgels

De knoflook consumptie kan in vele vormen worden uitgevoerd, van knoflookpoeder tot geplette knoflook. Afgezien van het feit dat het een onmiskenbaar veel toegepast ingrediënt voor koks is, lijkt het er op het eerste gezicht niet om een andere reden te zijn om knoflook een essentieel onderdeel van jouw dieet te maken. Dat is waar veel mensen het echter mis mee hebben, omdat het een aantal speciale voordelen heeft die het veel belofte geven als het gaat om het helpen van je algehele welzijn.

Krachtige bron van Allicine

Allicine is het werkzame middel in knoflook, wat het brede gebruik ervan als een natuurlijk ingrediënt voor de bescherming tegen bacteriën verklaart. Allicine wordt vaak gebruikt als een ingrediënt voor het bestrijden van ziektekiemen, wat betekent dat reukloos knoflookextract belofte heeft voor gebruik in supplementen om de natuurlijke afweer van jouw lichaam te bevorderen. Bacteriën zijn vaak de reden achter meer voorkomende ziekten zoals maagbotten.

Cholesterol en bloeddruk

Het pure knoflook extract in Geurloze Knoflook Softgels is niet alleen een rijke en toegankelijke born van Allicine, het is ook een ingredient dat gewoonlijk wordt gebruikt om het hart te richten. Tal van studies hebben knoflook extract gekoppeld aan LDL-cholesterolgehalte (slechte cholesterol) en bloeddrukniveaus, die invloed hebben op de algemene gezondheid van het hart. Als je niet-gemedieerd bent, een hoog niveau van LDL-cholesterol of een hoge bloeddruk heeft, kan dit complicaties in jouw bloedvaten veroorzaken die je op bepaalde gebieden van het leven zouden kunnen beperken en verdere problemen kunnen veroorzaken. De juiste aanvulling kan worden gezien als een noodzakelijke preventieve maatregel.

Algemene bescherming

Samen met de specifieke voordelen voor jouw welzijn die knoflook kan hebben, is het ook goed om het in het algemeen te hebben. Allicine kan implicaties hebben voor het bieden van pure, op planten gebaseerde bescherming door het hele lichaam. Door het op te nemen in jouw dagelijkse routine, kunt u effectief een extra laag verrijking toevoegen aan de afweer van jouw lichaam. Bovendien is knoflookextract een betrouwbare bron van mangaan, een handig mineraal waarvan bekend is dat het bijdraagt ??aan het behoud van een normaal energierend metabolisme. Een stabiel metabolisme kan helpen om je energieniveau te beheersen en je helemaal comfortabel te voelen tijdens je routines.

Geen geur om zorgen over te maken

Deze rijke olie is speciaal gemaakt met het doel om het algehele welzijn te verbeteren. Allicine komt echter met een vangst, want het is de bron van sterke, scherpe geur van knoflook die vaak blijft hangen aan je adem na het eten ervan. Gelukkig is dit natuurlijk geproduceerde supplement ontworpen met het oog op je zelfvertrouwen en is de geur volledig afgestaan, zodat je kunt genieten van alle voordelen van de knoflook, minus de indrukwekkende geur.

gezondheid van het hart - met een groen getekend hart
Lichaamsbescherming - getekend schild met vinkje erin en als tekst Rijk aanbod van natuurlijk lichaam dat Allicin verdedigt
Geurloos - tekening van knoflook met als tekst vrij van vrije smaak en geur van knoflook
Kracht - getekende bliksemslag met als tekst 1000mg kracht in elke portie

Ingredienten

Drager (sojabonenolie), Softgelcapsule (gelatine, glycerine, water), emulgator (glycerylmonostearaat), geurloze lookolie 100: 1 extract.

Gebruiksaanwijzing

Om dit supplement effectief te consumeren, neem je één capsule per dag, bij voorkeur met voedsel. Deze softgelcapsule moet worden weggespoeld met water. We raden aan om deze dagelijkse portie niet te overschrijden, omdat het is bedoeld om het volledige dagelijkse voordeel te leveren dat knoflook te bieden heeft.

Advies bij het gebruik van Geurloze Knoflook Olie Softgels

Dit supplement is bedoeld als aanvulling op een uitgebalanceerd dieet en lichaamsbeweging. Daarom mag het niet worden geconsumeerd als supplement voor maaltijdvervanging. Het moet op een koele en droge plaats worden bewaard en buiten het bereik van kinderen worden gehouden. Dit supplement is gemaakt met gelatine en is daarom niet geschikt voor consumptie door veganisten en vegetariërs. Raadpleeg eerst de ingrediëntenlijst als je specifieke allergieën hebt.

Knoflook Olie Softgels 100,000 mg 90 Softgels | Natuurlijk Hart Supplement

Klantenbeoordelingen

Bij WeightWorld streven we ernaar om de best mogelijke klantenservice aan te bieden en zijn we trots op de feedback die we van onze klanten ontvangen.

5 Stars
(6)
4 Stars
(3)
3 Stars
(1)
2 Stars
(0)
1 Star
(0)

Uitstekend

reviews 4.5

81.82% Gebaseerd op 10 Klantenbeoordelingen

Geverifieerde aankoop

Ik heb 2 soorten bloeddrukpillen gehad en daar kon ik niet tegen, erg veel bijwerkingen. Nu een tijdje met deze pillen bezig en mijn bloeddruk zakt. Dus deze bevallen mij prima.

A Alida
Geverifieerde aankoop

prima tabletten en geen hinderlijke geur

C C V
Geverifieerde aankoop

heel tevreden 100% geurloos,super

C C V
Geverifieerde aankoop

Eerst was ik bang dat ik ervan zou gaan stinken, maar juist helemaal niet!

I Isabella
Geverifieerde aankoop

Sinds ik hier mee begonnen ben voel ik me fitter

G Glenn
Geverifieerde aankoop

Blij dat de softgels allicine bevatten

O Ollivier K.
Geverifieerde aankoop

Ik wist niet dat knoflook zo goed voor je kon zijn, maar ik ben er blij mee

M Mieke
Geverifieerde aankoop

Zeker aan te bevelen hoor

J Jac
Geverifieerde aankoop

Beetje sterke smaak, maar verder wel prima

J Joey
Geverifieerde aankoop

Ik hou van deze capsules!!

S Stijn

*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Dit vind je misschien ook leuk