Glucomannan Plus + Colon Cleanse

Combo | 10 Dagen Vezel Programma

Overzicht

Vezel is een van de meest briljante toevoegingen die we kunnen maken aan ons dieet - en toch kan het zo lastig zijn om de juiste balans te vinden! Zowel oplosbare als onoplosbare vormen kunnen zo'n cruciale rol spelen in onze spijsvertering waardoor we verder kunnen gaan met onze plannen voor gewichtsbeheer. Glucomannan Plus & Colon Cleanse gebruikt respectievelijk één geweldige in water oplosbare vezel voor een gevoel van volheid en onoplosbare vezels om de regelmaat te verhogen.

 • Starten en verbeteren van gewichtsbeheer
 • Streven naar meer verzadiging en lichaamsreiniging
 • Beide capsulereeksen op basis van kruidenvezels
 • Glucomannan wetenschappelijk erkend
 • Bran & Psyllium Husk om diep te zuiveren
 • Intensief programma van 10 dagen

Wanneer we ons dieet en onze oefeningen aanpassen om ons gewicht te beheersen, willen we heel graag dat ons lichaam een helpende hand krijgt. En WeightWorld is vastbesloten om dat te bieden! In de Glucomannan Plus & Colon Cleanse-combinatie kun je een volledige vezelbenadering ervaren. Bovendien worden ze aangevuld met een opmerkelijke selectie van andere lichaamsversterkende verbindingen, zoals vitamine B6 en calcium, zodat je weet dat je jouw fysieke vorm geeft wat het verdient.

 • Bestel 1 30.38€ 37.98€
 • Bestel 2 54.68€ 60.76€ Je bespaart 10%
  • Gratis bezorging
 • Bestel 3 72.90€ 91.14€ Je bespaart 20%
  • Gratis bezorging

Verbazingwekkende vezels

Voedingsvezel, of wat door sommigen wordt aangeduid als bulk of ruwvoer, is ongelooflijk vanwege de hulp voor onze spijsvertering, die door ons lichaam gaat om de doorgang van voedsel te vergemakkelijken. Oplosbare vezels, bijvoorbeeld glucomannaan, vormen een pasta-achtige substantie in onze darmen waardoor we ons voller voelen. Onoplosbare vezels kunnen bulk toevoegen en de regelmaat van onze spijsvertering verhogen. Dit wordt geacht te helpen bij verschillende problemen met betrekking tot de darmen. Een gezonde combinatie van beide kan een geweldige manier zijn om de gezondheid in onze spijsvertering te revitaliseren.

Glorieuze Glucomannan

Glorieuze Glucomannan

De Konjac plant, herkenbaar aan zijn ongelooflijk kenmerkende bloemen, verdient wereldwijd bekendheid voor de wateroplosbare vezel die is gewonnen uit de wortels, Glucomannan. Bij een dagelijkse dosis van 3000 mg en in de context van een energiebeperkt dieet, is het bekend om bij te dragen aan gewichtsverlies. Verder gaand dan alleen het stimuleren van gevoelens van volheid en verzadiging, is gebleken dat in de juiste doses een bijdrage wordt geleverd aan het in stand houden van normale cholesterolwaarden in het bloed. Het onderzoek richtte zich op de interactie met de concentraties van lipide en glucose in het lichaam, evenals de relatie met veranderde voeding en lichaamsbeweging. Als gevolg hiervan is het een niet te evenaren voedingssupplement voor mensen die willen doorgaan met gewichtsbeheersing.

Glucomannan Plus & Colon Cleanse

Niet alleen tevreden met het introduceren van de verbazingwekkende voordelen van Glucomannan, heeft WeightWorld aanvullend een belangrijke, krachtige vitamine en mineraal toegevoegd. Van vitamine B6 is bekend dat het bijdraagt aan een normaal energieleverend metabolisme, evenals dat van proteïne en glycogeen. Van chroom is bekend dat het bijdraagt aan zowel het normale metabolisme van macronutriënten als het handhaven van normale bloedglucosespiegels.

De Intensive Colon Cleanse capsules combineren een opmerkelijke reeks vezels en andere extracten. In uitstekende positie zijn Psyllium Husk en Bruine Rijst. Deze worden gevolgd door 'vriendelijke' bacteriën Bifidobacterium Infantis en Lactobacillus Acidophilusm, plus Agave-extract Fructooligosacchariden, waarvan gezegd wordt dat ze die bacteriën voeden. Gemberwortel is ongelooflijk populair over de hele wereld en is gekoppeld aan revitalisatie en bescherming voor de fysieke vorm. Vier fantastische mineralen, Calcium, Magnesium, Selenium en Kalium, vullen deze fantastische formule aan.

Ingrediënten

Intensive Colon Cleanse

Actieve Ingrediënten: Bruine rijstvezel (Bran), Psyllium Husk, Appel Pectine (Fruit), Acacia Gum, Lactobacillus Acidophilus, Bifidobacterium Infantis, Gemberwortel, FOS (Fructooligosaccharides), Calcium (als Calciumcitraat), Magnesium (als Magnesiumcitraat), Selenium (als Selenomethionine), Kalium (als kaliumaspartaat).

Andere Ingrediënten: Capsulehuls - Gelatine. Antiklontermiddelen - cellulose, siliciumdioxide, plantaardig stearaat.

Glucomannan Plus

Actief: Glucomannan (Konjac Wortel), Vitamine B6 (als Pyridoxine Hcl), Chroom (als chroompicolinaat).

Overig: capsulehuls (hydroxypropylmethylcellulose) en maltodextrine.

Gebruiksaanwijzingen

Beide componenten van de Glucomannan Plus & Colon Cleanse-combo zijn uniek geformuleerd om te werken met jouw routinematige aanpak van gewichtsbeheer, terwijl je je in jouw gewone leven nestelt. Neem twee van elke set capsules, dus een totaal van vier per keer, met een groot (ten minste 250 ml) glas water, een half uur voor de maaltijd, drie keer per dag. Zorg ervoor dat je beide sets elke dag op hetzelfde tijdstip neemt, gedurende de volledige duur van 10 dagen.

Advies bij het nemen van Glucomannan Plus & Intensive Colon Cleanse

Elk WeightWorld product is bedoeld om krachtige producten te bieden die harmoniëren met jouw lichaam en een aanvulling vormen op jouw streven naar lichamelijke gezondheid. Dat gezegd hebbende, lees alstublieft alle ingrediënten goed door, voor het geval ze iets bevatten waar je persoonlijk allergisch voor bent. Zorg ervoor dat je veel water drinkt met de capsules, want het is van vitaal belang dat ze de maag bereiken. Ze zijn niet geschikt voor mensen die moeite hebben met slikken, en mensen met specifieke maagproblemen moeten de capsules door hun dokter laten controleren.

Glucomannan Plus + Colon Cleanse Combo | 10 Dagen Vezel Programma

Klantenbeoordelingen

Bij WeightWorld streven we ernaar om de best mogelijke klantenservice aan te bieden en zijn we trots op de feedback die we van onze klanten ontvangen.

5 Stars
(4)
4 Stars
(5)
3 Stars
(1)
2 Stars
(0)
1 Star
(0)

Uitstekend

reviews 4.5

78.18% Gebaseerd op 10 Klantenbeoordelingen

Geverifieerde aankoop

Dankzij deze afslankpillen lukt het mij eindeljk mijn streefgewicht te halen.

L Louis
Geverifieerde aankoop

Echt een aanrader voor wie last heeft van vreetbuien.

L Lonneke
Geverifieerde aankoop

Fantastisch combinatie voor als je wilt afvallen.

A Achmed
Geverifieerde aankoop

Een goede aanvulling op je dieet

E Edwin
Geverifieerde aankoop

Echt een aanbeveling

E Elma
Geverifieerde aankoop

Goed product voor mij

S Sofia
Geverifieerde aankoop

Zeker een aanrader als je worstelt met je gewicht

C Courtney
Geverifieerde aankoop

heel erg blij met deze combinatie

F Fenna
Geverifieerde aankoop

Net gekocht dus ga meteen beginnen!

M Max
Geverifieerde aankoop

10 dagen is perfect voor deze combinatie, vooral als je geen super fan bent van tabletten

F Floris

*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Dit vind je misschien ook leuk