maandag - vrijdag | 11.00 - 16.00

Hennep Mondspray- Bessen Smaak - 30ml Spray - 300mg/600mg/1200mg
Hennep Mondspray- Bessen Smaak - 30ml Spray - 300mg/600mg/1200mg
Hennep Mondspray- Bessen Smaak - 30ml Spray - 300mg/600mg/1200mg
Hennep Mondspray- Bessen Smaak - 30ml Spray - 300mg/600mg/1200mg
Hennep Mondspray- Bessen Smaak - 30ml Spray - 300mg/600mg/1200mg
Hennep Mondspray- Bessen Smaak - 30ml Spray - 300mg/600mg/1200mg

Hennep Mondspray

Bessen smaak

Overzicht

Bent u op zoek naar een hennep product dat makkelijk te gebruiken is? Ontdek de hennep mondspray, een handige spray die is ontworpen om de hersenen, jouw immuniteit en je algehele welzijn te ondersteunen. Deze handige spray is een geweldige manier om alle voordelen van hennep gemakkelijk te krijgen en verkrijgbaar in drie verschillende sterktes om aan uw persoonlijke behoeften te voldoen.

  • Volledig spectrum hennepspray
  • Ondersteunt de hersenen, immuniteit en welzijn
  • Verkrijgbaar in 300mg, 600mg en 1200mg
  • Makkelijk onder de tong spuiten om te gebruiken
  • Heerlijke bessensmaak
  • Veilig, natuurlijk en van hoge kwaliteit
  • Vegan
  • Zuivelvrij
  • Glutenvrij
  • Vegetarisch

Wat is de hennep mondspray?

De hennep mondspray is een eenvoudig te gebruiken gezondheidsproduct dat is ontworpen als een handige manier om de natuurlijke voordelen van de hennepplant te ervaren. Hennep is een populair ingrediënt als het gaat om gezondheid en welzijn, en wordt vaak gezien als een controversieel ingrediënt. Deze spray is echter volkomen veilig voor het lichaam, omdat het hennep gebruikt dat van hoge kwaliteit, gereguleerd en legaal is. Als gevolg hiervan is het de ideale manier om gebruik te maken van de verbazingwekkende hennepplant zonder de vaak voorkomende bijwerkingen waar veel mensen misschien aan denken. Deze spray heeft ook een bessensmaak voor heerlijk gebruik!

Voordelen van hennep

Welzijn

Welzijn
Een van de belangrijkste voordelen van hennep is dat het zorgt voor onze algehele gezondheid en welzijn. Dit komt omdat het een aantal nuttige componenten bevat, waaronder Omega 3-vetzuren en vitamines die de huid, het haar, de hersenen, gewrichten, ons hart, spieren en meer ondersteunen!

Hersenen

Hersenen
Legale hennep is niet-psychotropisch, wat betekent dat het geen psychoactieve eigenschappen heeft. Het bevat ook Omega 3, een rijke bron van DPA waarvan bekend is dat het bijdraagt aan de normale psychologische functie.

Immuniteit

Immuniteit
Een ander belangrijk voordeel van hennep is het ondersteunen van de natuurlijke immuniteit van het lichaam. Dankzij de vetzuren omega-3 en 6 en linolzuur in hennep wordt gezegd dat het een beschermend effect heeft tegen schade die zowel binnen als buiten het lichaam kan helpen.

Ingrediënten

De hennep mondpsray bevat slechts twee ingrediënten: hennep en kokosolie. De hennep die in deze spray wordt gebruikt, is van hoge kwaliteit en heeft een volledig spectrum. Dit betekent dat het de belangrijkste hennepverbindingen bevat, maar ook andere belangrijke voedingsstoffen zoals vitaminen, mineralen, omega-vetzuren en flavonoïden voor optimale voordelen. Dit wordt vervolgens in een dragerolie van kokosnoot gedaan. Dit zorgt voor een gemakkelijke inname en de juiste verhouding voor gebruiksgemak.

Volledige ingrediëntenlijst: Full Spectrum hennep extract en rauwe biologische kokosnootolie (MCT Oil).

Een hoopje hennepzaden met een stukje van de plant op een witte achtergrond

Gebruiksaanwijzing

Voor gebruik goed schudden en direct onder de tong spuiten. Houd de olie minimaal 90 seconden vast om te zorgen dat deze volledig wordt geabsorbeerd. Dit is een sublinguale spray om onder de tong te worden geabsorbeerd, slik het dus niet direct in. Gebruik 2-3 keer per dag zoals vereist, met ongeveer 7 verstuivingen totaal per dag. De exacte tijd en hoeveelheid sprays hangt af van uw voorkeuren en u kunt aanpassen aan de sterkte.

Als u het aanbevolen gebruik (7 verstuivingen per dag) volgt, moet elk flesje ongeveer 30 dagen meegaan. Niet gebruiken als u zwanger bent of borstvoeding geeft en uit de buurt van kinderen houden. Bewaar op kamertemperatuur en uit de buurt van direct zonlicht. Hennep is geen psychotrope stof, dus je zult je niet high voelen. Het is veilig en legaal om te consumeren. Dit product is niet voor recreatief gebruik.

Klantenbeoordelingen

Onderstaande reviews zijn subjectief van aard. Wegens regelgeving rondom gezondheidsclaims mogen wij maar een beperkt aantal claims op onze website tonen. We verzoeken je daarom vriendelijk om geen pijnklachten of ziektes te noemen in je review. Reviews waar gezondheidsclaims in staan worden zo goed mogelijk gemodereerd door ons team.

5 Stars
(5)
4 Stars
(5)
3 Stars
(0)
2 Stars
(0)
1 Star
(0)

Uitstekend

reviews 4.5

81.82% Gebaseerd op 10 Klantenbeoordelingen

Geverifieerde aankoop

Ik vind dit leuk omdat het een mooie smaak heeft die andere soortgelijke niet hebben, dus het is veel gemakkelijker in te nemen.

L Louise
Geverifieerde aankoop

Omg dit is het beste dat ik heb geprobeerd !!

T Tess
Geverifieerde aankoop

Goede smaak

R Riku
Geverifieerde aankoop

Echt een heerlijke smaak, als je tenminste van bessen houdt

B Bram
Geverifieerde aankoop

Voel me veel rustiger in mijn langzaam

V Vincent
Geverifieerde aankoop

Zo makkelijk om te gebruiken, neem de spray altijd overal mee naartoe

R Romy
Geverifieerde aankoop

Echt een aanrader, voel me mentaal veel sterker

P Pum
Geverifieerde aankoop

Geweldige ondersteuning en ook handig om even te sprayen

N Niels
Geverifieerde aankoop

Super kwaliteit!!

B Bas
Geverifieerde aankoop

Zo tevreden met deze spray, werkt geweldig!

D Daryn

*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Dit vind je misschien ook leuk