maandag - vrijdag | 11.00 - 16.00

Hennep Proteïne Poeder - 500g - Spier Prestaties Supplement
Hennep Proteïne Poeder - 500g - Spier Prestaties Supplement

Hennep Proteïne Poeder

Natuurlijk Hennep Eiwitpoeder

Overzicht

Hennep Proteïne Poeder is ons innovatieve en diep natuurlijke, op planten gebaseerde, alternatieve antwoord op de behoeften van spiergroei. Gemaakt van alleen 100% pure hennep, is dit ongelooflijk laag koolhydraat- en vetarm poeder zowel gemakkelijk te mixen in je dagelijkse voedsel en dranken als een ongelooflijk rijke bron van essentiële aminozuren voor het ondersteunen van spiergroei in grootte, kracht en toon.

  • Gemaakt met 100% pure hennep
  • Voor het leveren van spiereiwitten
  • Rijk aan natuurlijke aminozuren
  • Laag koolhydraat- en vetarm poeder
  • Geschikt voor veganisten en vegetariërs
  • Glutenvrij en smaakloos
  • Vegan
  • Vegetarisch
  • GMP

Het product dat je zoekt is niet meer beschikbaar, maak een keuze uit een van de onderstaande alternatieven.

Wat zijn de voordelen van Hennep Proteine Poeder?

Een op planten gebaseerd alternatief

Het vinden van de juiste eiwitbron voor lichaamsbeweging als je veganist of vegetariër bent, kan problematisch zijn. Historisch gezien zijn de meest geconsumeerde eiwitbronnen uit voeding gebaseerd op vlees en vleesloze alternatieven voor vlees zijn vaak van lagere kwaliteit in termen van hun eiwitconcentratie of smaak. Hennep Protein poeder biedt een duurzame, op planten gebaseerde oplossing voor deze hachelijke situatie, omdat het alle dezelfde belangrijke aminozuren bevat zonder vleesbronnen.

Spieren kweken

Hennep Proteïne Poeder is een natuurlijke bron van aminozuren en eiwitten die worden gebruikt voor het opbouwen en repareren van spieren na het trainen, om je te helpen jouw lichaam te herstellen en te vormen. Wat ook fascinerend is aan hennep is het aminozuurprofiel. Een probleem dat mensen vaak met plantaardig eiwit verhogen met het oog op spierprestaties, is dat het ontbreekt aan bepaalde aminozuren. Hennep-eiwit is gelukkig ongelooflijk voedzaam en bevat alle 9 essentiële aminozuren. Dat zijn degenen die ons lichaam niet op natuurlijke wijze kan produceren en daarom worden beschouwd als de belangrijkste voor opname in het dieet met als doel het opbouwen en versterken van spieren.

Brein functie

Onze Hennep Proteïne Poeder levert waar veel andere poedersupplementen dat niet doen, omdat hennep ook een krachtige natuurlijke bron van omega-oliën is, die een hele reeks voordelen in het lichaam heeft. Een in het bijzonder, Omega-3, wordt op grote schaal gebruikt als een manier om de psychologische functie en de gezondheid van de hersenen te verbeteren. Nogmaals, dit is ongelooflijk veelbelovend vanuit een plantaardig perspectief, omdat tot voor kort, vis en vis gebaseerde producten werden beschouwd als de enige haalbare optie om die oliën te kunnen verkrijgen met de bedoeling om de gezondheid van de hersenen aan te vullen.

Ingrediënten

Hennep Proteïne Poeder

Gebruiksaanwijzing

Meng 1 lepel (30 gr) met ongeveer 200 ml water of bestrooi de poeder op het voedsel. We adviseren maximaal 3 porties per dag of op advies van jouw gezondheidsprofessional. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Je vindt de schep in de verpakking. We raden niet aan dat je de dagelijkse portie overschrijdt, omdat deze portie is geadviseerd in overeenstemming met de sterkte van het supplement.

Advies bij het gebruik van Hennep Proteine Poeder

Zorg voor de beste resultaten dat Hennep-eiwit wordt geconsumeerd naast een uitgebalanceerd dieet en oefening. Dit supplement is niet bedoeld als aanvulling op maaltijden. Dit product moet worden bewaard en opgeslagen op een koele en droge plaats ver buiten het bereik van kinderen. Dit product is geschikt voor veganisten en vegetariërs. Dit supplement is niet geschikt voor jongeren onder de 18.

Onze Aanbiedingen

Klantenbeoordelingen

Onderstaande reviews zijn subjectief van aard. Wegens regelgeving rondom gezondheidsclaims mogen wij maar een beperkt aantal claims op onze website tonen. We verzoeken je daarom vriendelijk om geen pijnklachten of ziektes te noemen in je review. Reviews waar gezondheidsclaims in staan worden zo goed mogelijk gemodereerd door ons team.

5 Stars
(3)
4 Stars
(3)
3 Stars
(0)
2 Stars
(0)
1 Star
(0)

Uitstekend

reviews 4.5

77.14% Gebaseerd op 6 Klantenbeoordelingen

Geverifieerde aankoop

Zie voorgaand comment

W Willy S
Geverifieerde aankoop

Goed product maar heel slechte verpakking Dat is spijtig

R Rik V
Geverifieerde aankoop

I love this supplement, it is really easy to take and works, my training and peck growth reflect this!!

M MilesWLTR
Geverifieerde aankoop

Am used to taking muscle supplements and switched to this fairly recently! Have found that it works just as well as other supplements which is great!

I ISAAAC
Geverifieerde aankoop

So far so good!!!

D DAIS
Geverifieerde aankoop

I recently went vegan for moral reasons, and I noticed a drop in weight immediately...which would have been good if it was fat! After that I got this stuff and my muscles are back!

L Lev1

*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Dit vind je misschien ook leuk