maandag - vrijdag | 9.00 - 14.00

Hennep

Wat is hennep? Hennep wordt natuurlijk nog altijd geassocieerd met wiet. Ja, hennep en wiet komen beide uit de zelfde cannabisfamilie maar de twee hebben bijna niets gemeen. Wel heeft onderzoek aangetoond dat hennep voordelen met zich mee kan brengen voor jouw lichaam. Het hennepzaad is eetbaar en gezond voor zowel mens en dier. Van hennepzaap kan hennepzaadolie gemaakt worden. Hennepzaadolie is rijk aan essentiële omega-vetzuren en kan de gezondheid van jouw huid bevorderen*. Daarnaast is hennepzaadolie ook een erg goed middel om een droge, jeukende huid te verzorgen*. Ontdek hier ons assortiment aan hennep en shop wat je nodig hebt!
Lees meer

Alle producten in deze categorie

De hennepplant wordt meestal gebruikt in welzijnsproducten, omdat het talloze verbazingwekkende gezondheidsvoordelen kan hebben. Hennepzaden zitten boordevol voordelige bestanddelen, zoals essentiële vetzuren omega 3 en 6, evenals een breed scala aan vitaminen.

Het is een populair supplement over de hele wereld en het kan zelfs biologisch worden gekweekt. Bij WeightWorld zijn we er trots op alleen het beste hennep-extract te gebruiken dat beschikbaar is voor onze uitstekende producten. Dit omvat onze hennepspray, hennepolie en hennepbalsem.

Waar uje ook naar op zoek bent, hier bij WeightWorld vindt je het hennep-product voor jou!

Wij maken u erop attent dat de resultaten van onze producten per individu kunnen variëren. Het wordt aanbevolen deze producten te gebruiken naast een voedzaam gebalanceerd dieet en regelmatige lichaamsbeweging. Alle klant beoordelingen op deze website zijn oprecht.