Joint Health Support Patch

30 Pleisters | Natuurlijke Gewrichtspleisters

Overzicht

Meer dan een kwart van de Nederlanders hebben last van gewrichtspijn en ongemak. Het is dus belangrijk voor velen om een manier te vinden om ermee om te gaan. Met een toename van de vraag naar natuurlijke manieren om de gezondheid van onze gewrichten te helpen, werd de Gewrichtspijnondersteuningspleister gemaakt met behulp van een unieke formulering van 7 actieve plantaardige botanische producten waaronder het populaire zoethoutextract en brandnetelblad.

 • Natuurlijke ondersteuning voor gewrichtsgezondheid
 • Helpt de pezen, ligamenten en gewrichten
 • Maakt gebruik van skin-patchtechnologie
 • Met moerasspirea, zoethout en zwarte bes
 • Slechts één patch per dag
 • 30 natuurlijke huidpleisters

Gecreëerd als een natuurlijk alternatief voor gewrichtsgezondheid is de gewrichtspijnondersteuningspatch de ideale manier om gewrichten te helpen. Dit is te danken aan de hoogwaardige plantaardige formulering en de geavanceerde huidpleistertechnologie die zorgt voor een directe en gestage toediening van deze actieve ingrediënten in de loop van de periode. Dit patchleveringssysteem betekent ook dat de Joint Pain Support Patch ideaal is voor mensen die een hekel hebben aan pillen, maar toch een natuurlijke, discrete en gemakkelijke manier willen om hun gewrichtsgezondheid aan te pakken.

 • GMP
 • Vegan
 • Biologisch
 • Glutenvrij
 • Bestel 1 $30.24
 • Bestel 2 $54.42 $60.48 Je bespaart 10%
 • Bestel 3 $72.57 $90.72 Je bespaart 20%
  • Gratis bezorging

Gewrichtspijn en ontstekingen

Veel mensen hebben vaak last van gewrichtspijn van een of andere soort en de meest voorkomende oorzaak hiervan is een ontsteking. Dit gebeurt wanneer het lichaam chemicaliën vrijgeeft in het bloed of de aangetaste weefsels om te helpen met de verwonding of infectie. De chemicaliën kunnen ook vocht in de weefsels lekken of zenuwen stimuleren. Dit kan roodheid, zwelling, pijn en stijfheid in de gewrichten veroorzaken. Wanneer er een eenmalig letsel of infectie is, is dit proces gunstig omdat het kan helpen bij de bescherming en het herstel. In veel gevallen kan er echter sprake zijn van chronische ontstekingen en daar is sprake van overproductie van deze chemicaliën. Wanneer dit gebeurt, is het belangrijk om actie te ondernemen om het natuurlijke proces te vertragen om gewrichtspijn en stijfheid te verlichten.

Hoewel er veel chemische en medicijnbevattende hulpmiddelen zijn, zijn er ook een breed scala aan natuurlijke manieren om te helpen met gewrichtspijn en ongemak. Een van de belangrijkste manieren is het gebruik van plantaardig voedsel dat polyfenolen bevat. Dit is een grote groep fytochemicaliën en kan worden gevonden in een aantal voedingsmiddelen zoals kruidnagel, zwarte bessen, ananas en zelfs pure chocolade en rode wijn. Polyfenolen die in dit soort voedingsmiddelen worden aangetroffen, zouden heilzaam zijn voor het lichaam, aangezien ze zijn bestudeerd met betrekking tot hun beschermende antioxidante effecten. Ze worden bovendien gezegd dat ze geweldig zijn voor de gewrichten, en er zijn zelfs studies geweest die deze met ontstekingen verbinden.

Wat is Skin-Patch Technologie?

Als een methode die is ontwikkeld als een alternatief voor traditionele pillen is transdermale huidafgiftetechnologie, die in huidpleisters wordt gebruikt, een manier om actieve ingrediënten aan het bloed af te geven. In plaats van de ingrediënten in te nemen zoals met een capsule waar ze door de maag moeten gaan en daardoor een deel van de potentie verliezen, worden ze veilig over de huid en rechtstreeks in de bloedbaan afgeleverd. Hierdoor kunnen huidpleisters sneller worden afgeleverd en kunnen in veel patches worden aangepast om een constante hoeveelheid van de ingrediënten te geven gedurende de versleten periode.

Actieve ingrediënten

Een steel van de solomon's seal plant neergelegd op een witte achtergrond
Solomon’s seal

Polygonatum Biflorum, ook bekend onder de meer algemene naam Solomon's Seal, is een bloeiende plant die over het algemeen op het westelijk halfrond wordt aangetroffen, inclusief Azië en Europa. Het gebruik van de wortel van het kruid dateert van meer dan 3500 jaar aan het tijdperk van koning Salomon, evenals vele traditionele gebruiken, waaronder het helpen van gewrichten en algemene roodheid en zwelling.

Blaadjes moerasspirea neergelegd op een witte achtergrond met op de blaadjes witte stukjes

Met de Latijnse naam Filipendula Ulmaria wordt moerasspirea tijdens de zomermaanden vaak overal op de Britse eilanden waargenomen. Er wordt gezegd dat de plant rijk is aan biologisch actieve stoffen die bekend staan om hun beschermende werking. Het bevat ook hoge niveaus van heilzame fenolische verbindingen en zelfs een die Ulmarioside heet en die uniek is voor de plant.

Een stapeltje met zoethoutjes die met een lintje eromheen zijn vastgebonden
Zoethout

Bekend als Glycyrrhiza Glabra, zoethout heeft een overvloed aan oude toepassingen voor lichamelijke gezondheid. Er wordt gezegd dat het een aantal biologisch actief is met unieke eigenschappen, vooral het flavonoïde- en polyfenolgehalte ervan. Dientengevolge is het de focus geweest van veel wetenschappelijke studies, waaronder het gebruik ervan om vermoeidheid te verminderen en voor de mogelijke link met ontsteking.

Drie lossen zwarte bessen met blaadjes neergelegd op een witte achtergrond
Zwarte Bessen

Naar verluidt vier keer de hoeveelheid vitamine C dragen als sinaasappels, is Ribes Nigrum of Blackcurrant een echte voedingskrachtcentrale. Vitamine C is zeer gunstig voor het lichaam, omdat het bekend is dat het bijdraagt aan de normale vorming van collageen, de normale functie van botten en de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress. Er wordt ook gezegd dat ze rijk zijn aan beschermende anthocyanines en polyfenolen.

Een paar brandnetelbladen neergelegd op een witte achtergrond
Brandnetelblad

Ondanks dat de plant gewoonlijk 'Brandnetel' wordt genoemd, kan Urtica Dioica in feite heel goed zijn voor het lichaam als het correct wordt gebruikt. Het is eigenlijk rijk aan een aantal vitamines, waaronder A, B, C, D en K en is een goede bron van een hele reeks micronutriënten. Bovendien wordt gezegd dat het nuttig is voor de gewrichten zoals het is onderzocht met betrekking tot de potentiële actie op ontsteking.

Een hele ananas, een halve ananas en een paar stukjes gesneden ananas
Ananas Fruit

Gekweekt in tropische en subtropische landen over de hele wereld, is Pineapple of Ananas Comosus veel meer dan alleen een heerlijke vrucht. Het is bekend dat het een aantal grote voordelen heeft voor de gezondheid, waarvan wordt gezegd dat het wordt toegeschreven aan Bromelaïne, een van de ruwe extracten van het fruit. Bromelaïne is een van een groep eiwitverterende enzymen van ananas die in verband is gebracht met een ontsteking.

Een hele papaya met daarvoor een door de helft gesneden papaya
Papaya

Van de plant Carica Papaya is het een cerise-oranje, sappig en geurig fruit dat afkomstig is uit de tropen van Amerika. Ooit de 'vrucht van de engelen' genoemd door Christopher Columbus, is Papaya al vele jaren populair. Er wordt gezegd dat het een natuurlijke bron van vitaminen en mineralen is en zelfs is verbonden met ontsteking en gewrichtsgezondheid.

Ingrediënten

Acrylaten / VA-copolymeer (lijm), Aqua (water), Polygonatum Multiflorum wortelstok / wortel extract, Carica Papaya (papaja) fruit-extract, Ananas Sativus (ananas) fruit-extract, Spiraea Ulmaria (moerasspirea) -extract, Urtica Dioica (brandnetel) blad extract , Glycyrrhiza Glabra (zoethout) Wortelstok / wortel, Ribes Nigrum (zwarte bes) Blad extract.

Gebruiksaanwijzing

De Joint Pain Support Patch is ontworpen om een eenvoudig en snel product te zijn dat discreet onder kleding gedragen kan worden. Om te gebruiken, zorg eerst dat het huidgedeelte schoon, droog en vrij van haar is. Breng één pleister tegelijk aan op de arm, dij, rug of schouder; het lichaamsdeel dat je kiest, hangt af van wat bij jou en jouw behoeften past. Vervang elke 24 uur een nieuwe pleister en zorg ervoor dat je elke nieuwe pleister op een nieuw deel van de huid aanbrengt. Er is geen vaste hoeveelheid tijd om dit product te gebruiken, dus we raden aan om één pleister per dag te gebruiken gedurende de tijd die je nodig acht.

Advies bij het gebruik van Joint Health Support Patch

Omdat de Joint Pain Support Patch een reeks natuurlijke ingrediënten gebruikt, is het veilig om te gebruiken zonder bekende bijwerkingen. Zoals bij het gebruik van een nieuwe huidpleister voor de eerste keer, lees dan de volledige lijst met ingrediënten door voor eventuele persoonlijke allergieën. Niet gebruiken als je allergisch bent voor de lijm of een van de ingrediënten. Als je medicijnen gebruikt en twijfelt over het gebruik van de pleister, raadpleeg dan eerst een arts of medische professional. Niet voor gebruik op geïrriteerde of beschadigde huid of voor personen jonger dan 18 jaar.

Joint Health Support Patch 30 Pleisters | Natuurlijke Gewrichtspleisters

Klantenbeoordelingen

Bij WeightWorld streven we ernaar om de best mogelijke klantenservice aan te bieden en zijn we trots op de feedback die we van onze klanten ontvangen.

5 Stars
(4)
4 Stars
(4)
3 Stars
(2)
2 Stars
(0)
1 Star
(0)

Goed

reviews 4

76.36% Gebaseerd op 10 Klantenbeoordelingen

Geverifieerde aankoop

Makkelijk om te gebruiken

V Veerle
Geverifieerde aankoop

Voel me veel beter sinds ik deze pleisters gebruik. Zeker aan te bevelen

J Janneke
Geverifieerde aankoop

Goede service van weight world

R Robert
Geverifieerde aankoop

Makkelijk op te plakken maar ook fijn om ze erweer vanaf te halen

N Nienke
Geverifieerde aankoop

Minder last van gewrichtspijn sinds ik deze pleisters gebruik

L Lindy
Geverifieerde aankoop

Geweldige pleisters!

S Shana
Geverifieerde aankoop

De pleisters ruiken gewoon lekker, hoe grappig

V Vera
Geverifieerde aankoop

zo fijn voor mijn gewrichten, ideaal!

M Merel
Geverifieerde aankoop

Geweldige pleisters!

T Tanja
Geverifieerde aankoop

Merkte meteen verschil dus ik raad ze aan!

C Ceciel

*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Dit vind je misschien ook leuk