L-Arginine HCL Tabletten

Spier Grootte en Prestatie Supplement

Overzicht

L-Arginine is een van de meest bekende vertakte keten aminozuren om te consumeren met als doel het helpen van je spiergroei en -spanning. Onze tablet formule is afkomstig van 100% pure L-Arginine, om een krachtig supplement te bieden dat je kan helpen jouw doelen te bereiken, terwijl ook de voordelen worden gespeld die Arginine veelbelovend maken voor de bloedcirculatie. De tabletvorm zorgt ook voor een supplement dat geen shakers of rommel vereist en dat gemakkelijk in jouw dagelijkse routine kan worden verwerkt.

  • Spiergroei en -spanning
  • Stikstofmonoxide voor circulatie
  • 100% zuiverste L-arginine
  • Gemakkelijk te beheren tabletten
  • 90 porties in één verpakking
  • Veganistisch en vegetarisch vriendelijk
  • Vegan
  • Vegetarisch

Het product dat je zoekt, is niet langer meer verkrijgbaar. Zie hieronder onze alternatieven.


De voordelen van L-Arginine

L-Arginine HCL zoals de naam doet vermoeden, is gemaakt van 100% puur natuurlijke Arginine. Arginine is een van de 20 unieke aminozuren die je lichaam gebruikt om eiwitten te maken en daarom het proces van spiergroei en -herstel uit te voeren. Arginine is ook een conditioneel essentieel aminozuur. Dit betekent dat het vaak nodig is om meer arginine uit jouw dieet te consumeren, zodat jouw lichaam er de voordelen van heeft, in plaats van jouw lichaam simpelweg te laten om het onafhankelijk te synthetiseren.

Spiergroei

Als een aminozuur is L-Arginine een van de bouwstenen die je lichaam gebruikt om spiereiwitten te maken. Eiwit dat groeit en spierweefsel repareert voor grotere, sterkere spieren. Dit is een bijzonder belangrijk proces als je ernaar streeft om te werken aan trainingsdoelen of om fysieke aanpassingen aan je lichaam aan te brengen.

Honger

Als jouw doelen meer zijn dan alleen spiergerelateerde, is het belangrijk op te merken dat L-Arginine de andere voordelen van eiwit kan vertalen. Eiwit wordt veel gebruikt in het dieet als een middel om honger te stillen, wat leidt tot een lagere voedselinname en minder gewichtstoename door een dieet. Dit fenomeen verklaart de populariteit van het Atkins-dieet, een ongelooflijk populaire methode van dieet waarbij begrafenisondernemers hun inname van koolhydraten vervangen door een grotere voorraad aminozuren die rijk zijn aan aminozuren.

Circulatie

Naast de voordelen voor je spieren, heeft de L-Arginine die je in ons supplement kunt vinden ook consequenties voor je bloedsomloop. Eenmaal ingenomen geeft L-Arginine stikstofmonoxide vrij in het lichaam, dat mensen vaak gebruiken om dilatatie van bloedvaten voor een betere doorbloeding. Dit kan helpen de bloedcirculatie te verbeteren en jouw vermogen om schade aan jouw bloedvaten te voorkomen en de bloeddruk te verlichten, aanvullen. Het belang van de bloedsomloop kan vanuit een spierperspectief worden gezien, omdat de bloedsomloop een nooit eindigende snelweg is die voedingsstoffen naar de spieren transporteert voor gebruik tijdens het trainen. Het onderhouden van een goede bloedcirculatie is echter ook belangrijk voor het hart en kan het dragen en de verslechtering van bloedvaten en de daaraan verbonden nadelige problemen voorkomen.

Potje L-arginine HCL met rondom een cirkel met eigenschappen en voordelen

Ingrediënten

L-Arginine HCL, Bulking Agent: (Microcrystalline Cellulose, DiCalcium Phosphate) Anti

Caking Agent: (Stearic Acid, Magnesium Stearate, Silicon Dioxide)

Gebruiksaanwijzing

Om L-Arginine te consumeren, neem je 1 tablet per dag in met water. Deze tablet kan worden ingenomen op een volle of lege maag.

Advies bij het gebruik van L-Arginine

Dit supplement zou de beste resultaten moeten opleveren als het wordt gecombineerd met een uitgebalanceerd dieet en lichaamsbeweging, dit moet in gedachten worden gehouden bij het aanvullen. Bewaar L-Arginine HCL op een koele en droge plaats en houd het buiten het bereik van kinderen. Dit supplement is ook geschikt voor veganisten en vegetariërs. Raadpleeg eerst de ingrediëntenlijst voor informatie als je specifieke allergieën hebt. Dit supplement is niet geschikt voor jongeren onder de 18 jaar.

L-Arginine HCL Tabletten Spier Grootte en Prestatie Supplement

Klantenbeoordelingen

Bij WeightWorld streven we ernaar om de best mogelijke klantenservice aan te bieden en zijn we trots op de feedback die we van onze klanten ontvangen.

5 Stars
(3)
4 Stars
(7)
3 Stars
(0)
2 Stars
(0)
1 Star
(0)

Uitstekend

reviews 4.5

78.18% Gebaseerd op 10 Klantenbeoordelingen

Geverifieerde aankoop

Gebruik het elke dag bij mijn dieet en het werkt prima

K Krista
Geverifieerde aankoop

Echt goede aanvulling voor mijn fitnessdoelen

M Marc
Geverifieerde aankoop

Zeker aan te beleven!!

W Will
Geverifieerde aankoop

Ben er pas net mee begonnen, maar voel we wel al fitter

V Vivian
Geverifieerde aankoop

Mijn spieren zijn nu nog sterker en groter geworden!!

R Roel
Geverifieerde aankoop

Ik merk dat mijn spieren nu sneller groeien, zo blij mee!

W Willem
Geverifieerde aankoop

Echt een geweldig product voor sportmannen!

B Brian
Geverifieerde aankoop

Ideaal als je gezonde en mooie spieren wilt krijgen.De tabletten hebben mij heel goed geholpen

G Glem
Geverifieerde aankoop

Zeker een aanrader! Mijn spieren zien er goed uit, ik krijg er namelijk veel complimenten over!

S Sil
Geverifieerde aankoop

Heel blij mee!!

K Kai

*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Dit vind je misschien ook leuk