L-Glutamine Poeder

Spier Prestaties Supplement

Overzicht

Het verkrijgen van spieren en het creëren van het ideale atletische lichaam kan moeilijk zijn. Daarom hebben we het perfecte hulpmiddel bij elkaar gezet om jou te helpen bij die verovering. Onze krachtige L-Glutamine Poeder is afkomstig van alleen de zuiverste glutamine en biedt jou 's werelds meest overvloedige, conditioneel essentiële aminozuren om spiermassa te laten groeien en herstellen voor en na de training. Voor een supplement waarvan je de voordelen onmiddellijk kunt ontvangen, komt onze snelle hulp Glutamine als hoogst geconcentreerd, gemakkelijk te mengen poeder.

  • Voor spiergroei en reparatie
  • 100% pure L-glutamine
  • Zeer krachtige formule
  • Consumeer vóór en na de training
  • Makkelijk poeder te mengen
  • 100 porties per artikel
  • Vegan
  • Probiotica
  • Glutenvrij
  • Vegetarisch

Het product dat je zoekt, is niet langer meer verkrijgbaar. Zie hieronder onze alternatieven.

Wat zijn vertakte keten-aminozuren?

Als het gaat om bewegen, zijn er twee belangrijke factoren waar sporters en trainers over praten. Deze ondergaan intensieve training en consumeren grotere hoeveelheden eiwit. Voor mensen die veel bewegen, wordt dit eiwit meestal aangevuld in de vorm van wei-eiwit. Het eiwit zelf bestaat echter uit vertakte keten-aminozuren. Dit zijn de onbewerkte componenten waaruit eiwitten bestaan en ze kunnen variëren in hoe effectief ze zijn in het opbouwen van spieren.

De voordelen van Glutamine

Spieraanwinst en -spanning

Aminozuren, zoals Glutamine in ons Glutamine Poeder, vormen de bouwstenen van eiwitten. Deze eiwitten gaan vaak door met het opbouwen en repareren van spierweefsel, wat een belangrijk proces is bij spiergroei en het verbeteren van de algehele spier prestaties.

Steun de voedselafbraak

Glutamine vormt niet alleen proteïnen voor spieren, het kan ook worden gebruikt voor het vormen van eiwitten, zoals die in ons spijsverteringsstelsel. Een voorbeeld is Enzymen, die helpen ons bij het afbreken van voedsel tijdens de spijsvertering. Ze vormen een integraal onderdeel van het garanderen dat we kunnen genieten van een evenwichtige dagelijkse functie.

Makkelijk te gebruiken poeder

Het innemen van Glutamine in poedervorm is gunstig, omdat het betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over het herinneren van het nemen van pillen. Je kunt het poeder gewoon mengen in een drankje of eten en direct consumeren. Bovendien wordt poeder vaak beschouwd als een middel dat sneller aanvult.

Potje L-glutamine poeder met rondom een halve cirkel met eigenschappen en voordelen

Ingrediënten

L-Glutamine Poeder

Gebruiksaanwijzing

Als aanvulling op L-Glutamine Poeder, meng je ongeveer 5g van het poeder in water, sap of je favoriete workout shake. In de verpakking zit een lepel voor correcte afmeting. Je kunt deze shake voor, tijdens of na het sporten consumeren. We raden af om de aanbevolen dosering te overschrijden. Als je de dagelijks aanbevolen dosering wilt overschrijden, doe dit dan pas nadat je toestemming heeft gekregen van een arts.

Advies bij het gebruik van L-Glutamine Poeder

L-Glutamine Poeder is bedoeld om te worden gebruikt naast een gebalanceerd dieet en lichaamsbeweging om de beste resultaten te ervaren. Bewaar L-Glutamine Poeder op een koele en droge plaats waar het buiten het bereik van kinderen kan worden gehouden. L-Glutamine is geschikt voor suppletie als je vegetariër bent. Dit product bevat 100 porties en raadpleeg altijd de ingrediëntenlijst als je specifieke allergieën hebt.

L-Glutamine Poeder Spier Prestaties Supplement

Klantenbeoordelingen

Bij WeightWorld streven we ernaar om de best mogelijke klantenservice aan te bieden en zijn we trots op de feedback die we van onze klanten ontvangen.

5 Stars
(3)
4 Stars
(1)
3 Stars
(0)
2 Stars
(0)
1 Star
(0)

Uitstekend

reviews 5

76.00% Gebaseerd op 4 Klantenbeoordelingen

Geverifieerde aankoop

Gebruik Glutamine nu al een paar weken en helpt me echt bij mijn fitness oefeningen

J J.
Geverifieerde aankoop

Handige poeder om te mengen in mijn shakes.

K Karin
Geverifieerde aankoop

Ik pak elke ochtend voor mijn workout een shake met Glutamine poeder en het geeft me meer kracht

M Merijn
Geverifieerde aankoop

Ik voel me krachtiger dan eerst!! Tevreden dus

L Lil

*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Dit vind je misschien ook leuk