Get Ready For Summer Calendar

De zomer staat al bijna voor de deur, maar degenen onder ons die nog niet helemaal klaar zijn voor de zonnige maanden hoeven zich geen zorgen te maken! In de kant en klare Maak Je Klaar Voor de Zomer agenda staan vier weken met verschillende manieren om jou en je lichaam voorbereid te krijgen en je in topvorm te krijgen.

Week 1: Detox & Reiniging

In de eerste week van onze Maak Je Klaar Voor de Zomer agenda draait alles om het lichaam te reinigen en voor te bereiden! Dit is een belangrijke eerste stap, want het zorgt ervoor dat je lichaam later klaar is om te presteren. Om dit zo goed mogelijk te doen, moet je een detox doen het lichaam te ontdoen van gifstoffen en alles wat je tegenhoudt. Er zijn een aantal uitstekende natuurlijke reinigingsmiddelen en supplementen die je hiervoor kunt proberen, en we hebben een aantal geweldige ideeën om toe te voegen aan je detox dieet voor je eerste week!

Week 1 kalender van het detox programma met beschrijving per dag

Week 2: Vet verbranden

De tweede week van onze Maak Je Klaar Voor de Zomer agenda gaat over het verbranden van te veel vet! Om dit te doen, moet je vetverbrandend eten combineren met voldoende lichaamsbeweging om eindelijk afscheid te kunnen nemen van die ongewenste extra kilo’s. In deze week van onze kalender hebben we voedingsmiddelen gecombineerd die kunnen helpen snel vet te verbranden met onze favoriete vetverbrandingstrainingen en cardio om je op weg te helpen naar dat zomerlichaam!

Week 2 kalender vet verbranden met per dag een beschrijving van instructies

Week 3: Spieropbouw

In week drie is het doel om snel spieren op te bouwen! In deze week raden we aan om natuurlijke supplementen te nemen die bekend staan om het stimuleren van spiergroei en die vol zitten met eiwitten. Je moet ook veel magere eiwitten aan je dieet toevoegen voor snelle spiergroei en om je een vol gevoel te geven. Daarnaast hebben we in onze kalender spieropbouwende oefening waarmee je elke dag verschillende delen van het lichaam kunt proberen.

Week 3 kalender spieropbouw met dagelijkse oefeningen

Week 4: Onderhouden

De laatste week in onze Maak Je Klaar Voor de Zomer agenda is om alles samen te voegen en het lichaam te vormen. Dit is een goed moment om je favoriete delen van de afgelopen drie weken samen te voegen en jezelf nog een laatste keer te pushen. We raden u aan om uw favoriete ontgiftende en vetverbrandende voedingsmiddelen te kiezen en toe te voegen aan uw dieet, evenals de beste oefeningen voor uw lichaam!

Week 4 kalender onderhouden met dagelijkse instructies en tips

Andere interessante artikelen

Aanbevolen Producten

Delen met