Biologische Matcha Thee

100 g Poeder | Ceremonieel Japans matcha poeder

Overzicht

Puur Matcha Thee poeder van WeightWorld is een populaire keuze voor theeliefhebbers die op zoek zijn naar een extra energieboost, maar zonder de grote hoeveelheden suiker en calorieën zoals bij energiedranken of de bekende crash van koffie. Dit Japanse matcha poeder is gecertificeerd biologisch en van ceremoniële kwaliteit.

  • Biologisch en ceremonieel matcha poeder uit Japan
  • Perfect voor zowel drinken als bakken
  • Vrij van toevoegingen
  • Helpt energieniveaus zonder de typische 'crash'
  • Vegan en vegetarisch
  • Vegan
  • Biologisch
  • Mannen & vrouwen
  • GMO Free

Biologische Matcha van WeightWorld

De manier waarop matcha verschilt van gewone groene thee de manier van landbouw en de verwerkingsmethode. Matcha thee wordt gemaakt van zorgvuldig vermalen bladeren van groene theeplanten die 3 weken voor de oogst in de schaduw worden geteeld om meer theanine (ook bekend als L-glutamine) en cafeïne te produceren. Wanneer de bladeren worden verwerkt, worden de stelen en aderen niet gebruikt om de hoogste kwaliteit en de voedingswaarde te garanderen.

De Matcha Tea van WeightWorld is gemaakt van pure en premium Japanse matcha groene thee. Deze matcha thee is gecertificeerd biologisch en van ceremoniële kwaliteit, zodat je zeker weet dat je alleen de meest pure vorm van Matcha thee drinkt zonder onnodige toevoegingen. Matcha thee kan worden gebruikt als de traditionele warme drank, maar ook voor moderne dranken, waaronder lattes en smoothies. Het is ook ideaal voor het bakken en het toevoegen van een lekkere en verfrissende draai aan elk gerecht. Met 100 gram in elk sachet ontvang je genoeg voorraad en daarmee een uitstekende prijs-hoeveelheid verhouding!

Gebruiksaanwijzing

Warm bereiden:neem een ​​schep (1/2 theelepel) Matcha-thee, plaats deze in een drinkkom of grote beker. Hoe groter de schep, hoe sterker het brouwsel. Begin met ¼ theelepel en pas het vervolgens aan je smaak aan. Vul je drinkkom of beker met heet water (80°C). Klop matcha en heet water in een zigzagbeweging tot je schuim begint te zien. Laat afkoelen tot drinktemperatuur. Geniet!

Koud bereiden: voeg Matcha-thee toe aan smoothies en sappen naar eigen smaak. Mix bijvoorbeeld met amandel- of cashewmelk en een beetje honing voor een heerlijke ijsthee Matcha latte.

Advies bij het gebruik van Matcha Thee

Deze Matcha Thee poeder is gemaakt met slechts één ingrediënt - 100% puur Japans matcha groene theepoeder. Het bevat geen vulstoffen, conserveringsmiddelen of chemicaliën. Zorg ervoor dat je geen persoonlijke allergie hebt voor Matcha voordat je begint. Bewaar goed afgesloten op een koele en donkere plaats om de kwaliteit en smaak te behouden.

Onze Aanbiedingen

Klantenbeoordelingen

Bij WeightWorld streven we ernaar om de best mogelijke klantenservice aan te bieden en zijn we trots op de feedback die we van onze klanten ontvangen.

5 Stars
(18)
4 Stars
(5)
3 Stars
(0)
2 Stars
(0)
1 Star
(0)

Uitstekend

reviews 5

91.67% Gebaseerd op 23 Klantenbeoordelingen

Geverifieerde aankoop

Heerlijke matcha voor een goede prijs.

M Marion V
Geverifieerde aankoop

Uitstekende. Deze product is heel goed en goedkopste

M Mr L
Geverifieerde aankoop

ik ben tevreden met mijn aankoop

A Ans S
Geverifieerde aankoop

Heerlijke matcha

M Marcel
Geverifieerde aankoop

Dit is niet bepaald hoge kwaliteit matcha vergeleken wat het zegt. Maar is goed te doen

m member
Geverifieerde aankoop

Goede matcha voor een faire prijs.

M Michel V
Geverifieerde aankoop

Tevreden met deze Matcha lekkere zachte smaak, matig doseren anders is het te bitter.

M Mw. A
Geverifieerde aankoop

Best kwaliteit matcha!!!

M Marcel
Geverifieerde aankoop

Goed product! Snelle levering.

M Marissa B
Geverifieerde aankoop

great product

O Ophelia

*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Dit vind je misschien ook leuk