*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

 • Laagste prijs garantie

  We vergelijken onze prijzen

 • Gratis levering vanaf €50

  Verzonden door PostNL

 • Webshop Keurmerk

  Sinds 2017

 • Bescherming van klantgegevens

  Uw gegevens zijn veilig bij ons

Moringa Super Pack

Vernieuwde Natuurlijke Poeder & Capsules
Het product dat je zoekt, is niet langer meer verkrijgbaar. Zie hieronder onze alternatieven.

Moringa bladeren uit de uitlopers van de Himalaya worden je aangeboden in twee perfecte vormen - poeder en capsules. Met krachtige hoeveelheden van een verbazingwekkend breed scala aan vitaminen en mineralen bevatten de bladeren ook uitzonderlijke hoeveelheden verbindingen die goed worden beschouwd vanwege hun beschermende, herstellende kwaliteiten, werkend van binnenuit om jouw lichaam optimaal te laten werken. Je kunt genieten van een versterkt gezondheidsgevoel om een stralende, gezonde uitstraling te krijgen.

 • Bescherm en herstel van binnen naar buiten
 • Poeder is zeer aanpasbaar aan jouw smaak
 • Twee dagelijkse capsules voor gemak
 • Rijk, herstellend vitamine-complex
 • Verbetering van de combinatie van mineralen
 • Veganistisch en vegetarisch vriendelijk

Je kunt nu profiteren van de spectaculaire voedingswaarde van de bladeren met het Moringa Super Pakket, zowel in poeder- als capsulevorm. Het poeder kan perfect worden gemengd in heerlijke 'groene' smoothies en andere gerechten, waarvan je de hele dag kunt genieten. De Capsules zijn klaar om overal en altijd te worden genomen, op jouw gemak. Samen werken ze van binnenuit om je systeem krachtig nieuw leven in te blazen.

Krachtige revitalisatie

Een hectische, vervuilde wereld stelt ons allemaal bloot aan vergiftigende verontreinigende stoffen die onze lichamen moeten verwerken - dit leidt tot de productie van vrije radicalen. Deze zijn nuttig voor reparaties in beperkte hoeveelheden, maar een overweldigend aantal kan het blokkeren, wat betekent dat we verzwakte cellen verzamelen. Dit kan lagere energieniveaus betekenen, matte haren en een doffe, levenloze, ouder wordende huid. De wens om een gezonde, vitale uitstraling te herstellen, bereikt door innerlijke bescherming en herstel, heeft een breed scala aan producten populair gemaakt onder miljoenen.

Cirkel met groene omlijning met in de cirkel een moringa blad

Moringa: De 'Magische Boom'

Moringa bladeren zijn eeuwenlang geplukt uit hun bomen in de uitlopers van de Himalaya; ze kregen roem onder de oude Egyptenaren, Indianen, Grieken en Romeinen voor hun cosmetische en voedingswaarde. Door de tijd heen is elk deel van de plant gebruikt, van takken tot zaden waardoor het de naam 'Miracle Tree' heeft gekregen. Onlangs heeft onderzoek geleid tot wereldwijde conferenties die regelmatig door deskundigen worden gehouden en het is populair geworden in huidverzorgings- en haarverzorgingsproducten, evenals talloze voedingssupplementen.

 • Vitamine C
 • Vitamine D
 • Polyfenolen
 • Vitamine B6
 • Mineralen
 • Vrije radicalen
 • Lever bescherming
 • Cholesterol
 • Suiker levels
 • Brein bescherming
Infographic moringa - Vitaminen, voedingsstoffen en mineralen die in moringa zitten

Lichaam lievende Moringa bladeren

Moringa houdt al eeuwenlang traditionele aandacht - nu stijgen ook de sterren binnen de wetenschappelijke gemeenschap. Onderzoek heeft de producten van de Moringa-bomen in brede zin gebruikt, waarbij wordt ingegaan op de manier waarop ze een effect kunnen hebben op vrije radicalen en op de bescherming van verschillende weefsels, waaronder het hart, de longen, de nieren en de lever. Ze zijn ook in verband gebracht met de verwerking van ongezonde suiker en schadelijke vetten, als een diureticum voor reiniging en zuivering, en om de huid nieuw leven in te blazen en weer glans te geven. Door elke dag Moringa in je routine op te nemen, krijg je een manier om je lichamelijkheid van binnenuit te verbeteren waardoor je een stralende, vitale uitstraling krijgt.

Vitaminen en mineralen in Moringa

Jij en je lichaam hebben echt zoveel te winnen bij Moringa. Hier beneden kun je zelf zien hoe deze ongelooflijke bladeren zich verhouden tot andere gezonde voedingsmiddelen, maar daar eindigt het niet. Bovendien kun je achttien van alle twintig aminozuren in de lijst vinden inclusief alle negen essentiële onderdelen; mineralen Magnesium en fosfor; Vitaminen D en B3; plus β-caroteen en flavonoïden. Door harmonieus samen te werken, helpen deze krachtige verbindingen om je gezondheid diep van binnenuit te stimuleren wat helpt bij het nastreven van een vitale, stralende gloed.

Een goede combinatie

Transparant potje met groen label met erin 60 pure moringa capsules van WeightWorld

Pure Guarana Capsules
Je vindt een krachtige 1000 mg in elke capsule, een nauwkeurig gemeten, toonaangevende kracht. Een gemakkelijke, handige vorm, ideaal voor drukke mensen die op zoek zijn naar iets dat perfect in hun levensstijl past en waarvoor geen metingen nodig zijn. Neem één capsule tot drie keer per dag met een glas water.

Witte hersluitbare verpakking met erin 200 gram super moringa poeder van WeightWorld

Super Moringa Poeder
Moringa bladeren in poedervorm zijn ongelooflijk veelzijdig en aanpasbaar en zijn perfect voor gezondheidsliefhebbers die graag experimenteren met verschillende recepten. Met een smaak die vergelijkbaar is met spinazie, kun je er vooral van genieten om deze op te nemen in 'groene' smoothies en hartige gerechten. We raden aan om één lepel per portie te gebruiken en maximaal drie per dag.

Ingrediënten voor Moringa Capsules

Actieve ingrediënten: Moringa Tea Powder, Vitamine B6 (Pyridoxine Hcl).

Capsulehuls: Vegetarische cellulose.

Gebruiksaanwijzing voor Moringa Capsules

Met slechts twee actieve ingrediënten zijn Pure Moringa- apsules vrij van schadelijke chemicaliën en veganistisch en vegetarisch vriendelijk. Kijk echter goed naar de volledige ingrediënten, in geval van allergenen. Net als bij het nemen van nieuwe supplementen, raden we je aan de volledige lijst met ingrediënten voor mogelijke allergenen te bekijken en een professional te raadplegen voordat je hiervan gebruik gaat maken als je medicijnen gebruikt, zwanger bent of borstvoeding geeft. Het is niet onze bedoeling dat dit product wordt gebruikt door mensen onder de achttien jaar.


Klantenbeoordelingen

Bij WeightWorld streven we ernaar om de best mogelijke klantenservice aan te bieden en zijn we trots op de feedback die we van onze klanten ontvangen.

5 Stars
(2)
4 Stars
(1)
3 Stars
(1)
2 Stars
(0)
1 Star
(0)
Uitstekend Trustpilot Reviews4.5

85% Gebaseerd op 4 Reviews

Beoordeel ons
 • Ben pas net begonnen, dus ben benieuwd

  M Monique weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • Zeer tevreden

  T Ted weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • Makkelijk te gebruiken

  I Inge weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • Ik begin echt het verschil te zien, super blij mee.

  J Jeroen weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.