Multivitaminen en mineralen 365 tabletten

365 Tabletten | 27 essentiële vitamines en mineralen

Overzicht

De WeightWorld Multivitaminen & Mineralen tabletten zijn verrijkt met 27 essentiële vitamines en mineralen die jouw algemene gezondheid kunnen stimuleren. Zo is het verrijkt met vitamine A, B6, B12, C en nog veel meer om jouw welzijn te verbeteren. Deze gemakkelijk in te nemen tabletten zijn eenvoudig op te nemen in jouw dagelijkse dieet. Je kunt deze tabletten het hele jaar door slikken en een tekort aan deze vitamines en mineralen voorkomen.

 • 365 tabletten - 1 jaar voorraad
 • Verrijkt met vitamine D voor je huid, botten en tanden
 • Bevat vitamine C om moeheid tegen te gaan
 • Kan je immuunsysteem stimuleren
 • Effectief, efficiënt en betaalbaar
 • Niet-GMO, glutenvrij en geschikt voor vegetariërs
 • Bestel 1 20.99€
 • Bestel 2 37.78€ 41.98€ Je bespaart 10%
 • Bestel 3 50.37€ 62.97€ Je bespaart 20%
  • Gratis bezorging

Wat zijn Multivitaminen & Mineralen Tabletten?

Je lichaam heeft vitamines en voedingsstoffen nodig om goed te kunnen functioneren. Een uitgebalanceerd dieet is daarom een absolute must-have om jouw gezondheid op peil te houden. Helaas krijgt niet iedereen elke dag het juiste voedsel binnen. Daarom kan suppletie met multivitaminen tabletten van pas komen.

Multivitaminen zijn een combinatie van verschillende essentiële vitamines die normaal in voedselbronnen voorkomen. Vaak worden ze verrijkt met vitamines die niet vaak voorkomen in een alledaags dieet. Kortom, multivitaminen kunnen je helpen om tekorten van belangrijke vitamines en mineralen te voorkomen, zodat je genoeg binnenkrijgt en je algemene gezondheid kunt stimuleren

Belangrijkste voordelen van Multivitaminen & Mineralen Tabletten

Vitamine A

Vitamine A kan goed zijn voor het gezichtsvermogen, een gezonde huid en een goede groei. Vitamine A, ook bekend als retinol, is een krachtige antioxidant die je huid kan verzorgen, het immuunsysteem kan versterken en het zicht ondersteunt, vooral bij weinig licht. Voedingsmiddelen rijk aan vitamine A zijn onder meer wortelen, zoete aardappel en meloenen.

Vitamine B

Vitamine B kan goed zijn voor je energieniveaus, psychologisch welzijn en hersenfunctie. De acht B-vitamines helpen jouw lichaam voedsel om te zetten in brandstof, het energieniveau te verhogen en een gezonde hersenfunctie, concentratie en geheugen te bevorderen. Ze kunnen ook symptomen van stress, angst en vermoeidheid verminderen. Goede voedselbronnen zijn onder meer volkoren granen, mager vlees en eieren.

Vitamine C

Deze vitamine kan goed zijn voor bescherming tegen antioxidanten en kan ook de gezondheid van de huid en bloedvatwanden versterken. Daarnaast kan het ook verkoudheid voorkomen. Voedselbronnen rijk aan vitamine C zijn rode paprika's, kiwi's, aardbeien en citrusvruchten.

Vitamine D

Vitamine D maakt het lichaam automatisch aan door blootstelling aan zonlicht. Vaak hebben mensen een tekort aan vitamine D in de wintermaanden. Vitamine D reguleert de hoeveelheid calcium en fosfor in het lichaam en speelt dus een belangrijke rol bij het handhaven van een normale botdichtheid. Het is ook erg belangrijk voor het goed functioneren van jouw zenuwstelsel en immuunsysteem. Voedingsmiddelen die kleine hoeveelheden aan vitamine D bevatten zijn eieren, vette vis en paddenstoelen.

Vitamine E

Vitamine E versterkt celmembranen en beschermt cellen tegen oxidatieve schade door vrije radicalen. Het speelt een belangrijke rol bij het behoud van een gezond gezichtsvermogen, huid en immuunfunctie. Voedingsmiddelen rijk aan vitamine E zijn onder meer amandelen en zonnebloempitten.

Foliumzuur

Foliumzuur, ook wel bekend als vitamine B9, is belangrijk voor de aanmaak van gezonde cellen en hemoglobine. Het kan ook helpen om normale homocysteïnespiegels te handhaven, wat je hart- en cognitieve functie kan ondersteunen. Foliumzuur is zo belangrijk dat het vaak in granen en meel verwerkt wordt. Andere voedselbronnen zijn onder meer donkere bladgroenten, asperges en broccoli.

Calcium

Een gezond calciumgehalte is essentieel voor de ontwikkeling en het onderhoud je botten en tanden. Het reguleert ook spiercontracties (inclusief de hartslag), bloeddruk en hormoonafscheiding. De beste voedselbronnen verrijkt met calcium zijn zuivelproducten zoals melk, yoghurt en kaas.

IJzer

Het lichaam heeft ijzer nodig om gezonde rode bloedcellen en hemoglobine te produceren en helpt om zuurstof en voedingsstoffen naar alle cellen in het lichaam te brengen. Het ondersteunt ook de aanmaak van neurotransmitters, hormonen en collageen. Goede voedselbronnen zijn bijvoorbeeld schaaldieren, bonen en linzen.

Zink

Zink is essentieel voor enzymen, eiwitten en cellen. Het speelt een vitale rol bij het behoud van een sterk immuunsysteem en ondersteunt de gezondheid van de huid en wondgenezing. Zink is ook belangrijk voor een goed smaak- en reukvermogen. Goede voedselbronnen zijn oesters, spinazie en pure chocolade.

Chroom

Chroom helpt bij het bepalen van de hoeveelheid energie die we uit voedsel halen en verhoogt de insulinegevoeligheid. Hierdoor kunnen mensen met diabetes profijt hebben van chroom-suppletie. Goede voedselbronnen van chroom zijn onder meer volkoren granen, broccoli en haver.

Magnesium

Magnesium speelt een rol bij de omzetting van voedsel in energie. Het werkt ook samen met calcium om de normale spierfunctie, bloedstolling en botdichtheid te bevorderen. Voedingsmiddelen rijk aan magnesium zijn pompoenpitten, spinazie en zwarte bonen.

Voor wie zijn Multivitaminen & Mineralen Tabletten geschikt?

Streef er altijd naar om je lichaam te voorzien van essentiële vitamines en mineralen via een uitgebalanceerd dieet. Als je geen uitgebalanceerd dieet volgt, kun je profijt hebben bij suppletie met multivitaminen en mineralen. Het wordt ook makkelijker om te meten wat je binnenkrijgt en het kan ervoor zorgen dat je geen tekort ontwikkelt terwijl je het niet in de gaten hebt. Het is geschikt voor:

 • Atleten - atleten kunnen baat hebben bij extra suppletie vanwege de intense lichamelijke activiteiten die ze dagelijks volgen.
 • Vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven - Zwangere vrouwen kunnen profiteren van een foliumzuursupplement en een vitamine D 10 mcg-supplement om de groeiende foetus te ondersteunen. Een multivitamine met rijk aan ijzer, foliumzuur en vitamine D is ook geschikt.
 • Senioren 65+ - ouderen eten van nature minder waardoor het lichaam een tekort aan diverse vitamines en mineralen kan ontwikkelen. Suppletie kan dit tegengaan. Vitamine D, C, IJzer en Calcium worden aan ouderen aangeraden.
 • Vrouwen in de overgang - tijdens en na de menopauze hebben vrouwen een grotere opname van bepaalde voedingsstoffen nodig, met name calcium en vitamine D.
 • Rokers - rokers hebben hoge doses vitamine C nodig om een constante lichaamsreserve te behouden. Ook hebben ze vaak een tekort aan vitamine B12.
 • Beperkt dieet - mensen die vanwege een geloof of lifestyle een beperkt dieet volgen zijn ook vatbaarder voor verschillende tekorten. Suppletie met geschikte supplementen is essentieel om de gezondheid te stimuleren en tekorten te voorkomen.
 • Weinig blootstelling aan de zon - mensen die weinig aan de zon blootgesteld worden kunnen een tekort aan vitamine D ontwikkelen. Een supplement verrijkt met vitamine D kan een tekort voorkomen en ervoor zorgen dat je lichaam de vitamine D binnenkrijgt die het nodig heeft.

Gebruiksaanwijzing

Neem 1x per dag 1 tablet, bij voorkeur bij een maaltijd of zoals voorgeschreven door je arts of therapeut. Voor het beste resultaat is het raadzaam ze elke dag op hetzelfde tijdstip innemen. Raadpleeg de volledige ingrediëntenlijst voor gebruik. Niet geschikt voor jongeren onder de 18 jaar.

Ingrediënten

Vitamine A (retinylacetaat), vitamine D3 (cholecalciferol), vitamine E (Dl-alfa-tocoferolacetaat), vitamine K (menachinon), vitamine B1 (thiamine), vitamine B2 (riboflavine), vitamine B3 (niacine), vitamine B5 ( Pantotheenzuur), Vitamine B6 (Pyridoxine Hydrochloride), Vitamine B9 (Foliumzuur), Vitamine B12 (Cyanocobalamine), Vitamine B7 (Biotine), Vitamine C (Ascorbinezuur), Calcium, Magnesium, IJzer, Koper, Jodium, Zink, Mangaan , Natrium, kalium, selenium, chroom, molybdeen, kalium, chloride, natriumchloride, dicalciumfosfaat

Multivitaminen en mineralen 365 tabletten 365 Tabletten | 27 essentiële vitamines en mineralen

Klantenbeoordelingen

Bij WeightWorld streven we ernaar om de best mogelijke klantenservice aan te bieden en zijn we trots op de feedback die we van onze klanten ontvangen.

5 Stars
(1)
4 Stars
(0)
3 Stars
(0)
2 Stars
(0)
1 Star
(0)

Uitstekend

reviews 5

50.00% Gebaseerd op 1 Klantenbeoordelingen

Geverifieerde aankoop

Werkt goed

J Johan

*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Dit vind je misschien ook leuk