WeightWorld Logo

maandag - vrijdag | 11.00 - 16.00

Mymi Wonder Patches Combo

Combo | Gerichte Transdermale Pleisters voor Buik & Benen

Velen van ons werken hard om een slank silhouet en een gladde huid te krijgen waarbij niet alleen wordt geïnvesteerd in sporten, maar ook pillen, tabletten en crèmes. Soms lijken onze inspanningen echter tevergeefs, omdat bepaalde gebieden - namelijk de buik en de benen - een zekere schommeling vertonen waarvan we wilden dat we die konden verbannen. Om je te helpen bij het richten op die specifieke locaties heeft Mymi twee perfecte producten gecombineerd in de Wonder Patch Combo. Nu hoef je je nooit meer bezig te houden met capsules en crèmes - je kunt ze direct op jouw probleemgebieden richten!

  • Volledige targeting van been- en buikvet
  • Revolutionaire transdermale technologie
  • Stimuleren van Guaranà en cafeïne
  • Verkwikkende catechine en capsaïcine
  • Beide hebben een aromatische, warme geur
  • Pleisters werken perfect samen

In beide sets van pleisters in de Mymi Wonder Patch Combo heeft Mymi zes unieke botanische extracten gecombineerd, elk geselecteerd op hun krachtige vaardigheden. Deze kunnen direct op jouw huid worden aangebracht voordat je de dag vol comfort en gemak voortzet. Over een paar uur zullen zowel Wonder Leg als Wonder Belly Patches langzaam hun ongelooflijke extracten in jouw huid en bloedbaan vrijgeven zodat je je kunt richten op die specifieke plaatsen die je het meest interesseren.

31.94
Op Voorraad

Gratis Levering vanaf €50.

Transcenderen met transdermaal

Voor het eerst gebruikt in 1979 om mensen te helpen die worstelen met reisziekte, zijn transdermale pleisters een zeer inventieve, intrigerende nieuwe methode om het lichaam te voorzien van belangrijke voedingsstoffen en andere verbindingen. Rechtstreeks in de bloedsomloop terechtkomend om het spijsverteringsstelsel volledig te omzeilen, hetgeen niet alleen tijd kost, maar ook risico's om de waarde van de verbindingen uit te putten, krijgen ze in plaats daarvan een snelle maar stabiele afgifte die voortduurt gedurende de hele tijd dat de pleister wordt gedragen. Door nauwkeurige hoeveelheden van de verbindingen die je zoekt toe te passen, waar je wilt dat ze het meest werken, proberen pleisters om de behoefte aan capsules en andere toedieningsmethoden te verslaan. Ze worden meer en meer door experts gezien als een krachtig alternatief en een inventieve manier voorwaarts.

Een wonderbaarlijke combinatie

Mymi maakte een ongelooflijke doorbraak in het ontwikkelen van de Wonder-pleisters; begrijpen hoe zoveel mensen worstelen met twee precieze, specifieke delen van hun lichaam, namelijk de maag en de benen. Zij hebben de beslissing genomen om een flexibele en comfortabele pleister te creëren die het hele betrokken gebied kan bestrijken. Ze geven hun inhoud geleidelijk en continu af op jouw huid en in jouw bloedbaan en zorgen voor jouw lichaam met verkwikkende, revitaliserende en stimulerende verbindingen. Ze kunnen je een grondige, uitzonderlijk complete methode geven die bedoeld is om gemakkelijk in jouw leven te worden verwerkt. In de vorm van pleisters voor eenmalig gebruik, zijn ze een hygiënisch en handig alternatief voor crèmes en capsules. Je hoeft het alleen maar op het gewenste deel van je lichaam te plaatsen en dan verder te gaan met de dag.

Lipide Metabolisme
Lipide Metabolisme

Extract van de Japanse pagodeboom Sophora Japonica: Sophoricoside, verbonden met het metabolisme van lipiden en suiker. De samenstelling die verantwoordelijk is voor de pittige smaak van peper is eveneens bekend als thermogeen, een eigenschap die verband houdt met onze metabolismes en het gewichtsbeheer.

Energie
Energie

Botanische stimulant Guaranà, en een van de actieve bestanddelen cafeïne, wordt in de volksmond beschouwd als een stimulans voor fysieke en mentale prestaties waarbij sommigen ook hun nut aanhalen bij het omgaan met honger, eetlust en onbedwingbare trek. Onderzoek naar deze ingrediënten is in wisselwerking met energiemetabolisme.

Gewicht
Gewicht

Catechines, plantenbestanddelen die voorkomen in cacao en rode wijn, worden verondersteld om te helpen bij de bescherming van het lichaam, waardoor een vitale, levendige fysieke uitstraling wordt bevorderd. De laatste tijd heeft onderzoek deze natuurlijke fenolen gekoppeld aan het aanpakken van gewicht. Evenzo zeekraal, of Salicornia Herbacea, is een uniek Koreaans ingrediënt dat is gekoppeld aan het opnieuw in evenwicht brengen van glucose.

Ingrediënten

Werkzame bestanddelen: Sophoricoside, Capsaïcine, Cafeïne, Catechine, Infrarood & Negatief Ion, Actieve stoffen van plantenextract.

Kleefstof: Natuurlijk Rubber

Gebruiksaanwijzing

Dit combinatiepakket richt zich op het worden van een veelomvattende benadering op geselecteerde zorgen die jouw buik en benen presenteren en werkt ideaal als aanvulling op jouw huidige oefening en fitnessverplichtingen. Wanneer je een pleister van beide sets gebruikt, moet je ervoor zorgen dat jouw huid volledig schoon en droog is voordat je deze gebruikt. Je kunt ze het beste direct na het douchen gebruiken, wanneer de poriën het meest open zijn. Met de Wonder Belly-pleisters verwijder je twee naast elkaar liggende pakketsegmenten en past je het toe op uw buikstreek met het gat in lijn met jouw navel, terwijl je het laatste deel van de verpakking losmaakt. Draag deze voor maximaal zes uur. Met de Wonder Legs-pleisters verwijder je een pleister van de juiste maat uit de verpakking en plaats je deze eenvoudig op het specifieke deel van de huid dat je wilt aanpakken, ideaal om het meest verontrustende deel van cellulitis te bedekken. Laat deze tot maximaal acht uur zitten.

Advies bij het gebruik van Mymi Wonder Patches Combo

De kern van beide componenten van de Mymi Wonder Patches Combo is een samenstelling van essentiële botanische extracten die ernaar streven een natuurlijke, hoogwaardige methode te bieden om jouw fysieke zorgen aan te pakken. Dit gezegd hebbende, neem je alsjeblieft de tijd om de volledige lijst met ingrediënten voor elke individuele allergie grondig te controleren. De pleisters zijn niet bedoeld voor gebruik op een gevoelige, gemakkelijk ontstoken huid. Draag beenpleisters niet langer dan acht en de buikpleisters niet langer dan zes onafgebroken uren.

Lees meer
Mymi Wonder Patches Combo Combo | Gerichte Transdermale Pleisters voor Buik & Benen

Klantenbeoordelingen

Bij WeightWorld streven we ernaar om de best mogelijke klantenservice aan te bieden en zijn we trots op de feedback die we van onze klanten ontvangen.

5 Stars
(1)
4 Stars
(2)
3 Stars
(0)
2 Stars
(0)
1 Star
(0)

Uitstekend

reviews 4.5

65.00% Gebaseerd op 4 Klantenbeoordelingen

Geverifieerde aankoop

Ik weet niet hoe het werkt, maar het werkt!

C Claartje
Geverifieerde aankoop

makkelijk aan te brengen

L Lotte
Geverifieerde aankoop

Ben al een paar kilo's kwijt gelukkig

J Jenny
*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Gerelateerde producten