maandag - vrijdag | 9.00 - 14.00

Nachtrust gummies

Slaap gummies met passievruchtsmaak

Slaap gummies van WeightWorld

Weightworld's nachtrust gummies bevatten een combinatie van natuurlijke ingrediënten, samengesteld voor je nachtrust. Dit vegan slaap supplement is geproduceerd volgens de hoogste Europese kwaliteitsnormen en is vrij van onnodige toevoegingen. Elke gummy bevat een deskundige mix van citroenmelisse, lavendel en passiebloem, die elk op hun eigen manier bijdragen aan je nachtrust:

Citroenmelisse

Citroenmelisse (Melissa officinalis) is een veelzijdig kruid dat onder andere de nachtrust ondersteunt en helpt om fris en uitgerust wakker worden*. Daarnaast is citroenmelisse ook goed voor een goede geestelijke balans*.

Passiebloemextract

Passiebloemextract (Passiflora incarnata) is afkomstig van de passiebloem en wordt al honderden jaren gebruikt voor de innerlijke rust. Passiebloemextract helpt bij een onrustig of gespannen gevoel en is bovendien goed voor de nachtrust*.

Ingrediënten

Griffonia Zaad, Citroenmelisse (Melissa Officinalis) Extract (4:1), L-Theanine (Bron: Groene Thee), Lavendel (Lavandula Angustifolia) Bloem Extract (2:1), Kamille (Matricaria Chamomilla) Bloem Extract (2:1), Passiebloemextract (Passiflora Incarnata) (2:1), Zoetstoffen: Glucosestroop en Sucrose, Geleermiddel: Pectine, Zuurteregelaars: Citroenzuur en Trinatriumcitraat, Glansmiddelen: Kokosolie en Carnubawas, Kleurstoffen: Spirulina en anthocyanen (E 163), smaakstof: natuurlijke passievrucht.

Gebruiksaanwijzing

Kauw 2 gummies per dag.

Bewaaradvies

Sluit de deksel goed. De kleur kan na verloop van tijd vervagen. Bewaar op een koele, droge plaats en buiten bereik van kinderen.

Wat zijn WeightWorld nachtrust gummies?

Deze gummies bevatten een deskundig geformuleerde mix om je nachtrust te ondersteunen met een natuurlijke combinatie van citroenmelisse en passiebloem extract. Onze gummies zijn op smaak gebracht met een heerlijke, natuurlijke passievrucht smaak.

Hoe dragen deze gummies bij aan mijn slaap?

Onze slaap gummies bevatten een mix van citroenmelisse en passiebloemextract, wat de nachtrust ondersteunt, help om fris en uitgerust wakker te worden, en helpt om lekker te slapen*.

Zijn WeightWorld nachtrust gummies veilig te gebruiken?

Onze gummies zijn ontwikkeld in samenwerking met experts en geproduceerd volgens strenge Europese kwaliteitseisen met gecontroleerde ingrediënten.

Onze Aanbiedingen

Klantenbeoordelingen

Onderstaande reviews zijn subjectief van aard. Wegens regelgeving rondom gezondheidsclaims mogen wij maar een beperkt aantal claims op onze website tonen. We verzoeken je daarom vriendelijk om geen pijnklachten of ziektes te noemen in je review. Reviews waar gezondheidsclaims in staan worden zo goed mogelijk gemodereerd door ons team.

5 STERREN
(8)
4 STERREN
(4)
3 STERREN
(1)
2 STERREN
(0)
1 STER
(0)

Uitstekend

reviews 4.5

84.29% Gebaseerd op 13 Klantenbeoordelingen

Geverifieerde aankoop

Helpt mij om in te slapen !

A Anneke
Geverifieerde aankoop

Het helpt mij met een goede nachtrust , is ook een aanrader.

P Padmini M
Geverifieerde aankoop

Het geeft me niet de boost die ik dacht te krijgen en het is erg lief

T TC
Geverifieerde aankoop

Voldoet aan de verwachtingen.!

M Marc V
Geverifieerde aankoop

Het is moeilijk om het bij 2 gummies te houden - de toevoeging van citroenmelisse is erg fijn voor het slapen gaan.

H Hans
Geverifieerde aankoop

Niks te klagen

M Melissa
Geverifieerde aankoop

Lekkere gummies

D David
Geverifieerde aankoop

Van de tabletjes overgestapt op gummies. De dosering is lager maar dat is fijner voor mij. Bovendien is het prettiger om te nemen.

T Tijn
Geverifieerde aankoop

alles naar wens.

m mevr.
Geverifieerde aankoop

Goed supplement. Gr.

A Anoniem

*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Dit vind je misschien ook leuk