Nieuwe ingrediënten voor een afslankthee

Een gezonde afslankthee

Wanneer je in de winkel bent om te shoppen voor een gezonde afslankthee, dan kan het het soms intmidierend zijn om al die verschillende producten te zien. Er zijn zo veel mogelijkheden in een winkel dat je simpelweg niet meer goed weet waaruit je precies moet kiezen om de beste afslankthee samen te stellen. Een bijkomend probleem is ook nog eens dat iedereen anders reageert op bepaalde ingrediënten, waardoor je wellicht niet altijd goed weet wat gezond voor jou is. Zo zijn er bepaalde thee ingrediënten die mensen een zeer positieve reactie kunnen uitlokken, terwijl bij andere mensen het juist een zeer negatieve reactie oplevert.

Als je onlangs ziekt bent geweest dankzij nieuwe ingrediënten, dan kan het eng zijn om eens iets nieuws te proberen voor je afslankthee. Maar dat neemt echter niet weg dat het proberen van nieuwe ingrediënten een adembenemende ervaring kan zijn die ervoor zorgt dat je het hele concept van afslanken in een nieuwe licht gaat zien. Het opent nieuwe perspectieven over hoe jij in relatie staat met jouw eigen gewicht en hoe je denkt dat gewicht te gaan minderen. Er zijn tegenwoordig zo veel nieuwe planten beschikbaar dat het niet eens meer vreemd zou zijn als morgen je hele gezondheid compleet verbetert, dankzij het consumeren van een ingrediënt waarvan je voorheen nog niet eens het bestaan wist.

Het maken van een nieuwe afslankthee met al deze ingrediënten is dan ook iets dat iedereen eens zou moeten proberen. Het maken van een nieuwe afslankthee is zoiets als een nieuwe soep maken, je verzamelt een hoop verschillende ingrediënten, dumpt die in kokend water, en kijkt vervolgens of het opgeleverde brouwsel iets oplevert wat mogelijk gezond kan zijn.

Om je op weg te helpen met al deze nieuwe ingrediënten, kan je hier een lijst vinden met ingrediënten die wellicht ook voor jou interessant zijn. Op basis van grondig en zeer wetenschappelijk onderzoek, zijn hier een aantal ingrediënten die jij eens zou kunnen proberen voor jouw super gezonde detox en afslankthee. Deze ingrediënten zijn makkelijk en overal te vinden, en kunnen jou helpen een betere gezondheid te krijgen.

Gember

Wat gember ideaal maakt voor een detox en afslankthee zijn de antivirale verbindingen van dit ingrediënt. Daarnaast kan het ook helpen als pijnstiller, en heeft het antiseptische kwaliteiten, en is het rijk aan antioxidanten. Gember helpt met het voorkomen en genezen van verkoudheid, keelpijn, en ontstekingen van de slijmvliezen. Het vermindert ook de pijn en koorts die veroorzaakt kan worden door ziekten.

Echinacea

Ook de echinacea heeft anti-bacteriele eigenschappen, waardoor het effectief kan zijn tegen ziekten. Daarnaast versterkt het het immuunsysteem, waardoor het lichaam sterker en gezonder wordt door het consumeren van deze thee.

Knoflook

Knoflook in je thee zorgt er voor dat je beter beschermt wordt tegen mogelijke schimmelinfecties. Het stimuleert namelijk het immuunsysteem, waardoor de kans op mogelijke ziekten ook kleiner wordt.

Goldenseal

Helpt tegen virussen en andere micro-organismen. Het heeft een antiseptische werking, stimuleert het immuunsysteem, en bevordert de bloedtoevoer naar de milt. De chemische componenten van goldenseal activeren de witte bloedlichamen die het lichaam beschermen tegen aandoeningen en ziekten.

Salie

Salie heeft een antiseptische en anti-bacteriele eigenschappen die mogelijk keelpijn verzachten en de spijsvertering bevorderen. Ook helpt het drinken van detox thee met salie tegen menstruatiekrampen.

Pepermunt

Pepermunt is niet alleen zeer geschikt als pijnstiller voor hoofdpijn en koort, maar het zorgt er ook voor dat je meer gaat zweten, wat helpt bij het afkoelen van het lichaam. Zo helpt het ook met het krijgen van slijm uit de longe, waardoor de luchtpijp beter gaat werken en ook verkoudheid een minder groot probleem wordt.

Braambessen

De braambes is zeer rijk aan vitamine C en de zowel de bladeren als de vrucht zijn uitermate geschikt voor het maken van detox thee.

Kaneel

Kaneel helpt het lichaam te beschermen tegen micro-organismen, zoals virussen en schimmels. Hierdoor zal de kans op ziekten en aandoeningen kleiner worden, en daarnaast helpt kaneel ook tegen braken, misselijkheid, en een hoge bloeddruk.

Kruidnagel

Kruidnagel is perfect voor als jij jouwgezondheid wilt verbeteren, dankzij de vele antioxidanten die dit kruid bevat. Het helpt bij het bestrijden van infecties, en verlicht daarnaast ook de pijn van het leven.

Citroen

Een citroen is zeer rijk aan vitamine C, en dan ook altijd een goede aanvulling op een detox thee.

Conclusie

Er zijn dus genoeg producten die je kan proberen voor het maken van de beste afslankthee. Probeer er een paar en laats ons weten wat jouw detox thee ervaringen zijn.

Andere interessante artikelen