Oligo.DX

Verminder cellulitis met gel

Overzicht

Oligo.DX gel is een farmaceutische kwalitatieve gel die kan bijdragen aan het verbeteren van de huid. Het kan helpen de laag onder huid er zachter en gladder uit te laten zien en voelen. Het is wereldwijd aanbevolen door clinici. Oligo.DX gel heeft een snelwerkende en effectieve werking met veel gebruikers die al na 14 dagen resultaat zien. De gel is klinisch getest en is in staat geweest om duizenden vrouwen te helpen voor een mooie huid.

 • Klinisch getest
 • Verstevigt de huid
 • Werkt de hele dag
 • Verminderen cellulitis
 • 100% natuurlijke ingrediënten
 • Stimuleert de bloedsomloop
 • Droogt snel en laat geen sporen achter
 • Zorgt voor duurzame en blijvende resultaten

Oligo DX ® crème is een volledig innovatieve gel. De gel is het resultaat van 5 jaar onderzoek van DS Laboratories. Deze gel helpt bij het bestrijden en behandelen van cellulitis. Door het combineren van Oligo Dx® met een gezonde en evenwichtige voeding en lichaamsbeweging kun je binnen een korte tijd een stevige huid verkrijgen zonder putjes.

 • Klinisch getest
 • Expert formule
 • Vrij van parabenen
 • SLS vrij

Het product dat je zoekt, is niet langer meer verkrijgbaar. Zie hieronder onze alternatieven.

Wat is de Oligo.DX tegen Cellulitis gel?

Oligo.DX is een wetenschappelijke doorbraak in huidverzorgingsproducten en is na 5 jaar uitgebreid onderzoek uitgevonden door DS Laboratories. De gel tegen cellulitis gebruikt de Nanosome technologie om de huid er gezonder en gladder uit te laten zien en voelen. Deze kleine Nanosomes worden diep onder de oppervlakte van de huid opgenomen om samen te voegen met cellulaire weefsels waardoor ingrediënten langzaam worden vrijgegeven. Deze kleine Nanosomes zijn 200 maal kleiner dan een mensen cel waardoor het makkelijker wordt om het vet te bereiken onder de huidlagen.

De gel helpt vocht en giftstoffen verwijderen van de huid die vastzitten in het lymfestelsel en maakt het jou mogelijk van je cellulitis af te komen. Het is een cellulitis verminder gel dat het uiterlijk van de huid verbeterd en ondertussen de huid schoonmaakt en ontgift. Deze giftstoffen worden verwijderd en weggespoeld uit het systeem. Veel gebruikers hebben significante resultaten gezien en ervaren in minder dan 4 weken.

Hoe werkt het?

Veel cellulitis crèmes werken alleen op de bovenste huidlaag zonder geobsedeerd te worden door de huidoppervlakte. Oligo.DX gel gebruikt de kunst van de Nanosome technologie om diep in de huid te treden. Ieder Nanosome is 200 keer kleiner dan een enkele cel van een mens waardoor het makkelijker wordt de vet te bereiken onder de huidlagen.

De Nanosomes beginnen met diep absorberen in het huidoppervlak. Zodra ze het deel dat besmet is met cellulitis bereiken, worden de ingrediënten losgelaten zodat ze de vettig delen kunnen tegengaan.

Eenmaal opgenomen door de huid, beginnen de actieve ingrediënten de haarvaten te verwijden, die er vervolgens voor zorgen dat de giftstoffen en vetten van het vetweefsel worden weggespoeld om zo de nieuwe cellen te stimuleren. Dit zorgt ervoor dat het vet de huid zachter en gladder achterlaat dan ooit tevoren.

Gebruiksaanwijzing

Breng eenvoudig de gel aan op de gewenste oppervlakte en masseer in huid met een draaiende beweging. Je hebt de gel maar een keer per dag nodig, het liefst na het douchen. Zorg ervoor dat het aangetaste oppervlakte helemaal bedekt is. Gebruik deze gel liever niet met andere soorten vochtinbrengers, omdat dit mogelijk de opname van de Oligo.DX tegen cellulitis gel beïnvloedt.

Advies bij het gebruik van Oligo.DX

De gel van Oligo.DX is gemaakt van 100% natuurlijke en hoogwaardige ingrediënten wat de behandeling veilig en effectief maakt. We raden je echter aan om de ingrediënten voor gebruik na te kijken en uit te proberen op een deel van je huid om er zeker van te zijn dat je niet allergisch bent voor een van de ingrediënten.

Positieve resultaten

Oligo.DX tegen cellulitis gel is een snel reagerende cellulitis behandeling die slappe huid verschijnselen verbetert en zorgt dat de huid gezond blijft. Studies hebben aangetoond dat 89% van de gebruikers significante verminderingen van cellulitis hebben opgemerkt. Sommige gebruikers hebben zelfs aangegeven dat ze een grote vermindering van de cellulitis verschijning hebben opgemerkt binnen 2 weken.

Bestellen bij WeightWorld

Het is veilig en eenvoudig om een bestelling te plaatsen op WeightWorld. Je begint met een klik op de groene knop met ‘bestellen’, vervolgens verschijnt de gel in je winkelmand waar je je bestelling kunt afronden.

Oligo.DX Verminder cellulitis met gel

Klantenbeoordelingen

Bij WeightWorld streven we ernaar om de best mogelijke klantenservice aan te bieden en zijn we trots op de feedback die we van onze klanten ontvangen.

5 Stars
(1)
4 Stars
(2)
3 Stars
(1)
2 Stars
(0)
1 Star
(0)

Goed

reviews 4

64.00% Gebaseerd op 4 Klantenbeoordelingen

Geverifieerde aankoop

Echt effectief tegen cellulitis. Een aanrader voor alle dames!

Y Yolanda
Geverifieerde aankoop

Ongetwijfeld een van de betere crèmes tegen cellulitis.

D Diane
Geverifieerde aankoop

Gewoon een goed product!

N Nina
Geverifieerde aankoop

Goede service en levering.

A Anke

*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Dit vind je misschien ook leuk