WeightWorld Logo

maandag - vrijdag | 11.00 - 16.00

Omega 3

60 Capsules | Krachtige natuurlijke bron van Omega-3

Omega-3 van WeightWorld is het perfecte veganistische supplement om uw algehele gezondheid een boost te geven. Door de krachtige afgifte van 1250mg Omega 3 samen met EPA , DHA & DPA per portie, kunnen deze capsules helpen het cholesterolgehalte te beheren, de hersenkracht te ondersteunen en ook gewichtsbeheersing te ondersteunen. Om het nog beter te maken, is onze Omega 3 gemaakt met Algenolie, het ideale veganistische, duurzame en milieuvriendelijke alternatief voor visolie.

  • Veganistische Omega 3 afkomstig van ethische oorsprong
  • EPA , DHA & DPA voor een gezonde hersen- en hartfunctie
  • Krachtige 1250mg Omega-3 per portie
  • Handhaaft een normale bloeddruk
  • Geen conserveermiddelen, chemicaliën of verontreinigingen
  • Vegan
  • Glutenvrij
  • GMP
  • Vegetarisch
20.07
Op Voorraad

Gratis Levering vanaf €50.

Wat is maxmedix Omega 3?

Deze softgels zijn een bron van hoogwaardige vegan Omega 3 door de 1250mg algenolie - veel hoger dan veel vergelijkbare supplementen op de markt. Deze veganistische, niet-GMO en zeer krachtige Omega 3 capsules zitten ook boordevol nuttige vetzuren EPA, DHA en DPA. Bovendien, waar op visolie gebaseerde Omega-3-supplementen een potentieel gevaar voor oceaanvervuiling vormen, bevat dit supplement alleen Omega 3 uit een hoogwaardige biologische en duurzame bron.

Waar is het voor?

Omega 3 is een familie van essentiële vetzuren die enorm populair zijn in de gezondheidsindustrie, vooral vanwege hun eigenschappen om het gewicht te beheren en het welzijn te bevorderen. Maxmedix Omega 3 capsules leveren een krachtige portie eicosapentaeenzuur (EPA) en docosahexaeenzuur (DHA), waarvan bekend is dat ze tal van gezondheidsvoordelen hebben, waaronder het bijdragen aan een gezonde bloeddruk en cholesterol, samen met het behoud van een normale hersen- en oogfunctie.

Wie moet maxmedix Omega3 gebruiken?

Ondanks dat het wordt aanbevolen door verschillende voedingsdeskundigen en gezondheidsexperts, is het moeilijk om te voldoen aan een Omega-3-rijk dieet. Om je te helpen zo eenvoudig mogelijk te voldoen aan de nodige Omega-3 heeft maxmedix dit supplement veganistische gecreëerd. Deze omega-3 is afgeleid van de voedingsbron van vis, en juist niet van vis zelf. Dit innovatieve supplement is geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een alternatief voor vissupplementen.

Hoe te gebruiken?

Neem dagelijks 2 softgels met een vol glas water, bij voorkeur bij een maaltijd. Elke capsule is gemaakt met hoogwaardige natuurlijke ingrediënten, is volledig veilig in gebruik en heeft geen bekende bijwerkingen. Als je zwanger bent, borstvoeding geeft of een medische aandoening hebt, raadpleeg dan voor gebruik een arts. Het is geschikt voor veganisten en vegetariërs en is gluten- en zuivelvrij. Het wordt niet aanbevolen voor personen jonger dan 18 jaar.

Ingrediënten

Mariene algenolie (Schizochytrium sp.), Plantaardige glycerol, natgemalen maïszetmeel, natuurlijk, onvervalst zeewier Carrageen, natuurlijke high, oliehoudende zonnebloemolie, rozemarijnextract, natriumcarbonaat (van kelp) en vitamine C-ester.

Lees meer
Omega 3 60 Capsules | Krachtige natuurlijke bron van Omega-3

Klantenbeoordelingen

Bij WeightWorld streven we ernaar om de best mogelijke klantenservice aan te bieden en zijn we trots op de feedback die we van onze klanten ontvangen.

5 Stars
(0)
4 Stars
(4)
3 Stars
(0)
2 Stars
(0)
1 Star
(0)

Goed

reviews 4

64.00% Gebaseerd op 5 Klantenbeoordelingen

Geverifieerde aankoop

Helpt goed bij mijn fitheid

W Wessel
Geverifieerde aankoop

Zeer tevreden over de service

M Moniek
Geverifieerde aankoop

Op tijd geleverd en goede resultaten

B Berry
Geverifieerde aankoop

Super product, en ook een leuke verpakking!

J Jenna
*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Gerelateerde producten