Collagen Pro Sport Plus

Geavanceerd Herstel Voedingssupplement

Overzicht

Ben je op zoek naar een manier om de hersteltijd na het sporten te verminderen en jouw botten en gewrichten te ondersteunen? Collagen Pro Sport Plus is een geavanceerd voedingssupplement dat bestaat uit zuiver collageenhydrolysaat type I en III met een geoptimaliseerde type II-kwaliteit. In gemakkelijk te slikken capsules die geen zuivel of gluten bevatten, is dit premium supplement perfect voor de actieve persoon.

  • Ideaal voor atleten en actieve levensstijlen
  • Ondersteunt gezonde botten en gewrichten
  • Helpt de hersteltijd te verminderen
  • Pure collageenhydrolysaat type I & III
  • Krachtige dagelijkse sterkte van 5000 mg
  • Vrij van zuivel, lactose en gluten

De Collagen Pro Sport Plus-tabletten zitten boordevol essentiële aminozuren die essentieel zijn voor sport en lichaamsbeweging, maar gebruiken alleen het beste collageen om het lichaam te helpen ondersteunen. Bovendien is elke tablet optimaal gemeten om 1000 mg collageen te bevatten om een indrukwekkende dagelijkse dosis van 5000 mg te maken - de optimale hoeveelheid ter ondersteuning van de bindweefsels.

Het product dat je zoekt, is niet langer meer verkrijgbaar. Zie hieronder onze alternatieven.

Herstel met collageen

Een belangrijk structureel eiwit van de bindweefsels, collageen is het meest voorkomende eiwit dat wordt aangetroffen in zoogdieren; het maakt 25-35% uit van het eiwitgehalte in het hele lichaam, wat in totaal ongeveer 30% is van de massa van het lichaam. Bindweefsels vormen een groot deel van de belangrijkste lichaamsdelen die worden gebruikt voor sporten, waaronder spieren, gewrichtsbanden, pezen, kraakbeenderen en botten. Als gevolg hiervan speelt het een grote rol bij het ondersteunen van de weefsels die nodig zijn voor atletische prestaties.

Wanneer het lichaam door zware inspanning gaat, vanwege bepaalde genetica en ouderdom, begint het collageen in het bindweefsel te degraderen wat leidt tot pijnlijke en zere spieren, botten en gewrichten. Dit is waarom het aanvullen van het lichaam met een externe bron van collageen gunstig kan zijn voor diegenen die deelnemen aan sport, omdat het kan helpen om het korte herstel van het lichaam na de training te ondersteunen en op de lange termijn om de gewrichten soepel te houden en laat de spieren met succes groeien en uitbreiden.

Collagen Pro Sport Plus

Zich beseffend van het belang van collageen voor het lichaam, vooral als het gaat om degenen die deelnemen aan reguliere sporten en lichaamsbeweging, wist Proto-col dat ze een supplement moesten maken dat alleen het beste gebruikte. Dit premium sportsupplement bevat daarom zuiver collageenhydrolysaat type I en III met een geoptimaliseerde type II-kwaliteit waardoor het ideaal is voor actieve individuen.

Bovendien begrijpen ze dat niet alle collageensupplementen hetzelfde moeten worden gemaakt; er is veel meer collageen nodig om te helpen bij herstel na sport in vergelijking met schoonheid. Daarom bevat elke capsule een krachtige 1000 mg sterkte, wat neerkomt op een enorme dagelijkse dosis van 5000 mg. Bovendien, met gemakkelijk in te slikken tabletten die geen zuivel, lactose of gluten bevatten, zijn ze het ideale collageensupplement voor zowel mannelijke als vrouwelijke fitnessfanaten.

Ingrediënten

Actieve ingrediënten: Collageenhydrolysaat

Andere ingrediënten: Dicalciumfosfaat, Magnesiumstearaat

Gebruiksaanwijzing

Het Collagen Pro Sport Plus-supplement is ontworpen als de ideale aanvulling op elke sport- en fitnessliefhebberroutine en is zelfs geweldig voor mensen die net zijn begonnen! Voor degenen die hulp zoeken bij het herstel van sport en lichaamsbeweging, is de ideale manier om te helpen 3-5 gram collageen per dag in te nemen en dit 's avonds vóór het naar bed gaan in te nemen. Dit komt omdat de eerste twee uur van de diepe slaapcyclus, ook bekend als alfa-slaap, is wanneer het lichaam bezig is om zichzelf te herstellen. Om deze reden raden wij aan om dagelijks tot 5 tabletten in te nemen voordat je gaat slapen om een krachtige dosis van 5000 mg (5 gram) per dag te krijgen. Elke fles bevat 150 tabletten, dus bij deze dosering moet elke verpakking 30 porties bevatten.

Advies bij het gebruik van Collagen Pro Sport Plus

Dit geavanceerde supplement is volgens de hoogste normen gemaakt, dus veilig in gebruik en vrij van zuivel, lactose en gluten. Zoals altijd bij het gebruik van een nieuw supplement, raden we je aan de ingrediëntenlijst te lezen voor eventuele persoonlijke allergieën. Dit product is niet geschikt voor vegetariërs. Als je zwanger bent of medicijnen gebruikt, raden we je aan een arts te raadplegen voordat je dit product gaat gebruiken.

Collagen Pro Sport Plus Geavanceerd Herstel Voedingssupplement

Klantenbeoordelingen

Bij WeightWorld streven we ernaar om de best mogelijke klantenservice aan te bieden en zijn we trots op de feedback die we van onze klanten ontvangen.

5 Stars
(2)
4 Stars
(2)
3 Stars
(1)
2 Stars
(0)
1 Star
(0)

Goed

reviews 4

70.00% Gebaseerd op 5 Klantenbeoordelingen

Geverifieerde aankoop

Met deze tabletten kan ik echt veel beter in de sportschool presteren.

J Joanna
Geverifieerde aankoop

Ben zeer blij met deze collageen tabletten.

M Milou
Geverifieerde aankoop

Echt een aanrader voor fanatieke sporters en andere atleten.

D Daniëlle
Geverifieerde aankoop

Een goede aanvulling op je dagelijkse voeding.

B Bart
Geverifieerde aankoop

Zeer tevreden met de service van WeightWorld

M Merel

*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Dit vind je misschien ook leuk