*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

 • Onze Laagste Prijs Garantie

  We vergelijken onze prijzen

 • Gratis Levering Vanaf €50

  Kies een leverdatum die past

 • Sinds 2017

  Betrouwbaarheid

 • Bescherming Van Klantgegevens

  Uw gegevens zijn veilig en beveiligd bij ons

Proto-Col™ Collagen Pro Sport Plus

150 Tabletten | Speciaal Ontwikkeld voor Atleten

proto-col

€55.95

Meer

Op Voorraad
Bestelling voor 16.00 uur worden op dezelfde werkdagen nog verzonden.

Gratis Verzendmethode
Gratis leveringsmethode voor bestellingen boven de €50.

Prijs Match Garantie
Laat ons een lagere prijs zien van een identiek product en we zullen de prijs aanpassen.

Hoogste Kwaliteit
Premium merken gebruiken de hoogste kwaliteit ingrediënten.

Discrete Levering
Neutrale verpakking en discrete bankafschrift.

Proto-col Collagen Pro Sport Plus is een hoogwaardig voedingssupplement speciaal ontwikkeld voor atleten. De unieke samenstelling van natuurlijke ingrediënten bevat onder andere twee verschillende soorten collagenen welke de herstelperiode na een krachtsinspanning kunnen verkorten. Proto-col Collagen Pro Sport Plus supplement is een effectief voedingssupplement voor iedereen die de beste resultaten uit zijn/haar training wenst te behalen. Wacht niet langer en bestel vandaag nog je Proto-col Collagen Pro Sport Plus tabletten:

 • Lactose en glutenvrij
 • Aanbevolen voor sporters
 • Bevat 1000mg collageenhydrolysaat
 • Kan meer kracht en energie geven*
 • Helpt de hersteltijd te verminderen*
 • Helpt om de gewrichten te versterken*
 • Bevat essentiële vitaminen en mineralen

Door het innemen van dit supplement met collagen kan je je gezondheid verbeteren en de weerstand van je lichaam die nodig is voor de best mogelijke fysieke activiteiten versterken. Denk hierbij aan het versterken van de spieren en de botten. Het product is 100% natuurlijk, zodat je het welzijn van het lichaam op een veilige manier kunt verbeteren zonder risico's en bijwerkingen.

Lees verder
Type: Capsule
Hoeveelheid: 150
Aanbevolen Hoeveelheid: 5 capsules per dag
Duration: 30 dagen Dagen

WAT ZIJN PROTO-COL COLLAGEN PRO SPORT PLUS TABLETTEN?

Proto-col Collagen Pro Sport Plus is een uniek proteïne supplement die je herstel optimaal bevordert na een krachttraining. Ieder van de Proto-col Collagen Pro Sport Plus tabletten bevat 1000 mg pure collageen. Collageen is een natuurlijk eiwit bestaande uit aminozuren. Dit zijn de bouwstenen van je lichaam, je vindt ze onder andere in je huid, haar, tanden, spieren, pezen en botten. Ze zorgen voor de aanmaak van nieuwe cellen. Collageen is de voornaamste proteïne in je bindweefsel, welke 25 tot 35 procent van de totale hoeveelheid proteïne in je lichaam bevat. Kortom collageen vervult een zeer belangrijke rol in je lichaam met betrekking tot je herstel na een krachttraining.

Proto-col Collagen Pro Sport Plus supplement voorziet je lichaam van een optimale dosis geavanceerde voedingstoffen. Het is zeer geschikt voor eenieder die zijn/haar lichaam wil verbeteren door middel van een zwaar trainingsprogramma met korte herstelperiodes. Onderstaande samenvatting geeft goed weer waarom Proto-col Collagen Pro Sport Plus het meest optimale voedingssupplement voor jou is.

 • Stimuleert de natuurlijke aanmaak van collageen in je lichaam.
 • Verkort de herstelperiode na een krachttraining, waardoor je vaker zwaar kan trainen!
 • Bevat 1000 mg of zuiver collageen, een hoger percentage dan in de gemiddelde collageen tablet.
 • Verbetert de elasticiteit van je huid, waardoor deze jonger en gezonder wordt.
 • Het bevordert de natuurlijk reparatie en regeneratie van je botten en gewrichten.
 • Proto-col Collagen Pro Sport Plus bevat essentiële vitamines en mineralen voor kracht en energie.

WAT IS DE ROL VAN COLLAGEEN IN JE LICHAAM?

Gedurende het proces van ouder worden zal je lichaam steeds minder collageen aanmaken. Je huid zal hierdoor zijn elasticiteit verliezen en de soepelheid van je gewrichten zal verminderen. Je collageen niveau in je lichaam is met ongeveer 30 procent afgenomen wanneer je 45 jaar oud bent. Collageen zorgt ervoor dat je gewrichten flexibel blijven en het kan helpen bij het verlichten van artritispijn. Tevens helpt collageen je lichaam bij het bestrijden van cellulitis. Proto-col Collagen Pro Sport Plus bevat slechts 4,8 calorieën per portie en bevat enkel bovine collageen. Dit type collageen wordt beschouwd als het collageen wat het meeste lijkt op het collageen in het menselijk lichaam.

Het Proto-col Collagen Pro Sport Plus supplement bevat collagenen, essentiële bouwstenen voor je lichaam. Het helpt je bij de opbouw van spiermassa. Door Proto-col Collagen Pro Sport Plus te gebruiken kan je ervoor zorgen dat je lichaam er veel jonger en krachtiger uit ziet. Tevens bevordert het je gezondheid in het algemeen.

WAT KUNNEN PROTO-COL COLLAGEN PRO SPORT PLUS TABLETTEN VOOR JOU BETEKENEN?

Proto-col maakt gebruik van gehydrolyseerde collagenen. Deze collagenen zijn als het ware voor verteerd, zodat je spijsverteringssysteem sneller en gemakkelijker de collagenen kan afgeven in je bloedbaan. Hierdoor kunnen de collagenen in Proto-col Collagen Pro Sport Plus snel en effectief bijdragen aan het herstel van je spieren na een krachttraining.

Proto-col Collagen Pro Sport Plus kan ervoor zorgen dat je je krachttraining optimaal benut. De hersteltijd na een oefening wordt verkort. Door de hoge proteïne concentratie zullen je spieren minder snel moe aanvoelen. Dit geeft je de mogelijkheid om langer en zwaarder te trainen.

Een bijkomend voordeel van Proto-col Collagen Pro Sport Plus tabletten is dat het je immuunsysteem kan ondersteunen. Tevens kan het de aanmaak van abnormale moleculaire structuren neutraliseren. Deze structuren zijn mede de oorzaak van gewrichtsproblemen en stijfheid.

KAN IK GEWICHT VERLIEZEN DOOR HET PROTO-COL COLLAGEN PRO SPORT PLUS SUPPLEMENT TE GEBRUIKEN?

Ja, Proto-col Collagen Pro Sport Plus tabletten bieden de mogelijkheid om gewicht te verliezen. Het helpt de bloedsuikerwaarde te reguleren en de eetlust te remmen. Dit kan leiden tot gewichtsverlies. Daarnaast is het goed te weten dat de unieke combinatie van collagenen en proteïnen in Proto-col Collagen Pro Sport Plus tabletten je energieniveau een flinke boost kunnen geven. De extra energie kan benut worden om extra te trainen, hierdoor kan je nog meer kilo’s verbranden.

HOE DIEN IK PROTO-COL COLLAGEN PRO SPORT PLUS TE GEBRUIKEN?

De aanbevolen collageen inname per dag bedraagt 3 tot 5 gram. Iedere Proto-col Collagen Pro Sport Plus tablet bevat 1 gram collageen. Om de gewenste resultaten te bereiken, adviseren wij 3 tot 5 tabletten per dag in te nemen.

INGREDIËNTEN EN ALLERGIE INFORMATIE

Collageenhydrolysaat, Dicalciumfosfaat en Magnesiumstearaat.

Proto-col Collagen Pro Sport Plus is lactose-vrij en gluten-vrij.