WeightWorld Logo

maandag - vrijdag | 11.00 - 16.00

Green Magic Poeder

200 g Poeder | 16 Superfood Voedingssupplement proto-col

Superfoods zijn nu een essentieel onderdeel van het gesprek van dieetliefhebbers - maar met zoveel geweldige alternatieven die er zijn, kan het moeilijk zijn om te weten waar te beginnen! Om je te behoeden voor een onmogelijke beslissing, heeft Proto-Col 16 premium superfoods in het Green Magic Poeder gemengd. Bestaande uit, onder andere, gerenommeerde Chlorella, Spirulina, Appel Pectine en Gerstgrassap, bieden ze je een echt holistische uitgebreide en brede selectie van voordelen. Ze willen energie, uitstraling en kracht achterlaten door het welzijn van het hele lichaam te vergroten.

 • Krachtige 16-delige superfood-fusie
 • Moedigt levendigheid van binnenuit aan
 • Voor kracht, energie & uitstraling
 • Met Spirulina en Chlorella
 • Kruidensmaak en geur
 • Volledig veganistisch vriendelijk

We begrijpen allemaal hoe belangrijk het is om te genieten van de beste balans tussen groenten en fruit, maar we begrijpen ook hoe moeilijk het kan zijn om dit te bereiken! Met Green Magic kun je erop vertrouwen dat je de best mogelijke voedingsbooster neemt met een bijna ongelofelijk aantal mogelijke voordelen voor jouw lichaam. Met de minste klik is dit ongelooflijke poeder klaar om in jouw leven te worden gemengd.

 • Zuivelvrij
 • Vegetarisch
 • Glutenvrij
46.51
Op Voorraad

Gratis Levering vanaf €50.

De natuurlijke kracht van groen

Deze kleurtint kriebelt over de natuurlijke wereld, getuige van een enorme hoeveelheid van wat van onze aarde groeit. Het kan dus geen schok zijn dat deze kleur uiteindelijk zoveel verschillende ideeën vertegenwoordigt, van leven en vernieuwing tot energie en de natuur zelf. Vooral de oude Egyptenaren beschouwden de kleur verbonden met wedergeboorte, goede gezondheid en regeneratie. Die verbindingen zijn zeker te zien in de planten zelf! De chemische stof achter de kleuring, Chlorofyl, creëert de energie van planten door zonlicht te transformeren met het proces van fotosynthese. Hoog in ijzer, dat talloze verkwikkende functies in ons lichaam heeft, streeft Chlorofyl ernaar om te zuiveren en te voeden. In algen wordt het beschouwd als een van de specifieke delen die te maken hebben met toxines, naast het uitrusten van cellen met opneembare fytonutriënten.

 • Energie
 • Kracht
 • Vitaliteit
 • Sterkte
 • Glans
Een cirkel met daarin een hoopje groen magic poeder op een witte achtergrond
 • Lichaamsbescherming
 • Spijsvertering
 • Gewichtsbeheersing
 • Regelmaat
 • Zuiveren

Green Magic Poeder

Met de ambitie om jou het breedst mogelijke bereik van verbazingwekkende superfoods te bieden, heeft Proto-Col zestien superieure superfoods geselecteerd. De 100% natuurlijke en zuivere formule bevat veel micronutriënten, van bronnen zoals Nova Scotia Dulse en IJslands Kelp, die rijk zijn aan natuurlijk lithium en andere mineralen; Rijstepit Membraan Poeder is een belangrijke bron van vitamine B-complex en COEnzyme, waarvan wordt gedacht dat het zeer nuttig is voor de bescherming van het lichaam, vooral bij het aanpakken van veroudering. Het is bijna onmogelijk om alle ongelooflijke kwaliteiten van alle ingrediënten die in Green Magic worden gevonden te vermelden!

Gerstgrassap
Gerstgrassap

Een van de belangrijke ingrediënten in de formule is gerst (Hordeum vulgare L.), het vierde belangrijkste graangewasgewas ter wereld, waarvan wordt aangenomen dat het de hoogste hoeveelheden voedingsvezels heeft. Het consumeren ervan achtte het vooral nuttig bij het zuiveren en reinigen van het lichaam van binnenuit, voor een gevoel van vernieuwde vitaliteit en energie.

Appel Pectine

Naast de hoge appelvezels van de formule is Appel Pectine een gelaagd koolhydraat, een oplosbare vezel in de wanden van de plantencellen. Pectine is een van nature voorkomend complex bestanddeel van planten. In vergelijking met andere vezels die niet oplosbaar zijn in water, is pectine oplosbaar in water, wat de bruikbaarheid ervan als hulpmiddel voor de spijsvertering verhoogt. Lees hier meer.

Spirulina
Spirulina

Spirulina-algen staan wereldwijd bekend om het buitengewoon hoge eiwitgehalte, en deze kwaliteit is erkend door de Verenigde Naties. Een energiek superfood, het functioneert in harmonie met Chlorella om ons lichaam te zuiveren en te ontgiften van toxines en onzuiverheden met zijn speciale hoeveelheden chlorofyl.

Jeruzalem Artisjok Poeder
Jeruzalem Artisjok Poeder

Ook genoemd sunchokes, heeft deze wortelgroente een ruwe donkere huid, zetmeelachtige witte binnenkant en een smaak die met aardappel kan worden vergeleken. Deze kleine wortels zijn van nature rijk aan inuline, een voedingsvezel, onverteerd door het lichaam, dat grote hoeveelheden fysisch-chemische eigenschappen heeft. Inuline is door verschillende onderzoeken in verband gebracht met voordelen met betrekking tot gewichtsbeheersing.

Royal Jelly
Royal Jelly

Royal Jelly, een onmisbaar voedingsmiddel voor de koningin-honingbij, is een complex materiaal dat enorm rijk is aan onschatbare bioactieve stoffen. Deze omvatten aminozuren, unieke eiwitten, lipiden, flavonoïden en suikers. Deze staan bekend om hun krachtige beschermende functies tegen veroudering en oxidatie. Royal Jelly wordt als nuttig beschouwd bij het bevorderen van algemeen welzijn en lichaamsimmuniteit. Meer te weten komen.

Ingrediënten

Sojalecithine, rijstkernelmembraam Poeder, Kamut Tarwegrassap, High Apple Fibre, Gerstensap, Hawaiiaanse Spirulina, Gebroken celwand Chlorella, Jerusalem Artichoke Powder, Tarwekiemen, IJslandse Kelp, Nova Scotia Dulse, Apple Pectin, Royal Jelly, CO Enzym (CO-Q-10), SOD W / Catalase, Lactobacillus Acidophilus (lactosevrij), Bifidus-bacteriën (lactosevrij).

Gebruiksaanwijzing

Het Green Magic Poeder is ontwikkeld als een zeer aanpasbare en flexibele aanvulling op uw dieet die je kunt aanpassen aan jouw behoeften. Het is ideaal om dagelijks een tot twee heerlijke theelepels te nemen, eventueel met een sapje of groene smoothie. Je zou kunnen experimenteren met hoe je er het beste van geniet, want het is een kruidige smaak die ook goed werkt in hartige gerechten. Voor het ultieme genot raden we aan het poeder dagelijks te gebruiken en te investeren in langdurig gebruik.

Advies bij het gebruik van Green Magic Poeder

Hoewel het poeder 100% natuurlijk is, zonder enige bekende bijwerkingen, is het altijd de moeite waard om de volledige lijst met ingrediënten te bekijken, voor het geval er ingrediënten zijn waar je allergisch voor bent. Het poeder wordt het best beschouwd als een stimulerende factor in een gezond, gevarieerd en uitgebalanceerd dieet. Het mag niet worden beschouwd als een alternatief voor het adequaat aanpakken van medische klachten; als je je zorgen maakt, neem dan contact op met je arts of verpleegkundige.

Lees meer
Green Magic Poeder 200 g Poeder | 16 Superfood Voedingssupplement

Klantenbeoordelingen

Bij WeightWorld streven we ernaar om de best mogelijke klantenservice aan te bieden en zijn we trots op de feedback die we van onze klanten ontvangen.

5 Stars
(2)
4 Stars
(2)
3 Stars
(1)
2 Stars
(0)
1 Star
(0)

Goed

reviews 4

70.00% Gebaseerd op 6 Klantenbeoordelingen

Geverifieerde aankoop

Snel gewicht verliezen en een gezond blijven was nog nooit zo makkelijk.

J John
Geverifieerde aankoop

Dankzij Green Magic lukt het mij nu veel makkelijker om gewicht te verliezen.

M Mandy
Geverifieerde aankoop

Als moeder heb ik het zeer druk en vaak lukt het mij niet om genoeg groenten binnen te krijgen. Dankzij Green Magic kan ik toch gezond leven.

B Barbara
Geverifieerde aankoop

Echt een goed supplement.

D Deborah
*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Gerelateerde producten