*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

 • Onze Laagste Prijs Garantie

  We vergelijken onze prijzen

 • Gratis Levering Vanaf €50

  Kies een leverdatum die past

 • Sinds 2017

  Betrouwbaarheid

 • Bescherming Van Klantgegevens

  Uw gegevens zijn veilig en beveiligd bij ons

Proto-Col™ Green Magic Poeder

200g Poeder | Bevordert Gezond Gewichtsverlies

proto-col

€39.95

Op Voorraad
Bestelling voor 16.00 uur worden op dezelfde werkdagen nog verzonden.

Gratis Verzendmethode
Gratis leveringsmethode voor bestellingen boven de €50.

Prijs Match Garantie
Laat ons een lagere prijs zien van een identiek product en we zullen de prijs aanpassen.

Hoogste Kwaliteit
Premium merken gebruiken de hoogste kwaliteit ingrediënten.

Discrete Levering
Neutrale verpakking en discrete bankafschrift.

Proto-col Green Magic poeder brengt vele voordelen met zich mee. Slechts 3 gram (theelepel) van dit Proto-col Green Magic eiwitpoeder bevat genoeg voedingsstoffen voor je dagelijkse behoefte. Deze Proto-col Green Magic eiwitshakes zijn makkelijk te maken en ideaal om op gewicht mee te blijven of bezig bent met gewichtsverlies.

 • Geeft je meer energie
 • Bevat zeer voedzame voedingsmiddelen
 • Natuurlijke en organische ingrediënten
 • Geschikt voor vegetariërs en veganisten

Proto-col Green Magic poeder kan helpen de balans in het lichaam te herstellen en het lichaam te voorzien van meer energie. De ingrediënten en eigenschappen van de Proto-col Green Magic eiwitshakes dragen bij aan een betere gezondheid, en zorgen ervoor dat je makkelijk aan je dagelijkse behoefte aan groenten en fruti kan komen. Omdat het Proto-col Green Magic eiwitpoeder zeer weinig calorieën bevat is het ook ideaal om er mee op gewicht te blijven.

Lees verder
Type: Poeder
Hoeveelheid: 200 g
Aanbevolen Hoeveelheid: 3 g per dag
Duration: 60 Dagen

WAT IS PROTO-COL GREEN MAGIC POEDER?

De Proto-col Green Magic eiwitshakes zijn gemaakt van een krachtige mix van 's werelds meest voedzame groene voedingsmiddelen. Proto-col Green Magic poeder kan jou helpen om alle nodige voedingsstoffen voor de dag binnen te krijgen en zo bij te dragen aan een gezonde hersenfunctie, een optimaal functionerend hart-en vaatstelsel, en om genoeg energie te krijgen. Proto-col Green Magic poeder is rijk aan eiwitten, vitaminen, mineralen en aminozuren die gezamenlijk bijdragen aan een beter welzijn en snel gewichtsverlies.

WAAROM PROTO-COL GREEN MAGIC EIWITSHAKES?

Proto-col Green Magic poeder is ideaal voor wanneer je een druk leven hebt, en je niet aan je dageljikse behoefte aan groenten en fruit kan voldoen. Het belangrijkste voordeel van Proto-col Green Magic poeder is dan ook dat 1 portie al genoeg kan zijn om aan je dagelijkse behoeften aan groenten en fruit te voldoen. Daarnaast is ook aangetoond dat Proto-col Green Magic eiwitshakes ook bijdragen aan meer energie, een beter concentratievermogen, een gezonder hart- en vaatstelsel, en dat zij bijdragen aan een gezonde en stralende huid.

Het Proto-col Green Magic poeder is gemaakt van plantaardige eiwitten, en is dan ook geschikt voor vegetariërs en veganisten, en voor mensen die lijden aan lactose intolerantie.

HOE WERKT HET PROTO-COL GREEN MAGIC EIWITPOEDER?

Proto-col Green Magic poeder werkt dankzij de voedzame ingrediënten waarvan het gemaakt is:

Spirulina - Staat bekend als van de rijkste bronnen van plantaardige eiwitten. Dit wier bestaat voor 65% uit natuurlijke eiwitten.

 • Bevat een hoge concentratie aan bèta-caroteen
 • Bevat meer dan 10 keer zo veel vitaminen als wortels
 • Een snel werkende bron van energie
 • Bevat veel enzymen en antioxidanten

Lecithine - Boordevol belangrijkste bestandsdelen.

 • Een essentiële voedingsstof die vet kan oplossen
 • Bevat veel omega-3 en 6
 • Is rijk aan vitaminen, mineralen, eiwitten en enzymen

Chlorella - is een wier dat bekend staat om zijn hoge concentratie aan chlorofyl en voedingsstoffen.

 • Rijk aan zeer belangrijke voedingsstoffen

GEMAKKELIJK EN VEILIG TE GEBRUIKEN

Het gebruik van de Proto-col Green Magic eiwitshakes is zeer eenvoudig; meng een theelepel met 3 gram poeder met water of een andere vloeistof. Je kan het mengen met water, melk en vruchtensappen, of het combineren met vruchten om een gezonde smoothie te maken. Voor het beste resultaat dien je iedere dag een volledige portie te nemen.

Proto-col Green Magic poeder is geen vervanging van een gezond dieet en dient gecombineerd te worden met een gezond voedingspatroon. Vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven, en mensen met medische klachten, dienen eerst een arts te raadplegen voor dat ze Proto-col Green Magic poeder proberen.

Proto-col Green Magic poeder is gemaakt van natuurlijke ingrediënten en er zijn geen bekende bijwerkingen. Bij mogelijke allergieën raden wij het aan om eerst de lijst met ingrediënten te controleren voordat u de Proto-col Green Magic eiwitshakes gebruikt.

PROTO-COL GREEN MAGIC POEDER BESTELLEN

Het bestellen van Proto-col Green Magic eiwitpoeder bij WeightWorld NL is zeer eenvoudig. Wij maken gebruik van een beveiligd betalingssysteem, en het is mogelijk om jouw bestelling de volgende dag al in huis te hebben. Plaats je bestelling op een werkdag voor 16.00 uur, en je zal dit product de volgende dag in huis hebben.