Thermo-Lite

Natuurlijk Thermogeen Supplement

Overzicht

Ideaal voor mensen die hun gewicht willen beheersen, Thermo-Lite is een krachtig supplement dat 9 fantastische natuurlijke ingrediënten combineert om zijn formule met hoge sterkte te maken. Elk van de actieve ingrediënten in de formulering is zorgvuldig gekozen vanwege hun gunstige eigenschappen, vooral om het lichaam een boost te geven en de motivatie en het uithoudingsvermogen te bieden die nodig zijn tijdens een training.

  • Natuurlijk thermogeen supplement
  • Energie-, motivatie- en uithoudingsvermogenboost
  • Met aminozuren, vitaminen en mineralen
  • Vitamine B6 voor vermoeidheid en moeheid
  • Chromium voor normale bloedglucosewaarden
  • Vrij van zuivel, lactose en gluten

De formule bevat enkele van de beste ingrediënten om het lichaam, vooral tijdens het sporten, te ondersteunen, en bevat ook een reeks verbazingwekkende vitaminen, mineralen en aminozuren. Dit maakt het een top keuze voor diegenen die op een natuurlijke manier willen werken om het meeste uit hun lichaamsbeweging te halen en om hun lichaam precies te geven wat het nodig heeft om gezond gewichtsbeheer te ondersteunen.

  • Zuivelvrij
  • Glutenvrij

Het product dat je zoekt, is niet langer meer verkrijgbaar.

Waarom een thermogenisch product gebruiken?

Zoals de naam al doet vermoeden, is thermogenics een specifiek type voedingssupplement dat is ontwikkeld om de warmteproductie van het lichaam te stimuleren. Ze doen dit door ingrediënten te kiezen waarvan bekend is dat ze het lichaam energie, uithoudingsvermogen en motivatie bieden. Deze soorten supplementen zijn meestal verrijkt met nuttige aminozuren en vitamines waarvan bekend is dat ze het lichaam stimuleren en bovendien bijdragen aan het verminderen van vermoeidheid en moeheid. Deze worden ook gebruikt om de mentale focus te ondersteunen en de noodzaak om welzijns- en fitnessdoelen te bereiken te bevorderen.

Belangrijke ingrediënten

Groene Thee
Groene Thee

Een populaire warme drank, groene thee wordt vaak gebruikt vanwege zijn heerlijke smaak en cafeïnegehalte om energie te helpen leveren. Bovendien is het bekend dat het een revitaliserend effect op het lichaam heeft. Daarbij heeft onderzoek ook de relatie met groene thee en de thermogenese van het lichaam onderzocht, samen met energieverbruik en vetoxidatie.

Guaranà
Guaranà

Er wordt gezegd dat Guaranà van oudsher door inheemse bevolking in thee en drankjes werd gebruikt om de honger van vasten in evenwicht te brengen met verhoogde energie. Het wordt in het lichaam als stimulerend middel gebruikt omdat er wordt gezegd dat de zaden meer cafeïne bevatten dan koffie, een goed beschouwd thermogeen. Bovendien heeft onderzoek de interactie tussen Guaranà en lipidenmetabolisme geëvalueerd.

Aminozuren
Aminozuren

TDeze zijn belangrijk voor degenen die veel aan lichaamsbeweging doen en erg nuttig kunnen zijn voor het lichaam. Het aminozuur L-Carnitine wordt vaak gebruikt als een fysiek stimulerend middel, terwijl L-tyrosine is bestudeerd vanwege het effect ervan op de inspanningscapaciteit in de hitte. Er is ook onderzoek gedaan naar het gebruik van carnitine en lipidenprofiel.

Siberiache Ginseng
Siberiache Ginseng

Met gebruik daterend van meer dan 2.000 jaar geleden, wordt Siberische Ginseng van oudsher gebruikt als een stimulerend middel, tonicum en adaptogeen, wat betekent dat het het vermogen van het lichaam ondersteunt om zich aan te passen aan verschillende omstandigheden, zowel mentaal als fysiek. Er is ook onderzoek gedaan naar het gebruik, uithoudingsvermogen en fysieke weerstand.

Gember
Gember

Gember wordt veel gebruikt als specerij bij het koken en heeft een specifieke favoriete smaak en een groot aantal toepassingen. Voor het lichaam kan het helpen met gewichtsbeheersing door middel van thermogenese. Bovendien is de link tussen gember met gevoelens van eetlust, verzadiging en energieverbruik door grondig onderzoek onderzocht.

Vitamines & Mineralen
Vitamines & Mineralen

Een aantal bekende voedingsstoffen kunnen veel voordelen voor het lichaam hebben; Vitamine B6 draagt bij tot een normaal energieleverend metabolisme, normaal functioneren van het zenuwstelsel en tot vermindering van vermoeidheid en moeheid. Bovendien draagt Chromium bij tot het normale metabolisme van macronutriënten en tot het onderhouden van normale bloedglucosespiegels.

Ingrediënten

Actieve ingrediënten: groene thee 5: 1, magnesiumoxidegehalte, Siberische ginseng 35: 1, gemberwortelpoeder, L-tyrosine, L-carnitine-L-tartraat, guarana, pyridoxine HCI (B6), zinkcitraat, chroom (picolinaat)

Andere ingrediënten: Magnesiumstearaat, Rundergelatinecapsule: maat 0

Gebruiksaanwijzing

Gemaakt om naadloos in jouw dagelijkse routine te passen, zijn de Thermo-Lite-capsules gemakkelijk in te nemen. Gewoon 3 capsules per dag op een lege maag, tussen de maaltijden door met een vol glas water. Het is aan jou en jouw persoonlijke voorkeur om de capsules in te nemen, maar we raden je aan om de consistentie te handhaven door ze elke dag op dezelfde tijd te nemen. We adviseren om ze niet na 19:00 uur of te dicht bij te slapen te nemen, omdat het cafeïne bevat. Elke fles Thermo-Lite bevat 90 capsules, dus 30 porties.

Advies bij het gebruik van Thermo-Lite

Dit premium supplement is gemaakt van natuurlijke ingrediënten van hoge kwaliteit, dus daarom veilig in gebruik. Als je dit supplement niet eerder hebt gebruikt, zoals bij elk nieuw product, raden we altijd aan om de volledige lijst met ingrediënten te controleren om mogelijke persoonlijke allergieën te voorkomen. Dit supplement is vrij van zuivel, lactose en gluten, maar is niet geschikt voor veganisten of vegetariërs. Raadpleeg een arts als je zwanger bent of medicijnen gebruikt. Dit product is niet bedoeld voor mensen jonger dan 18 jaar.

Thermo-Lite Natuurlijk Thermogeen Supplement

Klantenbeoordelingen

Bij WeightWorld streven we ernaar om de best mogelijke klantenservice aan te bieden en zijn we trots op de feedback die we van onze klanten ontvangen.

5 Stars
(2)
4 Stars
(2)
3 Stars
(1)
2 Stars
(0)
1 Star
(0)

Goed

reviews 4

70.00% Gebaseerd op 5 Klantenbeoordelingen

Geverifieerde aankoop

Mijn workouts waren nooit zo effectief, maar dankzij thermolite behaal ik nu eindelijk goede resultaten.

H Henk
Geverifieerde aankoop

Lang gepest vanwege mijn overgewicht. Dankzij de Thermo-lite kan ik er eindelijk wat aan doen.

A Alan
Geverifieerde aankoop

Als vrouw van middelbare leeftijd heb ik toch wat extra hulp nodig om die extra pondjes kwijt te raken.

S Sientje
Geverifieerde aankoop

Gebruik het nu 6 maanden en ik moet al kleinere kleding kopen.

B Becky
Geverifieerde aankoop

Zeer snelle levering. Ben er echt blij mee.

P Peter

*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Dit vind je misschien ook leuk