maandag - vrijdag | 11.00 - 16.00

Pure Acai & Intense Colon Cleanse

Combo

Een beetje hulp nodig bij het bijhouden van je gewicht? Dit Pure Açai en WeightWorld Intensive Colon Cleanse bevat twee producten die kunnen bijdragen aan een gezondere levensstijl. Het is een natuurlijk superfood supplement dat kan helpen om het lichaam te reinigen. Wanneer je actief aan de slag gaat met een gezondere levensstijl, kan dit product daaraan bijdragen. Probeer deze Pure Acai Detox om je lichaam compleet te reinigen terwijl je de vitamines, mineralen en antioxidanten toevoegt die je lichaam hard nodig heeft voor een natuurlijk gezonder lichaam en geest vandaag!

 • 2600mg Pure Açai
 • Inhoud Açai flesje: 60 caps
 • 10 daags detox programma
 • 100% Natuurlijke ingrediënten
 • Voor gewichtsverlies
 • Makkelijk in te nemen supplementen
 • Geschikt voor veganisten en vegetariërs
 • Bestrijdt natuurlijk constipatie en een opgeblazen gevoel

Ga aan de slag met sporten en gun jezelf dit detox pakket. Met nieuwe sport- en voedingsdoelstellingen plus deze Pure Açai en Colon Cleanse is een fit lichaam binnen handbereik. Bestel dit pakket op een werkdag met UPS en ontvang het op een eerstvolgende werkdag. Meer weten over onze drie leveringsmethoden? Klik dan bovenaan de pagina op het kopje leveringen.

43.56
Op Voorraad

Gratis Levering vanaf €50.

Wat is Pure Açai?

Pure Açai is een 100% vegetarisch supplement dat bestaat uit Açai bessen die groeien in het Amazone regenwoud in Brazilië. Ze lijken qua uiterlijk op de bosbessen die ook groeien in Nederland. Acai bessen staan bekend om hun rijkdom aan voedingsstoffen en antioxidanten die een positief effect hebben op de gezondheid van het lichaam. Pure Açai capsules zijn rijk aan de essentiële vetzuren omega 3 en 6, kunnen je bijdragen een gezondere levensstijl. Daarnaast zorgen vitamine A, B, C en E, kalium, magnesium en zink ervoor dat de Pure Açai capsules veel voedingsstoffen met zich mee brengen.

Wat is WeightWorld Intensive Colon Cleanse?

Met deze natuurlijke darmreiniger kan je ervoor zorgen dat jouw endeldarm in conditie blijft. Door de endeldarm te ontgiften van afvalstoffen en slechte bacteriën, voorkom je dat het slecht gaat functioneren. Als het lichaam goed werkt, kan het een positief effect hebben op de stofwisseling en lichaamsgewicht. Een goed werkende endeldarm verteert de voeding, waardoor je de maximale vitaminen en mineralen eruit kan halen om zo een stabieler en gezonder gewicht te behouden.

Hoe zullen Pure Açai & Intensive Colon Cleanse mij helpen?

 • Geven je extra energie
 • Rijk aan vitaminen en mineralen
 • Kan de stofwisseling stimuleren als je door meer energie actiever gaat leven
 • Verminderen de symptomen van winderigheid, een opgeblazen gevoel, en constipatie
 • Een goede spoeling voor de endeldarm, zonder daarbij ook de goede bacteriën te bedreigen

Advies bij het gebruik van Pure Acai & Intensive Colon Cleanse

Beide supplementen zijn ontwikkeld met de allerbeste natuurlijke ingrediënten. Deze afslankpillen veroorzaken dan ook geen bijwerkingen. Lees a.u.b. De lijst met ingrediënten om na te gaan of je niet allergisch bent voor één van de ingrediënten.

Lees meer
Pure Acai & Intense Colon Cleanse Combo

Klantenbeoordelingen

Bij WeightWorld streven we ernaar om de best mogelijke klantenservice aan te bieden en zijn we trots op de feedback die we van onze klanten ontvangen.

5 Stars
(2)
4 Stars
(2)
3 Stars
(1)
2 Stars
(0)
1 Star
(0)

Goed

reviews 4

70.00% Gebaseerd op 5 Klantenbeoordelingen

Geverifieerde aankoop

Dankzij deze detox kuur voel ik mij weer fit en sterk.

A Alexander
Geverifieerde aankoop

Een aanrader voor mensen die behoefte hebben aan een grondige detox.

L Liesbeth
Geverifieerde aankoop

Voor iedereen een aanrader

K Kees
Geverifieerde aankoop

Dankzij deze combo ben ik al meerdere kilo's afgevallen.

J Jan-Kees

*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Gerelateerde producten