*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

 • Onze Laagste Prijs Garantie

  We vergelijken onze prijzen

 • Gratis Levering Vanaf €50

  Kies een leverdatum die past

 • Sinds 2017

  Betrouwbaarheid

 • Bescherming Van Klantgegevens

  Uw gegevens zijn veilig en beveiligd bij ons

Pure Acai Capsules

1500mg 60 Capsules | Pure and Natural Acai Supplement

maxmedix

€24.95

Meer

Op Voorraad
Bestelling voor 16.00 uur worden op dezelfde werkdagen nog verzonden.

Gratis Verzendmethode
Gratis leveringsmethode voor bestellingen boven de €50.

Prijs Match Garantie
Laat ons een lagere prijs zien van een identiek product en we zullen de prijs aanpassen.

Hoogste Kwaliteit
Premium merken gebruiken de hoogste kwaliteit ingrediënten.

Discrete Levering
Neutrale verpakking en discrete bankafschrift.

Van diep in het Amazone regenwoud komen Acai-bessen, een onmisbaar onderdeel van het dieet van inheemse volkeren zolang als iemand zich kan herinneren. Nu met de Pure Acai-capsules van MaxMedix kunt u genieten van het zeer beschermende en stimulerende anthocyaan-, vitamine- en mineraalgehalte van de bessen in een goed bewaard gebleven capsulevorm, alsof de bessen net met de hand waren geplukt uit hun inheemse palmbomen.

 • Vers gevriesdroogd Acai-extract
 • Hoog in beschermende, herstellende anthocyanines
 • Verpakt met essentiële, stimulerende vitamines
 • Krachtige dagelijkse dosis van 1500 mg
 • Makkelijke, handige en snel in te nemen capsules
 • Vegetarisch-vriendelijk en glutenvrij

Onze Pure Acai-capsules zijn ideaal voor drukke mensen, op zoek naar een snelle, gemakkelijke manier om het dieet te stimuleren, wat het streven naar een gezonder lichaam wil ondersteunen. Een krachtige, sterke dagelijkse dosis van 1500 mg Pure Acai wordt geleverd in handig gevormde capsules. De capsules voorzien u perfect van de anthocyanines, vitaminen en mineralen waarnaar u op zoek bent, zonder dat u uw dagelijkse routine hoeft te veranderen.

Lees verder
Type: Capsule
Hoeveelheid: 60
Aanbevolen Hoeveelheid: 2 capsules per dag
Duration: 30 Dagen

Vrijgevige Bessen

Het Amazone-regenwoud is een van 's werelds dichtste, meest vruchtbare milieus, de thuisbasis van de grootste verzameling levende planten en diersoorten ter wereld. Dit omvat de Acai-palmboom, die meestal 25 m hoog groeit tussen moerassen en uiterwaarden. Na verloop van tijd zijn deze heerlijke, gezondheidsbevorderende vruchten van het voedingsrijke voedsel van veel mensen in het bos naar een belangrijk ingrediënt in veel populaire gerechten gegaan. In heel Brazilië worden Acai-bessen, variërend in kleur van rood tot het meest voorkomende paarszwart, geliefd en gewaardeerd om hun heerlijke smaak en gezondheidsbevorderende eigenschappen. Onlangs zijn ze een van de meest modieuze populaire wellnessproducten van Brazilië geworden.

Acai’s Geweldige Attributen

Acai-bessen bevatten behoorlijk wat punch, gevuld als ze zijn met superfood-niveaus van stimulerende verbindingen. Anthocyanen gevonden in deze sappige vruchten, door stamleden genoemd als 'fruit dat huilt' vanwege hun intense hydratatie, zijn niet alleen verantwoordelijk voor de rijke purperzwarte kleur van de bessen, maar ook voor hun ongelooflijke beschermende eigenschappen. Oxidatieve stress, het natuurlijke resultaat van lichamelijke inspanning en lichaamsbeweging, kan een degeneratief effect hebben op ons hele lichaam. Maar anthocyanines proberen ons lichaam te beschermen en te herstellen tegen oxidatie. Acai-bessen zijn bijzonder rijk aan hen, twee keer zoveel als andere anthocyaan-hoge vruchten zoals bosbessen. Zie de vergelijkende ORAC-grafiek (Oxygen Radical Absorbance Capacity) voor een idee van zowel hoe rijk en opneembaar ze zijn.

Maar dat is niet alles dat deze ongelooflijke vruchten u kunnen bieden! Het hoge vitamine-gehalte omvat B en C, waarvan bekend is dat ze bijdragen aan het energieopwekkend metabolisme en een vermindering van vermoeidheid en moeheid. 70% Acai-bessenvetten zijn gezonde, onverzadigde Omegas 3, 6 en 9, met kalmerende, herstellende eigenschappen. Ze hebben ook een sterk vezelprofiel, ongeveer 14 gram van elke 100 gevriesdroogde Acai, die het natuurlijke spijsverteringsproces van uw lichaam ondersteunen. Mineralen zoals ijzer, calcium en kalium helpen uw cognitieve functies, spieren, botten en bloeddruk. Uiteindelijk is 7,59% van het gewicht van de Acai-pulp afkomstig van aminozuren, de bouwstenen van eiwitten. Met zoveel ongelooflijke attributen, is het dan een wonder dat de inheemse, in het bos levende mensen van de Amazone zoveel van Acai-bessen houden?

 • Anthocyanin rijk
 • Ijzer, calcium en kalium
 • Vitamines A, B, C en E
 • 70% Omega 3, 6 & 9 vetten
 • 7.59% gewicht is amino zuren
 • 14 grams vezels per 100g Acai

Brengt U De Voordelen

Acaibessen kunnen krachtige kwaliteiten hebben - maar een reis naar de Amazone is voor de meesten van ons niet genoeg om van hun geweldige voordelen te genieten! Voor uw gemak wordt al hun voedingswaarde vastgelegd door middel van flash-invriezen en vervolgens overgebracht naar een veganvriendelijke capsule. Dit betekent dat u dagelijks de vruchten kunt plukken van het Amazone-regenwoud, als onderdeel van uw normale routine.

Volledige Lijst van Ingrediënten

Acai-bessenextract, capsulehuls (hydroxypropylmethylcellulose), vulstof (rijstmeel), antiklontermiddel (magnesiumstearaat), vloeimiddel (siliciumdioxide).

Acai Capsules’ Aanwijzingen

Pure Acai-capsules zijn gemakkelijk te nemen en passen perfect in uw dag. Slik elke dag twee capsules in, vóór het eten, met een vol glas water en ontvang 1500 mg zuivere Acai-bessengoedheid. We raden aan om een nieuw supplement te nemen voor minimaal drie maanden en te investeren in langdurig gebruik om het beste uit het supplement te halen.

Advies over Pure Acai

De inhoud van de Acai-capsules is natuurlijk en kent geen bijwerkingen. Echter, zoals bij elke aanvulling, raden we aan de ingrediënten zorgvuldig te lezen, in geval van allergenen. Als u medicijnen gebruikt, raadpleeg dan een arts voordat u begint. Ze zijn niet bedoeld voor gebruik door iemand jonger dan achttien jaar.