*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

 • Onze Laagste Prijs Garantie

  We vergelijken onze prijzen

 • Gratis Levering Vanaf €50

  Kies een leverdatum die past

 • Sinds 2017

  Betrouwbaarheid

 • Bescherming Van Klantgegevens

  Uw gegevens zijn veilig en beveiligd bij ons

Pure Acai

1500mg 60 Capsules

maxmedix

€24.95

Meer

Op Voorraad
Bestelling voor 16.00 uur worden op dezelfde werkdagen nog verzonden.

Gratis Verzendmethode
Gratis leveringsmethode voor bestellingen boven de €50.

Prijs Match Garantie
Laat ons een lagere prijs zien van een identiek product en we zullen de prijs aanpassen.

Hoogste Kwaliteit
Premium merken gebruiken de hoogste kwaliteit ingrediënten.

Discrete Levering
Neutrale verpakking en discrete bankafschrift.

Pure Açai is volledig gemaakt uit het vruchtvlees van de açai bessen. Deze besjes zijn van nature rijk aan vitaminen, mineralen, en antioxidanten en kunnen bijdragen aan een gezondere levensstijl. Combineer dit voedingssupplement met een gezondere levensstijl om gifstoffen en opgehoopte afvalstoffen tegen te gaan. Gifstoffen kunnen een negatief effect hebben op het lichaam en daarmee het vetverbrandingsproces vertragen. Start jouw plan voor een gezonde levensstijl vandaag nog.

 • Bevat omega 3, 6 & 9
 • 1500mg aan Açai bessen extract
 • 100% natuurlijke voedingssupplement
 • Rijk aan vitaminen, mineralen en antioxidanten
 • Zonder kunstmatige smaakstoffen of conserveringsmiddelen
 • Een gezonde levensstijl kan bijdragen aan gezond gewichtsverlies

Açai bessen zijn van nature rijk aan antioxidanten die kunnen bijdragen aan een gezond lichaam. Het hoge gehalte aan vitamine B en C in de Pure Açai pillen kan ervoor zorgen dat het lichaam meer energie heeft om vrije radicalen in het lichaam tegen te gaan. Vrije radicalen kunnen een oorzaak zijn van bepaalde onevenwichtigheden in het lichaam, zoals overgewicht. Bestel dit superfood supplement op een werkdag met UPS en ontvang het de volgende werkdag in huis. Klik hierboven op het kopje leveringen om meer informatie te weten te komen over onze drie leveringsmethoden.*

Lees verder
Type: Capsule
Hoeveelheid: 60
Aanbevolen Hoeveelheid: 2 capsules per dag
Duration: 30 Dagen

WAT IS PURE AÇAI?

Pure Açai bestaat uit açai bessen die groeien in het Amazone regenwoud van Brazilië. Ze lijken qua uiterlijk op de bosbessen die ook groeien in Nederland.

Açai bessen staan bekend om hun rijkdom aan voedingsstoffen en antioxidanten die een positief effect hebben op de gezondheid van het lichaam. Pure Açai capsules, die tevens rijk zijn aan de essentiële vetzuren omega 3, 6, en 9. Daarnaast zorgen vitamine A, B, C en E, kalium, magnesium, en zink ervoor dat de Pure Açai capsules veel voedingsstoffen met zich mee brengen.

WAT ZIJN DE VOORDELEN?

Met de Pure Açai pillen krijgt het lichaam veel vitaminen, mineralen, en antioxidanten. Antioxidanten zijn van essentieel belang voor een goede werking van het lichaam. Pure Açai is van zich zelf rijk aan antioxidanten en kan zorgen voor meer energie en een betere balans binnen het lichaam, zodat het kan bijdragen aan de algehele welzijn gevoel.

Waarom Pure Açai?

 • De hoge concentratie aan omega 3, 6, en 9.
 • De hoge vezelconcentraties in açai bessen helpen de spijsvertering.
 • Antioxidanten in Pure Açai beschermen het lichaam tegen vrije radicalen.
 • Bevat geen kunstmatige kleurstoffen, conserveringsmiddelen of chemische toevoegingen.
 • De vitaminen B1, B2, en B3 helpen het lichaam met het produceren van energie en het onderhouden de spieren, de zenuwen en het hart.

Zit lekker in je vel

Kies de juiste voeding

Maar er een lekker ontbijt mee

HOEVEEL PURE AÇAI CAPSULES MOET IK INNEMEN?

Wij adviseren een inname van 2 capsules per dag naast een gezond dieet en voldoende lichaamsbeweging. Het is aanbevolen om de capsules tijdens het ontbijt of avondeten in te nemen met een glas water. Een pot met 60 capsules is geschikt voor 1 maand. De capsules zijn niet geschikt indien je zwanger bent of borstvoeding geeft.

DE BESTANDSDELEN VAN PURE AÇAI

Pure Açai bevat 60 capsules die elke 750 mg aan açai bes extract bevatten, waarmee het de hoogste concentratie heeft die er momenteel beschikbaar is. Dit natuurlijke middel bevat de volgende bestandsdelen:

Omega 3, 6, en 9: Deze onverzadigde vetzuren zijn van essentieel belang voor het lichaam. Zij helpen namelijk om de kans op hart- en vaatziekten te verminderen.

Naast onverzadigde vetzuren bevat Pure Açai ook vele vitaminen:

Vitaminen A, B1, B2, B3 en C: Deze vitaminen spelen een belangrijke rol bij de groei, de eetlust, en het vermogen om energie te produceren. Zij zijn aanwezig in vele voedingsmiddelen, en helpen je lichaam gezond te houden. Zij beschermen het lichaam tegen vrije radicalen, en zorgen ervoor dat alles binnen het lichaam in balans blijft. De vitaminen in Pure Açai beschermen het lichaam dan ook tegen diverse ziekten en infecties.

Verder bevat Pure Açai ook:

Kalium

Magnesium

Zink

PURE AÇAI BESTELLEN

Het bestellen van Pure Açai bij WeightWorld NL is zeer eenvoudig. Wij maken gebruik van een beveiligd betalingssysteem. Wanneer je jouw product snel wenst te ontvangen, plaats dan je bestelling voor 16.00 uur en selecteer levermethode UPS. Je bestelling wordt dan de volgende werkdag bezorgd.