Retenix Advanced

60 Capsules | Natuurlijk Diureticum Supplement

Overzicht

Retenix Advanced is een premium supplement geformuleerd met natuurlijke ingrediënten, zoals veenbes, paardenbloem, jeneverbes en watermeloen. Dankzij deze geavanceerde gekruide formule kan veel voordelen hebben voor jouw gezondheid. WeightWorld Retenix Advanced wordt gemaakt van plantaardige ingrediënten die speciaal zijn geselecteerd op hun natuurlijke vaardigheden om het lichaam te helpen bij het vasthouden van water. Dit maakt het de perfecte keus voor mensen die chemicaliën willen vermijden en het is ook geschikt voor veganisten en vegetariërs.

  • Geavanceerde, natuurlijke formule
  • Kan de nierfunctie stimuleren
  • Kan zwellingen en een opgeblazen gevoel verhelpen
  • Met veenbes, paardenbloem en jeneverbes
  • Geschikt voor vegetariërs en veganisten
  • Vegan
  • Vegetarisch
$30.19

Gratis Levering vanaf €50.

Wat is waterretentie?

Hoewel 70% van het lichaam uit water bestaat, kunnen er momenten zijn waarop overtollig water wordt opgeslagen waar het niet nodig is. OOk bekend als vochtretentie, waterretentie is wanneer er een ophoping van vloeistof in de weefsels, bloedsomloop en holtes in het lichaam ontstaat. Dit komt meestal voor als een zwelling of een opgeblazen gevoel net onder de huid in de handen, benen, voeten en gezicht. Dit kan niet alleen ongemakkelijk en irriterend zijn, het kan ook leiden tot gewichtstoename, omdat het lichaam tot 4,5 liter overtollig water kan opslaan.

Er kunnen veel verschillende oorzaken zijn voor het vasthouden van water die van persoon tot persoon zullen verschillen. Dit kan hormonen, een onder actieve levensstijl, te veel natrium of zout en zelfs bepaalde medicijnen zijn. Als je denkt dat je aan waterretentie lijdt, kan het aanpakken hiervan een goede start zijn. Als je extra hulp wilt, probeer dan voedingsmiddelen zoals watermeloen, veenbes, paardenbloem en groene thee toe te voegen aan jouw dieet. Je kunt ook een natuurlijk diureticum proberen dat dergelijke ingrediënten bevat om de extra vloeistoffen weg te spoelen, terwijl je nog steeds voor jouw lichaam zorgt.

The Retenix Advanced formula

Verdrijven
Verdrijven

Om het lichaam te helpen overtollig water af te voeren, bevat de formule een reeks ingrediënten. Buchu Leaf is onlangs onderzocht op zijn vermogen om de blaas te helpen, terwijl watermeloen, jeneverbes en maïs naar zeggen de natuurlijke functies van de nieren helpen.

Beschermen
Beschermen

Tijdens het verwijderen van overtollige vloeistoffen, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat het lichaam nog steeds wordt gereinigd en beschermd tegen toxines. Daarom bevat de formule groene thee, appelciderazijn, paprika en veenbes om het lichaam te ontgiften en te versterken.

Bijvullen
Bijvullen

Bij het verliezen van overtollige vloeistoffen, moet je essentiële voedingsstoffen behouden. Als gevolg daarvan is de formule verrijkt met vitamine B6 en kalium. Het bevat ook paardenbloem, wortel, die vitamine B1, B2, B6 en C plus ijzer, calcium en mangaan.


Ingrediënten

Actieve ingrediënten - Vitamine B6 (als Pyridoxine Hydrochloride), Paardenbloem Extract 4: 1 (Tarxacum Officinale) (wortel), Groene Thee Extract 50% Polyfenolen (Camellia Sinensis) (Blad), Veenbes Concentratie Sap Poeder 25: 1 (Vaccinium Macrocarpon) ( Fruit), Appel Cider-azijn (10% extract), Buchu-extract 4: 1 (Agathosma Betulina) (blad), Jeneverbes-extract 4: 1 (Juniperus Communis) (Berry), Maïs Poeder (Zea Mays) (Corn Silk), Paprikapoeder (Capsicum Annuum), Kalium (Chloride), Watermeloen poeder (Citrullus Lanatus).

Andere Ingrediënten - Hydroxypropylmethyl Cellulose, Plantaardig Magnesiumstearaat, Siliciumdioxide.

Gebruiksaanwijzing

Retenix Advanced is ontworpen om snel en gemakkelijk in gebruik te zijn. Neem dagelijks 1 capsule, bij voorkeur met een glas water. Het is aan jou wanneer je het supplement neemt, maar we raden elke dag consistentie aan. Elke fles bevat 60 vegetarische capsules, dus voldoende voor 60 dagen regelmatig gebruik.

Advies bij het nemen van Retenix Advanced

Het Retenix Advanced supplement is samengesteld met volledig natuurlijke ingrediënten en is daarom veilig te gebruiken zonder bekende bijwerkingen. Als je dit product nog nooit eerder hebt gebruikt, controleer dan de ingrediëntenlijst voor persoonlijke allergieën. Als je zwanger bent, borstvoeding geeft of medicatie gebruikt, raadpleeg dan eerst een arts. Dit product is bedoeld voor mensen ouder dan 18 jaar.

Retenix Advanced 60 Capsules | Natuurlijk Diureticum Supplement

Klantenbeoordelingen

Bij WeightWorld streven we ernaar om de best mogelijke klantenservice aan te bieden en zijn we trots op de feedback die we van onze klanten ontvangen.

5 Stars
(4)
4 Stars
(4)
3 Stars
(1)
2 Stars
(0)
1 Star
(0)

Uitstekend

reviews 4.5

78.00% Gebaseerd op 9 Klantenbeoordelingen

Geverifieerde aankoop

Een correcte vlotte afhandeling

R Rietje
Geverifieerde aankoop

Gebruik het nog maar kort, maar ik merk de verschillen al.

H Holly
Geverifieerde aankoop

Ik wou dat ik het al eerder was gaan gebruiken. Echt blij met de resultaten.

G Gaby
Geverifieerde aankoop

Werkt heel goed voor mij. Ben erg blij met de aankoop

I Irene
Geverifieerde aankoop

Voel mij nu veel beter.

T Toni
Geverifieerde aankoop

Het is wel okay.

J Jamie
Geverifieerde aankoop

Sinds ik deze tabletten neem, heb ik veel minder last van mijn buik

R Roy
Geverifieerde aankoop

Zeker waar voor je geld

Y Yoshi
Geverifieerde aankoop

Duurde even voordat het werkte, maar ben nu echt tevreden

L Lisanne

*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Dit vind je misschien ook leuk