Royal Jelly

750 mg 60 Capsules | Natuurlijk Welzijn Supplement

Overzicht

WeightWorld Royal Jelly is een natuurlijk ingrediënt wat jouw gezondheid kan stimuleren en is gecultiveerd door hardwerkende bijen en vervolgens geconcentreerd. Dit ingrediënt kan jouw suikerbalans reguleren. Royal Jelly is bevat natuurlijke, onverzadigde vetten waarvan bekend is dat deze essentieel zijn voor de hormoonbalans in je lichaam. Tot slot kan het ook helpen bij de regulatie van jouw cholesterolniveau De formule van WeightWorld is verkregen door middel van een manier die honing bijenkorven niet beschadigen.

 • Pure Royal Jelly extract
 • Lichaams bevorderende eigenschappen
 • Bewust geëxtraheerd
 • Krachtige 750 mg-porties
 • Geschikt voor vegetariërs
 • Zuivelvrij
 • GMP
 • Vegetarisch
 • Bestel 1 $15.72 $24.14
 • Bestel 2 $28.30 $31.44 Je bespaart 10%
 • Bestel 3 $37.71 $47.16 Je bespaart 20%

Wat is Royal Jelly?

Royal Jelly of Bee Propolis een kostbare voedingsstof die bijen produceren. Hoewel ze het meest bekend staan om de productie van heerlijke gouden honing, produceren bijen ook een melkwitte, voedende, dichte substantie die bekend staat als Royal Jelly. Dit is wat de bijen hun koningin voeden met als doel haar te versterken en om haar te laten reproduceren. Het is ook wat bijenlarven direct na de geboorte worden gevoerd om hun natuurlijke groeipatroon te stimuleren. Voor mensen is het een voedingsrijke gelei die verbindingen heeft met elementen van gewichtsbeheersing. Het wordt namelijk gebruikt als een natuurlijke manier om glucose- en cholesterolniveaus te reguleren.

Waarom WeightWorld Royal Jelly gebruiken?

 1. Suiker niveaus

  Elke capsule van Royal Jelly van WeightWorld is verrijkt met het natuurlijke bijenelixer, dat de regulatie van de suikerspiegel kan assisteren. Dit is belangrijk voor gewichtsbeheersing, omdat te veel suiker in het bloed meestal wordt opgeslagen als vetcellen. Wanneer ons suikerbalans te hoog oploopt, neemt het lichaam meestal de glucose die niet als energie kan worden verbrand en slaat deze op in vetcellen.

 2. Lichaamsbalans

  Als het gaat om voedingsvetten, beschouwen we ze vaak als negatief, vooral voor gewichtsbeheersing. Royal Jelly is een krachtige bron van natuurlijke onverzadigde vetten die, in tegenstelling tot schadelijke verzadigde vetten, gezond zijn en een essentieel ingrediënt vormen bij de aanmaak van hormonen. Hormonen zijn de natuurlijke lichaamseigen stoffen die tal van lichamelijke processen sturen, waaronder gewichtsverlies, spiergroei en humeur

 3. Cholesterol niveaus

  Als je naar welzijn kijkt, is het belangrijk om te weten wat de fijne balans is tussen de meeste dingen in jouw lichaam. Één daarvan is cholesterol, waarbij te veel LDL (slechte cholesterol) problematisch kan zijn voor de bloedsomloop en je algemene gezondheid. Er zijn ook onderzoeken geweest die Royal Jelly aan cholesterolniveaus koppelen. Beheersing van de cholesterolwaarden is belangrijk voor jouw algemene gezondheid, omdat te veel LDL-cholesterol kan bijdragen aan een aantal hart- en vaatproblemen.

Natuurlijk

Één van de beste natuurlijke bronnen om je gezondheid te stimuleren..

Immuniteit

Kan je immuunsysteem stimuleren.

Duurzaamheid

Veilig uitgezocht zonder de bijen te schaden.

Hoog vermogen

Krachtige 750mg in elke capsule.

Ingredienten

Royal Jelly 4:1, Maltodextrin, Microcrystalline Cellulose, Silicon Dioxide

HPMC Clear Capsule

Gebruiksaanwijzing

Om WeightWorld Royal Jelly capsules te consumeren, moet je er dagelijks 1 tot 2 innemen. Bij voorkeur wordt elk capsule geconsumeerd naast een individuele voedzame maaltijd. Neem ze in combinatie met een glas water. De aanbeveling voor twee capsules per dag is gebaseerd op ons begrip van een optimale dosering.

Advies voor het nemen van Royal Jelly

Dit supplement is bedoeld als aanvulling op een gebalanceerd dieet en lichaamsbeweging. Gebruik Royal Jelly niet als supplement voor maaltijdvervanging. Royal Jelly is geschikt voor vegetariërs, maar niet voor veganisten vanwege de aard van de herkomst. Bewaar op een koele, droge plaats. Er zijn geen bijwerkingen bekend van het consumeren van Royal Jelly.

Royal Jelly 750 mg 60 Capsules | Natuurlijk Welzijn Supplement

Klantenbeoordelingen

Bij WeightWorld streven we ernaar om de best mogelijke klantenservice aan te bieden en zijn we trots op de feedback die we van onze klanten ontvangen.

5 Stars
(6)
4 Stars
(3)
3 Stars
(1)
2 Stars
(0)
1 Star
(0)

Uitstekend

reviews 4.5

81.82% Gebaseerd op 10 Klantenbeoordelingen

Geverifieerde aankoop

Ik ben een groot fan van natuurlijke supplementen en dat is exact wat deze zijn. Goed supplement dat me weer beter heeft laten voelen

M MelaD
Geverifieerde aankoop

I love it! De bijen weten zeker en vast hoe ze een meisje als een koningin moeten laten voelen!

G Gigi
Geverifieerde aankoop

Echt goed... alleen jammer dat het niet net naar honing kan smaken!

T Trez
Geverifieerde aankoop

Geweldig supplement uit goeie bron

T Tony
Geverifieerde aankoop

Heb er nog geen andere gevonden met zo'n sterke dosis dus ik ben blij dat ik deze besteld heb

L Lynn
Geverifieerde aankoop

Snelle levering en sterke dosis. Ik vind deze eerder aan de dure kant, maar het is een goeie waarde

M Mark
Geverifieerde aankoop

Mijn immuunsysteem is niet wat het moet zijn dus ik hoop dat dit me daarbij zal helpen.

B Brent
Geverifieerde aankoop

750mg voor deze prijs is erg voordelig en het werkt nog ook!

N Nadine
Geverifieerde aankoop

goed product, hoge kwaliteit, goed verpakt met weinig nonsens en makkelijk te nemen

L Leslie
Geverifieerde aankoop

I love these! Ben ze al een hele winter door aan het nemen en ben nog geen een keer ziek geweest

M Michel

*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Dit vind je misschien ook leuk