*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

 • Onze Laagste Prijs Garantie

  We vergelijken onze prijzen

 • Gratis Levering Vanaf €50

  Kies een leverdatum die past

 • Sinds 2017

  Betrouwbaarheid

 • Bescherming Van Klantgegevens

  Uw gegevens zijn veilig en beveiligd bij ons

Silk’n Lipo

Apparaat Gericht op Vetreductie

Silk'n

€499.00

We hebben allemaal delen van ons lichaam waar we aan willen werken, en als het gaat om vet zijn er tijden dat traditionele diëten en lichaamsbeweging gewoon niet genoeg zijn voor zelfs de meest voorkomende probleemgebieden. Dit is de reden waarom de Silk'n Lipo is gemaakt, als een doelgericht apparaat voor vetreductie dat is ontworpen voor eenvoudig gebruik voor thuis. Gebaseerd op de synergie van twee innovatieve technologieën, met slechts 15 minuten sessies per gebied, probeert het apparaat ongewenste vetcellen te bereiken en de onderliggende spieren te versterken om u te helpen het lichaam te bereiken waar u altijd van hebt gedroomd.

 • Klinisch bewezen LLLT-technologie* voor vetbepaling
 • EMS-technologie voor spierversterking
 • Snelle sessies van 15 minuten per doelgebied
 • Ontworpen voor veilig, gemakkelijk en pijnloos thuisgebruik
 • Officieel Silk’n Premium Partner
 • Inclusief 2 jar garantie

De klinisch bewezen gebruikte technologie is overal in de wereld te vinden in artsenkantoren en -salons. Ze is precies hetzelfde en even efficiënt, maar de Silk'n Lipo maakt het een stuk eenvoudiger door het samen te persen tot een niet-invasief draagbaar apparaat. Het kan zelfs worden gebruikt op alle algemene plaatsen met ongewenst vet, zoals de maag, bovenarmen en dijen. Met dit handige apparaat kunt u nu aan al deze gebieden werken voor een fractie van de kosten, terwijl u gewoon achterover leunt en kunt ontspannen op de bank!

Lees verder

Silk’n Lipo eigenschappen

 • Voor gebieden die diëten en oefenigen niet noodzakelijk aanpakken
 • Vet gericht met klinisch bewezen LLLT-technologie*
 • Spierversterkening dankzij EMS-tehnologie
 • Versterkt en toned de onderliggende spieren
 • Voor buik, flank, billen, dijen en bovenarmen
 • Veilig, pijnvrij en niet-invasief
 • Geen onplezierige bijwerkingen
 • Comfortabel en gemakkelijk te gebruiken
 • Oplaadbaar apparaat
 • Inclusief 2 jaar garantie

Hoe het werkt

De Silk'n Lipo werkt op het ongewenste vet in een aantal veelvoorkomende probleemgebieden door twee complementaire technologieën te gebruiken en ze te combineren om in perfecte synergie te werken. De LLLT-technologie richt zich eerst op de koppige vetcellen, terwijl de EMS helpt bij het verwijderen en om ook de onderliggende spieren te versterken. Dit kan worden gedaan voor een reeks lichaamsdelen, waaronder de buik, taille, dijen, kont en bovenarmen.


LLLT technologie

Een klinisch bewezen en gevestigde technologie, Low Level Laser Therapy (LLLT) wordt gebruikt door zich te richten op vetcellen *. Het werkt door te focussen op de vetcellen die net onder de huid zijn opgeslagen en gebruikt een laser met een specifiek gekalibreerde lichtfrequentie om het membraan van de vetcel pijnloos en veilig te perforeren, waardoor ze hun vetinhoud afgeven en vervolgens verkleinen. Zodra de vetzuren de cel hebben verlaten, worden de natuurlijke processen van het lichaam op dezelfde manier gespoeld als waarbij voedingsvezels worden uitgedreven en verwijderd.

Aangezien LLLT een klinisch bewezen technologie is, is dit de focus geweest van veel klinische onderzoeken*. Deze hebben aangetoond dat het optimale golflengtebereik ligt tussen 630-670nm. De Silk'n Lipo maakt gebruik van een precieze golflengte van precies 658nm, dus binnen het bewezen bereik, waardoor het een ideale lengte is voor het veilig en efficiënt richten op vetcellen.

EMS technologie

Om het beste uit de LLLT-technologie te halen en het proces te versnellen, werd het gecombineerd met populaire elektrische spierstimulatie (EMS). Deze technologie werkt met veilige en milde elektrische impulsen die worden overgedragen via elektroden die op de huid worden geplaatst. Dit stimuleert de spieractiviteit in de regio, wat kan helpen om de spieren te versterken en de toon en definitie te ondersteunen. Het draagt ook bij tot de lymfatische activiteit waarvan, met betrekking tot het gebruik ervan naast LLLT, het natuurlijke proces van het lichaam is om afvalproducten zoals de vetzuren die de cellen hebben verlaten, te verwijderen.

Een studie heeft ook gekeken naar de effecten van buikstimulatie door EMS en vond dat het goed werd verdragen en gunstige resultaten liet zien. Er werd gezien dat het de abdominale kracht, het uithoudingsvermogen, de stevigheid en de toning verhoogde, evenals de tailleomtrek verminderde.*

15 minuten sessies

Dankzij deze twee geweldige en krachtige technologieën die samenwerken in perfecte harmonie, is elke sessie een snelle 15 minuten per gebied. Omdat het apparaat zo snel en gemakkelijk te gebruiken is, betekent het dat het netjes in uw dagelijkse routine past en geen enorme verstoring veroorzaakt zoals een bezoek aan de salon of artsen. Om het nog gemakkelijker te maken voor gebruik, kunt u uw Silk'n Lipo gebruiken tijdens uw dagelijkse activiteiten, zoals koken, een computer gebruiken of tv kijken. Het is vooral perfect voor die momenten waarop u gewoon achterover wilt leunen en ontspannen, en omdat het zo comfortabel is, merkt u amper dat het er is.

Als u het apparaat bovendien zo comfortabel vindt dat u vergeet dat u het draagt, bent u nog steeds volkomen veilig en voelt u zich helemaal op uw gemak. Dit kan vanwege de veiligheidsvoorzieningen van de apparaten. Dit omvat een automatische uitschakelfunctie die het apparaat automatisch uitschakelt als het al een tijdje niet in contact is geweest met de huid of na 15 minuten continu gebruik. Dit is met name handig voor diegenen die vaak vergeetachtig zijn als het gaat om de apparaten na de juiste tijd uitzetten. Het bevat ook een nabijheidssensor die alleen toestaat dat het apparaat werkt wanneer het aan staat en volledig in contact is met de huid

Hoe te gebruiken

Voordat u het apparaat gebruikt, moet u ervoor zorgen dat uw Silk'n Lipo-eenheden volledig zijn opgeladen en het oppervlak van de huid droog en schoon is. Bevochtig de elektrodepads lichtjes en plaats ze op elke eenheid. Met beide eenheden of door ze beide aan elkaar te verbinden (indien u ze op een groter gebied zoals de maag gebruikt), bevestigt u deze aan de riem met de juiste maat. Plaats de riem rond het gebied waarop u uw Silk'n Lipo wilt gebruiken en zorg er vervolgens voor dat de eenheden goed contact maken met de huid, zet de riem vast zodat deze comfortabel zit en niet wegglijdt of beweegt.

Schakel het apparaat in door op de AAN-knop te drukken zodat de laserdioden rood oplichten. Pas het energieniveau van EMS aan met de + en - toetsen naar een instelling die bij u past en bij uw behoeften. Als u het voor de eerste keer gebruikt, raden we aan om met het laagste niveau te beginnen en naar boven toe te werken. Gebruik de Silk'n Lipo tot 3 keer per week op elk gewenst gebied gedurende 15 minuten sessies. Zorg er voor dat u voor en na elke sessie goed gehydrateerd bent door voldoende water te drinken.

Wat zit erbij?

 • 2 x Silk’n Eenheden
 • 2 x Elektroden
 • 2 x Connectoren
 • 3 x Riemen
 • Standaard/Oplader
 • Adapter
 • Gebruikenshandleiding
 • Garantiekaart

Waarom bij ons komen?

We zijn gebaseerd op het leveren van de best mogelijke kwaliteit aan onze klanten, dus het product is een officiële Silk'n Premium-partner. Hiermee betekent dit dat u bij het kopen van een Silk'n Lipo-apparaat bij ons verzekerd bent van echte, authentieke Silk'n-producten. Het betekent ook dat als er een probleem is met uw apparaat, we rechtstreeks met de fabrikant kunnen werken om het zo snel mogelijk op te lossen.

Advies

Zoals bij het eerste gebruik van een nieuw apparaat, raden we u aan de volledige gebruikershandleiding door te lezen zodat u het product volledig begrijpt en begrijpt hoe u het moet gebruiken. Dit apparaat is niet bedoeld voor gebruik op de borst, of voor vetverlies op grote schaal of voor de behandeling van obesitas. Niet gebruiken tijdens het sporten of trainen, als u zwanger bent of borstvoeding geeft of als u een pacemaker of andere elektrische implantaten heeft. Dit apparaat is bedoeld voor mensen ouder dan 18 jaar. Voor volledige gemoedsrust bij het kopen en gebruiken van uw apparaat, houdt de Silk'n Lipo zich aan de EU-regelgeving en heeft deze ook een garantie van 2 jaar.

*Ondersteunende studies

LLLT

 • Doeltreffendheid van Low-Level Laser Therapy voor lichaamscontouren en spotvetreductie. Lees verder.
 • Toepassing van laag-niveau lasertherapie voor niet-invasieve lichaamscontouren. Lees verder.
 • Laagwaardige lasertherapie als een niet-invasieve benadering voor lichaamscontouren: een gerandomiseerde, gecontroleerde studie. Lees verder.
 • Vermindering van de dijomtrek en verbetering van het uiterlijk van cellulitis met laserenergie en massage met een dubbele golflengte en laag niveau Lees verder.

EMS

 • De effecten van neuromusculaire elektrische stimulatietraining op abdominale kracht, uithoudingsvermogen en geselecteerde antropometrische meetinstrumentenLees verder.