2 Jaar Garantie

Silk’n Lipo

Apparaat | Apparaat Gericht op Vetreductie

Overzicht

We hebben allemaal delen van ons lichaam waar we aan willen werken, en als het gaat om vet zijn er tijden dat traditionele diëten en lichaamsbeweging gewoon niet genoeg zijn voor zelfs de meest voorkomende probleemgebieden. Dit is de reden waarom de Silk'n Lipo is gemaakt, als een doelgericht apparaat voor vetreductie dat is ontworpen voor eenvoudig gebruik voor thuis. Gebaseerd op de synergie van twee innovatieve technologieën, met slechts 15 minuten sessies per gebied, probeert het apparaat ongewenste vetcellen te bereiken en de onderliggende spieren te versterken om je te helpen het lichaam te bereiken waar je altijd van hebt gedroomd.

 • Klinisch bewezen LLLT-technologie* voor vetbepaling
 • EMS-technologie voor spierversterking
 • Snelle sessies van 15 minuten per doelgebied
 • Ontworpen voor veilig, gemakkelijk en pijnloos thuisgebruik
 • Officieel Silk’n Premium Partner
 • Inclusief 2 jaar garantie

De klinisch bewezen gebruikte technologie is overal in de wereld te vinden in artsenkantoren en -salons. Ze is precies hetzelfde en even efficiënt, maar de Silk'n Lipo maakt het een stuk eenvoudiger door het samen te persen tot een niet-invasief draagbaar apparaat. Het kan zelfs worden gebruikt op alle algemene plaatsen met ongewenst vet, zoals de maag, bovenarmen en dijen. Met dit handige apparaat kun je nu aan al deze gebieden werken voor een fractie van de kosten, terwijl je gewoon achterover leunt en kunt ontspannen op de bank!

 • CE gecertificeerd
 • RoHS gecertificeerd
 • GMP
 • ISO
Banner silk'n lipo - Glimlachende vrouw die gebruikt maakt van het apparaat bij haar been

Silk’n Lipo eigenschappen

 • Voor gebieden die diëten en oefenigen niet noodzakelijk aanpakken
 • Vet gericht met klinisch bewezen LLLT-technologie*
 • Spierversterkening dankzij EMS-tehnologie
 • Versterkt en toned de onderliggende spieren
 • Voor buik, flank, billen, dijen en bovenarmen
 • Veilig, pijnvrij en niet-invasief
 • Geen onplezierige bijwerkingen
 • Comfortabel en gemakkelijk te gebruiken
 • Oplaadbaar apparaat
 • Inclusief 2 jaar garantie

Hoe het werkt

De Silk'n Lipo werkt op het ongewenste vet in een aantal veelvoorkomende probleemgebieden door twee complementaire technologieën te gebruiken en ze te combineren om in perfecte synergie te werken. De LLLT-technologie richt zich eerst op de koppige vetcellen, terwijl de EMS helpt bij het verwijderen en om ook de onderliggende spieren te versterken. Dit kan worden gedaan voor een reeks lichaamsdelen, waaronder de buik, taille, dijen, kont en bovenarmen.

Silk'n lipo 1 - LLT: rechtstreeks in de huid en krimpt zo de vetcellen
Silk'n lipo 2 - EMS: verwijderd vetgehalte en versterkt de spieren
Silk'n lipo 3 - Resultaten: Een slanker en strakker uiterlijk
Groene cirkel met in het midden de letters LLLT - Low level laser therapy

LLLT technologie

Een klinisch bewezen en gevestigde technologie, Low Level Laser Therapy (LLLT) wordt gebruikt door zich te richten op vetcellen *. Het werkt door te focussen op de vetcellen die net onder de huid zijn opgeslagen en gebruikt een laser met een specifiek gekalibreerde lichtfrequentie om het membraan van de vetcel pijnloos en veilig te perforeren waardoor ze hun vetinhoud afgeven en vervolgens verkleinen. Zodra de vetzuren de cel hebben verlaten, worden de natuurlijke processen van het lichaam op dezelfde manier gespoeld als waarbij voedingsvezels worden uitgedreven en verwijderd.

Aangezien LLLT een klinisch bewezen technologie is, is dit de focus geweest van veel klinische onderzoeken*. Deze hebben aangetoond dat het optimale golflengtebereik ligt tussen 630-670nm. De Silk'n Lipo maakt gebruik van een precieze golflengte van precies 658nm, dus binnen het bewezen bereik, waardoor het een ideale lengte is voor het veilig en efficiënt richten op vetcellen.

Groene cirkel met in het midden de letters EMS - electronic muscle stimulation

EMS technologie

Om het beste uit de LLLT-technologie te halen en het proces te versnellen, werd het gecombineerd met populaire elektrische spierstimulatie (EMS). Deze technologie werkt met veilige en milde elektrische impulsen die worden overgedragen via elektroden die op de huid worden geplaatst. Dit stimuleert de spieractiviteit in de regio, wat kan helpen om de spieren te versterken en de toon en definitie te ondersteunen. Het draagt ook bij tot de lymfatische activiteit waarvan, met betrekking tot het gebruik ervan naast LLLT, het natuurlijke proces van het lichaam is om afvalproducten zoals de vetzuren die de cellen hebben verlaten, te verwijderen.

Een studie heeft ook gekeken naar de effecten van buikstimulatie door EMS en vond dat het goed werd verdragen en gunstige resultaten liet zien. Er werd gezien dat het de abdominale kracht, het uithoudingsvermogen, de stevigheid en de toning verhoogde, evenals de tailleomtrek verminderde.*

Timer van 15 minuten met als tekst: per target gebied

15 minuten sessies

Dankzij deze twee geweldige en krachtige technologieën die samenwerken in perfecte harmonie, is elke sessie een snelle 15 minuten per gebied. Omdat het apparaat zo snel en gemakkelijk te gebruiken is, betekent het dat het netjes in jouw dagelijkse routine past en geen enorme verstoring veroorzaakt zoals een bezoek aan de salon of artsen. Om het nog gemakkelijker te maken voor gebruik, kun je jouw Silk'n Lipo gebruiken tijdens uw dagelijkse activiteiten, zoals koken, een computer gebruiken of tv kijken. Het is vooral perfect voor die momenten waarop je gewoon achterover wilt leunen en ontspannen, en omdat het zo comfortabel is, merk je amper dat het er is.

Als je het apparaat bovendien zo comfortabel vindt dat je vergeet dat je het draagt, ben je nog steeds volkomen veilig en voel je je helemaal op jouw gemak. Dit kan vanwege de veiligheidsvoorzieningen van de apparaten. Dit omvat een automatische uitschakelfunctie die het apparaat automatisch uitschakelt als het al een tijdje niet in contact is geweest met de huid of na 15 minuten continu gebruik. Dit is met name handig voor diegenen die vaak vergeetachtig zijn als het gaat om de apparaten na de juiste tijd uitzetten. Het bevat ook een nabijheidssensor die alleen toestaat dat het apparaat werkt wanneer het aan staat en volledig in contact is met de huid

Hoe te gebruiken

Voordat je het apparaat gebruikt, moet je ervoor zorgen dat jouw Silk'n Lipo-eenheden volledig zijn opgeladen en het oppervlak van de huid droog en schoon is. Bevochtig de elektrodepads lichtjes en plaats ze op elke eenheid. Met beide eenheden of door ze beide aan elkaar te verbinden (indien je ze op een groter gebied zoals de maag gebruikt), bevestig je deze aan de riem met de juiste maat. Plaats de riem rond het gebied waarop je jouw Silk'n Lipo wilt gebruiken en zorg er vervolgens voor dat de eenheden goed contact maken met de huid, zet de riem vast zodat deze comfortabel zit en niet wegglijdt of beweegt.

Schakel het apparaat in door op de AAN-knop te drukken zodat de laserdioden rood oplichten. Pas het energieniveau van EMS aan met de + en - toetsen naar een instelling die bij jou en jouw behoeften past. Als je het voor de eerste keer gebruikt, raden we aan om met het laagste niveau te beginnen en naar boven toe te werken. Gebruik de Silk'n Lipo tot 3 keer per week op elk gewenst gebied gedurende 15 minuten sessies. Zorg er voor dat je voor en na elke sessie goed gehydrateerd bent door voldoende water te drinken.

Wat zit erbij?

 • 2 x Silk’n Eenheden
 • 2 x Elektroden
 • 2 x Connectoren
 • 3 x Riemen
 • Standaard/Oplader
 • Adapter
 • Gebruikershandleiding
 • Garantiekaart
Alle onderdelen van het silk'n lipo apparaat neergelegd op een witte achtergrond

Waarom bij ons komen?

We zijn gebaseerd op het leveren van de best mogelijke kwaliteit aan onze klanten, dus het product is een officiële Silk'n Premium-partner. Hiermee betekent dit dat je bij het kopen van een Silk'n Lipo-apparaat bij ons verzekerd bent van echte, authentieke Silk'n-producten. Het betekent ook dat als er een probleem is met jouw apparaat, we rechtstreeks met de fabrikant kunnen werken om het zo snel mogelijk op te lossen.

Advies

Zoals bij het eerste gebruik van een nieuw apparaat, raden we je aan de volledige gebruikershandleiding door te lezen zodat je het product volledig begrijpt en begrijpt hoe je het moet gebruiken. Dit apparaat is niet bedoeld voor gebruik op de borst of voor vetverlies op grote schaal of voor de behandeling van obesitas. Niet gebruiken tijdens het sporten of trainen, als je zwanger bent, borstvoeding geeft of als je een pacemaker of andere elektrische implantaten heeft. Dit apparaat is bedoeld voor mensen ouder dan 18 jaar. Voor volledige gemoedsrust bij het kopen en gebruiken van jouw apparaat, houdt de Silk'n Lipo zich aan de EU-regelgeving en heeft deze ook een garantie van 2 jaar.

*Ondersteunende studies

LLLT

 • Doeltreffendheid van Low-Level Laser Therapy voor lichaamscontouren en spotvetreductie. Lees verder.
 • Toepassing van laag-niveau lasertherapie voor niet-invasieve lichaamscontouren. Lees verder.
 • Laagwaardige lasertherapie als een niet-invasieve benadering voor lichaamscontouren: een gerandomiseerde, gecontroleerde studie. Lees verder.
 • Vermindering van de dijomtrek en verbetering van het uiterlijk van cellulitis met laserenergie en massage met een dubbele golflengte en laag niveau Lees verder.

EMS

 • De effecten van neuromusculaire elektrische stimulatietraining op abdominale kracht, uithoudingsvermogen en geselecteerde antropometrische meetinstrumentenLees verder.

Niet tevreden is geld terug!

Als u niet 100% tevreden bent, zijn wij ook niet tevreden. Daarom geven wij nu uw geld terug als uw Silk'n Lipo niet aan uw verwachtingen voldoet. U kunt het apparaat binnen 8 weken retourneren voor een terugbetaling. Geen vragen gesteld!

Algemene Voorwaarden - Geld Terug Garantie

Deze promotie is alleen geldig op het Silk'n Lipo-apparaat dat tussen de volgende data is gekocht: van 1 januari tot 31 december 2019. U kunt een onbeschadigd Silk'n Lipo-apparaat binnen 8 weken na ontvangst retourneren als u niet tevreden bent, te rekenen vanaf de dag van aankoop (Heeft u bijvoorbeeld een Silk'n Lipo-apparaat gekocht op 31 december 2019, dan kan binnen acht weken het apparaat worden geretourneerd, dus uiterlijk op 29 februari 2020).

Om in aanmerking te komen voor een terugbetaling, stuurt u uw Silk'n Lipo terug in de originele doos, inclusief alle onderdelen. Alle artikelen die beschadigd zijn vanwege redenen die niet onder de garantie vallen, kunnen niet worden teruggenomen voor terugbetaling onder onze geld-terug-garantie. Als u uw teruggave wilt claimen, stuurt u een e-mail naar onze klantenservice: [email protected]

Wij behouden ons alle rechten voor, waaronder maar niet beperkt tot het recht om de bovenstaande Algemene voorwaarden te allen tijde en zonder kennisgeving te wijzigen. In aanvulling op deze algemene voorwaarden blijven alle andere algemene voorwaarden onverminderd van kracht.

Klantenbeoordelingen

Bij WeightWorld streven we ernaar om de best mogelijke klantenservice aan te bieden en zijn we trots op de feedback die we van onze klanten ontvangen.

5 Stars
(1)
4 Stars
(2)
3 Stars
(0)
2 Stars
(0)
1 Star
(0)

Uitstekend

reviews 4.5

65.00% Gebaseerd op 3 Klantenbeoordelingen

Geverifieerde aankoop

Goed product voor mij!

M Moham
Geverifieerde aankoop

Zeker waar voor je geld! Op andere websites veel duurder. En het werkt ook nog

Y Yvette
Geverifieerde aankoop

Fijn product om te gebruiken, erg gemakkelijk

L Lies

*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Dit vind je misschien ook leuk