Skinception™ Intensive Striae Therapie

100 ml Crème | Verzachtende & Voedende Crème

Overzicht

Breng je zelfvertrouwen terug met Skinception Stretch Marks! Skinception Stretch Marks crème is een zacht en snel reagerende formule die ontwikkelt is om beschamende striae verschijnselen tegen te gaan. Deze kunnen verschijnen gedurende de zwangerschap, bij een groeispurt tijdens de puberteit en bij een plotselinge gewichtstoename. De crème van Skinception Stretch Marks is een geweldig product en bevat een unieke combinatie van ingrediënten die rode lijnen op de huid helpt vervagen en je meer zelfvertrouwen geeft.

  • Geformuleerd voor striae
  • Versterken & repareren van de huid
  • Bestaat uit eiwit-reparatie enzymen
  • Bevat unieke ingrediënten om de huid te repareren

Luxueuze crème, zacht en effectieve unieke formule gemaakt voor beschadigde huid. Deze natuurlijke ingrediënten acteren als proteïne om enzymen te repareren en huid oneffenheden glad te strijken. De productie van collageen is essential strakker maken en hydrateren van de huid. Probeer nu dit product en zie wat het voor jou kan betekenen!

  • Glutenvrij
  • Halal-vriendelijk
  • Kosjer-vriendelijk
$60.50

Gratis Levering vanaf €50.

Wat is straie?

Wanneer de huid geforceerd wordt om plotseling te stretchen, leidt dit in de meeste gevallen tot striae. Striae ontstaat meestal door een zwangerschap, bevalling, of doordat het lichaam zich vergroot om de baby te kunnen dragen. Een ander geval dat kan leiden tot striae is een gewichtstoename, of -verlies en een groeispurt tijdens de puberteit. Natuurlijke striae-verwijder-crèmes, zoals de Skinception Stretch Marks crème, zijn perfect om tegen de effecten van striae te gaan.

Hoe werkt Skinception Stretch Marks Therapy?

Wist je dat 90% van de vrouwen last heeft van striae? Ondanks dat het volkomen normaal is, kunnen deze huidontwikkelingen je zelfvertrouwen flink omlaag halen. Skinception Stretch Marks heeft een unieke formule die de aangetaste huid helpt verbeteren, de zichtbaarheid van striae vermindert, jouw lichaam zijn glorie teruggeeft!

Dit product van Skinception Stretch Marks is een luxe, zachte en zeer effectieve crème, speciaal ontworpen om beschamende elementen van striae tegen te gaan. De formule bevat een baanbrekende variatie aan krachtige natuurlijke ingrediënten die zich gedragen als eiwit-reparatie enzymen om de imperfecties van de huid te verbeteren en de productie van collageen te ondersteunen. Collageen is onmisbaar bij het versterken en hydrateren van de huid.

Het actieve bestanddeel regestril is opgenomen in Skinception Intensive Stretch Marks Therapy. Dit is omdat het klinisch is bewezen dat dit keultjes, kleur, en breedte van striae na de zwangerschap vermindert met 21.7%, en het geeft de huid een gladde, dikkere, en gezondere verschijning. Verschillende onderzoeken hebben aangetoond dat een vermindering van 72.5% in de diepte van striae mogelijk is. Gebruik van Skinception Stretch Marks crème is niet alleen goed voor de gezondheid van je huid, maar ook van haar verschijning.

Ingrediënten

De complete Skinception Intensive Stretch Marks Therapy formule werkt harmonieus samen met handgekozen ingrediënten in unieke verhoudingen. Deze ingrediënten worden al eeuwen gebruikt vanwege hun gladmakende en herstellende kwaliteiten. Zo staat lotusbloem (nelumbo nucifera leaf extract) erom bekend de huid te herstellen, vernieuwen, zuiveren en in evenwicht te brengen en tegelijkertijd de poriën verkleint. Siegesbeckia orientalis extract helpt wonden te genezen en moedigt weefsel vernieuwing aan door de collageen aanmaak te stimuleren.

Gebruiksaanwijzing

Skinception Stretch Marks crème is ongelooflijk makkelijk aan te brengen en de zachte formule voelt geweldig aan op de huid. Breng de Skinception Stretch Marks crème twee maal per dag op de huid aan, in de ochtend en in de avond. Skinception Intensive Stretch Marks unieke ingrediënten zullen snel gaan werken en de geweldige voordelen beginnen te laten zien die je kunt bereiken.

Bijwerkingen

Skinception Stretch Marks crème bestaat uit compleet natuurlijke ingrediënten die geen bekende bijwerkingen hebben.

Skinception™ Intensive Striae Therapie 100 ml Crème | Verzachtende & Voedende Crème

Klantenbeoordelingen

Bij WeightWorld streven we ernaar om de best mogelijke klantenservice aan te bieden en zijn we trots op de feedback die we van onze klanten ontvangen.

5 Stars
(5)
4 Stars
(4)
3 Stars
(1)
2 Stars
(0)
1 Star
(0)

Uitstekend

reviews 4.5

80.00% Gebaseerd op 10 Klantenbeoordelingen

Geverifieerde aankoop

Iets duurder dan een ander doorsnee striae crème, maar het doet zeker zijn werk. Bewijst dat je echt waar krijgt voor wat je betaalt.

L Lauren
Geverifieerde aankoop

Goed product. Het werkt voor mij.

K Kelly
Geverifieerde aankoop

Het duurt even voordat je resultaat ziet, maar het is het geld waard. Probeer het eens uit.

D Debbie
Geverifieerde aankoop

Sinds ik mijn eerste kind kreeg, ben ik nooit in staat geweest om van mijn striae af te komen. Na 3 maanden gebruik van deze crème is de helft van mijn striae verschijning verdwenen. Had ik dit maar eerder ontdekt!

K Katie
Geverifieerde aankoop

Ik heb dit product nog niet uitgeprobeerd, maar door de goede reacties kijk ik uit naar de mooie resultaten.

F Francine
Geverifieerde aankoop

Mijn straie is naar een paar weken al veel minder geworden

A Alice
Geverifieerde aankoop

Deze creme heeft mij meer zelfvertrouwen gegeven

V Vera
Geverifieerde aankoop

Ik heb altijd veel last gehad van straie op mijn bovenbenen, maar nu durf ik eindelijk weer een rokje of broekje aan!!

M Maaike
Geverifieerde aankoop

Heel erg tevreden over deze creme!

L Lian
Geverifieerde aankoop

Krijgt van mij dikke 5 sterren!

F Floortje

*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Dit vind je misschien ook leuk