*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

 • Laagste prijs garantie

  We vergelijken onze prijzen

 • Gratis levering vanaf €50

  Verzonden door PostNL

 • Webshop Keurmerk

  Sinds 2017

 • Bescherming van klantgegevens

  Uw gegevens zijn veilig bij ons

Skinny Tan Pre-tan Primer

Zelfbruiner Primer
Het product dat je zoekt, is niet langer meer verkrijgbaar. Zie hieronder onze alternatieven.

Om de mooiste resultaten te behalen met je zelfbruiningsproduct is het altijd raadzaam om voor gebruik je huid te scrubben. Skinny Tan Pre Tan Primer is een natuurlijke manier om je te ontdoen van dode en droge huidcellen zonder gebruik te maken van agressieve chemicaliën die je huid kunnen uitdrogen en beschadigen. Skinny Tan Primer maakt gebruik van verpulverde walnootschillen in plaats van chemische ingrediënten om je huid heerlijk zacht te maken, waardoor je een ideale ondergrond creëert om je zelfbruiner op aan te brengen. Hierdoor verleng je de duur van je bruine teint aanzienlijk. De Skinny Tan crème voor zelfbruiners helpt je om er heerlijk zomers uit te zien.

 • 125ml tube
 • 100% veganistisch
 • Niet getest op dieren
 • Success uit het zonnigs Australië
 • Gemaakt van volledig natuurlijke ingrediënten
 • Geen chemicaliën, parabenen en microplastics
 • Groot geworden dankzij programma Dragons Den
 • Natuurlijke manier om dode huidcellen te verwijderen
 • Effectieve manier om huid voor te bereiden op zelfbruiner

Door eventuele droge en/of dode huidcellen met Skinny Tan Primer te verwijderen zorg je ervoor dat je jouw huid perfect voorbereid op een zelfbruiner. Let op; gebruik de Skinny Tan crème voor zelfbruiners altijd een paar uur van te voren, voordat je jouw nieuwe zelfbruiner aanbrengt. Hierdoor zal je nieuwe bruining er prachtig en verzorgd uitzien.

Wat is Skinny Tan Primer?

Skinny Tan crème voor zelfbruiners is het ideale product om je huid voor te bereiden op een zelfbruining, het zorgt ervoor dat je de best mogelijke resultaten met je zelfbruiningsproduct behaald. Wanneer je een zelfbruiner aanbrengt zonder eerst je huid hierop goed voor te bereiding, zullen de resultaten waarschijnlijk snel vervagen en kan de zelfbruiner vlekken geven. Om deze reden is het zo belangrijk dat je je huid een paar uur van tevoren scrubt. Skinny Tan Primer zal niet alleen de dode huidcellen, maar ook de droge huid verwijderen. Zodat je geen last krijgt van een vlekkerige bruining. De scrub bestaat volledig uit natuurlijke ingrediënten, waaronder verpulverde walnootschillen. Deze hebben aangetoond zeer effectief te zijn bij het verkrijgen van een heerlijk zachte gescrubde huid.

Skinny Tan Pre Tan Primer creëert de beste ondergrond voor de perfecte zelfbruining.

Het gebruik maken van een zelfbruiner betekent het aanbrengen van een extra laagje op je huid. Je kunt het waarschijnlijk goed voorstellen dat het belangrijk is om je huid goed voor te bereiden om dit proces succesvol te laten slagen. Door dode en droge huidcellen door middel van de Skinny Tan crème voor zelfbruiners te verwijderen, voorkom je dat je bruine teint snel vervaagd. Doe je dit niet, dan loop je een grote kans dat je bruine teint sneller vervaagd, doordat dode en droge huidcellen afschilferen. Wanneer je deze doffe plekken opnieuw behandeld met een zelfbruiner ontstaat er vaak een lelijke gevlekte teint. Dit kan je eenvoudig voorkomen door Skinny Tan Primer te gebruiken. Tevens zorgt een goede voorbereiding ervoor dat je minder vaar je bruining dient bij te werken. Je bespaart hierdoor tijd en geld.

Skinny Tan Primer: bewezen resultaten.

Er zijn veel producten verkrijgbaar die beweren je huid te scrubben, echter deze maken gebruik van agressieve chemicaliën die op de langere termijn kunnen leiden tot een beschadigde en droge huid. Gelukkig kan het ook anders, verpulverde walnootschillen worden al generaties lang gebruikt om de bovenste huidlagen te verzachten en te hernieuwen. De verpulverde walnootschillen in Skinny Tan Primer functioneren als een 100% natuurlijke scrub. Het kan de huid helpen vocht op te nemen, waaronder een zelfbruiningsproduct. Hoe dieper de zelfbruiner in de huid kan worden opgenomen, hoe langer je teint zichtbaar en mooi blijft. De resultaten van Skinny Tan crème voor zelfbruiners zijn direct zichtbaar, je hoeft dus niet dagen of weken wachten om het resultaat te zien. De voordelen van scrubben zijn in de afgelopen jaren steeds beter naar voren gekomen. Nieuwe huid is onder andere sneller zichtbaar, het verbetert je teint en het verwijdert vuil en aanslag uit je leefomgeving van de huid. De milde natuurlijke formule helpt de huid tint te verbeteren en verjongt de huid zonder de huidlagen te beschadigen.

Hoe snel zijn de resultaten van Skinny Tan Primer zichtbaar?

Direct na de scrub zal je al de resultaten van Skinny Tan Primer zien en voelen. Je huid zal heerlijk zacht aanvoelen en het zal anderen opvallen dat je huid er verfrist uit ziet. Mocht je in het verleden gebruik gemaakt hebben van een zelfbruiner zonder eerst je huid voor te bereiden met Skinny Tan crème voor zelfbruiners dan zal het je zijn opgevallen hoe snel je bruining verdwijnt. Zeker op plekken waar dode huidcellen zich hebben opgebouwd. Door gebruik te maken van Skinny Tan Pre Tan Primer creëer je de best mogelijke ondergrond voor je bruining, waardoor je zult merken dat het veel langer duurt voordat je toe bent aan een nieuwe zelfbruining.

Gebruiksadvies Skinny Tan crème voor zelfbruiners:

 • Om de mooiste resultaten te behalen adviseren wij je om Skinny Tan Pre Tan Primer enkele uren voordat je de zelfbruiner toepast te gebruiken.
 • Controleer voordat je het zelfbruiningsproduct toepast of alle Skinny Tan Primer van je huid verwijderd is, dit zorgt er voor dat je zelfbruiner mooi eruit ziet en lang behouden blijft.
 • Pas de Skinny Tan Primer niet toe op een ontstoken, beschadigde of ontstoken huid.
 • Breng na het scrubben geen ander product dan een zelfbruiner aan op je huid, je creëert een barrière tussen je huid en de zelfbruiner als je dit wel doet. Hierdoor zal je nieuwe bruining minder goed aan je huid hechten en dus snel vervagen.

Is Skinny Tan crème voor zelfbruiners veilig om te gebruiken?

Absoluut, Skinny Tan Primer is veilig te gebruiken, het bestaat volledig uit natuurlijke ingrediënten. Wel adviseren we je om eerst de lijst met ingrediënten door te lezen om te controleren of je niet allergisch bent voor een van de bestandsdelen. Gebruik alsjeblieft de crème niet als je al eerder allergische reageerde op een van de ingrediënten.

Let op; pas de Skinny Tan Primer niet toe op een ontstoken, beschadigde of ontstoken huid. Dit product is alleen geschikt voor uitwendig gebruik.

Ingrediënten Skinny Tan Primer:

Gedestilleerd Water, Caprylic/ Capric Triglyceride, Stearinezuur, Verpulverde Walnootschillen (Juglans Regia), Glycerine, Cetearyl Alcohol, Triëthanolamine, Phenoxethanol, Caprylyl Glycol, Bentoniet, Kalium Cetyl Fosfaat, Parfum, Xanthaangom, Disodium EDTA en Cumarine.

Hoe bestel ik mijn Skinny Tan Primer?

Klik op bestellen om je bestelling te starten. WeightWorld biedt verschillende leverings- en betalingsmethoden, zodat je de optie kan kiezen die het beste bij je past.

Mocht je vragen hebben over Skinny Tan Pre Tan Primer of een van onze andere producten, levering of onze service? Neem gerust contact met ons op. Onze klantenservice is op werkdagen tussen 09.00 en 16.00 uur bereikbaar via het volgende telefoonnummer: (+31) 858 889 802, of via de Live Chat op www.weightworld.nl. En je kunt natuurlijk mailen via [email protected]


Klantenbeoordelingen

Bij WeightWorld streven we ernaar om de best mogelijke klantenservice aan te bieden en zijn we trots op de feedback die we van onze klanten ontvangen.

5 Stars
(1)
4 Stars
(1)
3 Stars
(0)
2 Stars
(0)
1 Star
(0)
Uitstekend Trustpilot Reviews4.5

90% Gebaseerd op 2 Reviews

Beoordeel ons
 • Product werd snel geleverd en de werking is erg fijn. Goed merk!

  E Eveline weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • Ideaal product! Heb niet meer last van strepen bij het aanbrengen van een zelfbruiner!

  N Nicole weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.