Werk aan de relatie met jezelf deze Valentijnsdag

Normaal denken we aan Valentijnsdag als een feest van de romantiek en liefde tussen twee mensen. Maar dat hoeft niet alleen voor koppels te zijn - hier bij WeightWorld moedigen we iedereen aan om wat tijd te nemen om jezelf graag te zien en goed te verzorgen. En waarom doe je het niet met Valentijn?

Van jezelf houden

Hier zijn de drie gouden regels die je moet volgen om je zelfvertrouwen en zelfwaarde op te bouwen.

Van jezelf houden
  1. Wees bewust

    Bewust worden van je acties en hoe ze je beïnvloeden. Wat vind je leuk en wat niet. Leef je in overeenstemming met je waarden? Bewustzijn helpt je om hiervan op de hoogte te worden. Deze oefening kan je helpen om uit te zoeken wat belangrijk voor je is zodat je gelukkig kan worden.

  2. Leg grenzen vast

    Je eigen grenzen kennen en leggen is belangrijk om zelfvertrouwen bij te winnen. Het gaat eigenlijk gewoon over jezelf respecteren. Dit is geen makkelijke taak maar wanneer je vocaal leert zijn over je grenzen zul je langzaamaan meer zelfvertrouwen bijeensprokkelen. Vertrouw je buikgevoel en ga ervoor.

  3. Vergeef jezelf

    Niemand is perfect en dat hoef ook jij niet te zijn. Het is niet ongewoon om zelf je strengste criticus te zijn maar je moet leren om jezelf te vergeven wanneer je fouten maakt. Probeer in de plaats van je fouten te leren.

Hoe hou ik van mijn lichaam?

Hoe hou ik van mijn lichaam?

Je lichaam en je welzijn hangen samen. Je mag dan niet altijd tevreden zijn met hoe je er uit ziet maar een ding is zeker; je lichaam is een geweldig organisme die het verdient om zorg voor gedragen te worden.

Een gezond, gebalanceerd dieet helpt je lichaam om op en top te functioneren en je moet het vooropstellen om dagelijks ongeveer 2 liter water te drinken en 5 stukken groenten of fruit te eten. Met een draagbare blender kan je jouw favoriete groenten of fruit mixen met water om een smakelijke smoothie te maken onderweg. De heroplaadbare blender die je overal mee naar kan nemen is een makkelijke manier om gezond te blijven zelf met een strak schema.

Sport is een andere belangrijke factor die je van binnenuit goed kan laten voelen. Het is bewezen dat ongeveer 30 minuten bewegen per dag goed werkt tegen een waslijst aan zowel fysieke als mentale ziektes. Het is ook een snelle manier om je sterker en meer zelfzeker te voelen in je eigen huid. Ga een eindje wandelen, loop of sport met vrienden - wat jou het beste past.

Wat is welzijn?

Welzijn is een gesteldheid waarin je comfortabel, gezond of gelukkig bent. Het is zowel een fysieke als mentale gesteldheid en het is essentieel om een goede balans te vinden tussen je lichaam en geest.

Bij WeightWorld hebben we verscheidene producten die speciaal gecreëerd zijn voor jouw welzijn. Een goede start zou zijn met een van onze Acai Supplementen die komen van de acai bes die groeit in het Amazone regenwoud. Het bevat meerdere vitaminen en mineralen die een voordeel zijn voor je lichaam en welzijn en bijdragen aan de natuurlijke bescherming van je lichaam en immuunsysteem. Daar bovenop zijn acai bessen rijk aan anthocyanen die als antioxidanten dienen. Dit betekent dat de bessen een hoge nutritie waarde hebben en ze bijdragen aan een gezond metabolisme.

Er is altijd ruimte voor verbetering en om jezelf te ontwikkelen dus maak deze Valentijn plannen met jezelf en vier de belangrijkste persoon in je leven!

Andere interessante artikelen

Aanbevolen Producten

Delen met