*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

 • Onze Laagste Prijs Garantie

  We vergelijken onze prijzen

 • Gratis Levering Vanaf €50

  Kies een leverdatum die past

 • Sinds 2017

  Betrouwbaarheid

 • Bescherming Van Klantgegevens

  Uw gegevens zijn veilig en beveiligd bij ons

Verschillende Soorten Afslankpillen

Overgewicht is een van de grootste bedreigingen voor de volksgezondheid in de wereld. Een hoop medische aandoeningen, zoals diabetes, artritis, hart- en vaatziekten, en ademhalingsproblemen worden allemaal direct veroorzaakt door overgewicht.

Ook is overgewicht een ernstige bedreiging voor naties die de volksgezondheid als een belangrijke prioriteit beschouwen. Zo zijn er maar liefst 58 miljoen Amerikanen die momenteel aan overgewicht leiden, waarvan er 32 miljoen vrouwelijk zijn, en 26 miljoen mannelijk.

Omdat overgewicht zo’n enorme bedreiging is, bieden momenteel een hoop bedrijven oplossingen voor dikheid aan in de vorm van afslankpillen. Er zijn vandaag de dag vele verschillende afslankpillen op de markt, en ieder bedrijf beweert de beste afslankpillen te verkopen. Het kan dus moeilijk zijn om te bepalen welken nu wellicht geschikt voor jou zijn. Hieronder vindt je een lijst met de verschillende type afslankpillen die er vandaag de dag te koop zijn.

VETVERBRANDERS

Vetverbrandende afslankpillen zijn al zeer lang te koop. De eerste vraag die echter gesteld moet worden is: ‘hoe werken vetverbranders?’ Choline, een ingrediënt dat veel voorkomt in vetverbranders, vermindert de hoeveelheid vet in de lever. Inositol, een ander ingrediënt, vermindert ook de levervet. L-Carnitine stimuleert ook de vetverbranding en zorgt ervoor dat aminozuren worden gebruikt als brandstof. Gezamenlijk zorgen deze ingrediënten er dus voor dat je lichaam de vetvoorraden sneller aanspreekt.

Wanneer je besluit vetverbranders te kopen, dan is het een goed idee om eerst door de ingrediëntenlijst te gaan om te kijken of het wel een goed product is. Het is namelijk altijd een goed idee om wat onderzoek te doen voordat je vetverbrander pillen koopt, omdat je zo sneller de juiste keuze zal maken. Een interessant punt hier is overigens dat bedrijven de vetverbranders meestal naar vrouwen marketen, omdat zij blijkbaar de belangrijkste consumenten voor dit type afslankpillen zijn.

WeightWorld NL heeft vele vetverbranders op voorraad die allemaal gebaseerd zijn op natuurlijke producten, zoals de Green Coffee Pure van MaxMedix. Deze werken het beste wanneer ze gecombineerd worden met lichaamsbeweging en dieet.

VETBINDERS

Vetbinders behoren over het algemeen tot de bestverkochte afslankpillen op de markt. Deze pillen bestrijden overgewicht door zich te binden aan vetmoleculen in het lichaam, waarmee voorkomen wordt dat deze zich kunnen nestelen in het lichaam. Zo wordt dus voorkomen dat het lichaam vet opneemt uit de voeding. Vetbinders bestaan meestal uit natuurlijke, plantaardige ingrediënten.

Volgens de producenten kunnen deze vetbinders tot wel 30% van het vet uit een maaltijd vasthouden, waardoor dit niet door het lichaam kan worden opgenomen. Een bijkomend voordeel van dit type afslankpillen is dat zij snel werken, omdat zij direct actief worden zodra ze in de spijsvertering komen. Als je deze afslankpillen dus direct na een maaltijd inneemt, dan kan dat de vetabsorptie significant doen verminderen. Echter kan de lagere opname van vet wel leiden tot een verlangen naar koolhydraten. Het is dus belangrijk om vetbinders te combineren met een koolhydraat-arm dieet.

Het consumeren van te veel koolhydraten zal namelijk bijdragen aan de ophoping van vet in het lichaam, en het is dus belangrijk om je ervan bewust te zijn in welke voedingsmiddelen mogelijk koolhydraten zitten.

EETLUSTREMMERS

In 1959 begonnen eetlustremmers verkocht te worden, en ook dit type afslankpil is inmiddels zeer populair. De eetlustremmers helpen tegen overgewicht doordat zij een persoon langer het gevoel geven verzadigd te zijn, zodat mogelijke snacks en vreetbuien worden verminderd. Met name bij compulsieve eters kan dit type afslankpil zeer effectief zijn.

Echter dien je wel voorzichtig te zijn met het gebruik van eetlustremmers. Dit type afslankpil is namelijk niet geschikt voor mensen die slechts een kilo of twee moeten afvallen. Eetlustremmers zijn bedoeld voor mensen die leiden aan ernstige vormen van obesitas, of die last hebben van hart- en vaatziekten, of diabetes. Dit type afslankpil is dus niet bedoeld voor mensen die slechts een maatje minder willen.

Ook WeightWorld NL heeft een hoop eetlustremmers in de aanbieding die jou kunnen helpen bij het verliezen van overtollige kilo’s. Dezen zijn allemaal gebaseerd op 100% natuurlijke ingrediënten, en veroorzaken dus geen onverwachte bijwerkingen.

CONCLUSIE

Er zijn dus meerdere soorten afslankpillen, en iedere soort pakt overgewicht op een andere manier aan: de vetverbranders zorgen ervoor dat het lichaam sneller vet verbruikt als energiebron, de vetbinders voorkomen dat al te veel vet door het lichaam wordt opgenomen, en de eetlustremmers zorgen ervoor dat je minder vet consumeert. Afhankelijk van de ernst en oorzaak van jou overgewicht dien je te bepalen welk type het beste bij jou past.