Top 5 Veilige en Effectieve Vetverbrandende Superfoods Voor Gewichtsverlies

Het stimuleren van je metabolisme kan helpen om de vetverbranding te stimuleren, en bepaalde thermogene voedingsmiddelen en kruiden kunnen je daarbij helpen op een natuurlijke en veilige manier! Deze thermogene voedingsmiddelen voor gewichtsverlies werken door het viscerale vet in je lichaam te verbranden. Hoewel er veel krachtige vetverbrandende voedingsmiddelen zijn, bespreken wij in dit artikel 5 superfoods die jouw vetverbranding stimuleren!

 1. Chilipepers

  chilipepers op een stengel met bladeren

  Eén van de meest effectieve thermogene voedingsmiddelen om gewicht te verliezen zijn hete chilipepers. Chilipepers bevatten namelijk een krachtige verbinding genaamd ‘Capsaicin’. Er wordt gesuggereerd dat dit een positief effect heeft op de oxidatie van het substraat vanwege de natuurlijke biogene eigenschappen. Verpakt met de kracht van micronutriënten, ondersteunen chilipepers ook de algehele gezondheid van je lichaam omdat het de vetverbranding kan ondersteunen. Echter zijn chilipepers, zoals de naam al doet vermoeden, erg pittig. Als je hier niet van houdt, kun je ook kiezen voor het tablet-alternatief!

 2. Zwarte Peper

  zwarte peper op een lepel

  De volgende op deze lijst van thermogene voedingsmiddelen en kruiden is zwarte peper. Zwarte peper is een krachtpatser en helpt bij het behouden van een gezond gewicht. Rijk aan vitamine A, K, C en mineralen zoals natrium, kalium en calcium, kan zwarte peper je metabolisme op natuurlijke wijze stimuleren en je helpen vet te verbranden.

 3. Cafeïne

  kop koffie met koffiebonen

  Er is een reden waarom koffie altijd een plaats vindt in de meeste vetverbrandende tabletten en thermogene supplementen voor voedsel. Cafeïne helpt namelijk erg goed bij het stimuleren van de vetverbranding en stimuleert de stofwisseling. Koffie bevat ook veel actieve biologische verbindingen die een stimulerend effect hebben en je metabolisme positief kunnen beïnvloeden. Je moet wel de room en suiker laten staan als je de voordelen wilt ervaren. (1)

 4. Lijnzaad

  Kom met lijnzaad

  Lijnzaad is van nature rijk aan oplosbare vezels en wanneer het wordt gemengd met water, vormt het een kleverige substantie die zeer goed voor je lichaam is. Voor een maximaal effect kun je het beste gemalen lijnzaad eten.

 5. Groene Thee

  een kopje groene thee omringt door verse groene theebladeren

  Groene thee is rijk aan cafeïne en catechinen die wetenschappelijk zijn getest en waarvan is bewezen dat ze een positief effect hebben op het viscerale vet van het lichaam. Het drinken van groene thee met catechinen is helpt om je LDL-cholesterol en lichaamsvet te verlagen. (2)

Hiermee is de lijst met top 5 thermogene voedingsmiddelen klaar, maar als je denkt dat je geen dieet kunt samenstellen waar deze middelen in zitten, kun je altijd gaan voor vetverbrandingstabletten. Zoek naar een thermogeen supplement voor voedingsmiddelen dat de kracht van alle bovengenoemde vetverbrandende voedingsmiddelen combineert om de beste resultaten te ervaren. Vetverbrandingstabletten zijn ook verrijkt met essentiële vitamines, mineralen en aminozuren om je lichaam nog een extra boost te geven en het gevoel van vermoeidheid tegen te gaan. De krachtige formule van dit soort supplementen zorgt er ook voor dat je energiek blijft.

 1. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/7369170
 2. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/17557985

Andere interessante artikelen

Aanbevolen Producten

Delen met