*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

 • Laagste prijs garantie

  We vergelijken onze prijzen

 • Gratis levering vanaf €50

  Verzonden door PostNL

 • Webshop Keurmerk

  Sinds 2017

 • Bescherming van klantgegevens

  Uw gegevens zijn veilig bij ons

Vexum.SL

Hals Crème
Het product dat je zoekt, is niet langer meer verkrijgbaar. Zie hieronder onze alternatieven.

Kijk je naar je spiegelbeeld en ben je ongelukkig met het gebied onder je kaak? Een hangende dubbele kin lijkt onmiskenbaar te kloppen, vooral als we het gevoel hebben dat de meeste benaderingen ons te boven gaan. Zodat je die speciale zorg dagelijks kunt aanpakken, heeft DS Laboratories vakkundig een assortiment krachtige ingrediënten versmolten. Vexum.SL staat voor je klaar!

 • Voor de zorg van een dubbele kin
 • Streeft om op te tillen en vast te zetten
 • Uitzonderlijke geavanceerde formulering
 • Rustgevende Acacia
 • Kalmerende, verzorgende crème
 • Tweemaal daags massage-applicatie

Met name voor mensen die stappen hebben ondernomen om hun gewicht aan te pakken, kan deze specifieke regio een knagende herinnering zijn - maar je hoeft niet langer te lijden! De Vexum.SL-crème is perfect gemaakt om op dat gebied te richten en om je te helpen een versterkt gevoel van vertrouwen in jouw gezichtsprofiel te krijgen. Vexum.SL wil je helpen opnieuw te leren van je looks te houden.

 • Klinisch getest
 • Expert formule
 • Vrij van parabenen
 • SLS vrij

Moeilijke dubbele kin

Een sterke kaaklijn is een belangrijk teken van een mooi gezichtsprofiel, maar met de tijd kan de huid onder de kaak zakken en opvullen, wat resulteert in een vettig uiterlijk. Dit kan schadelijk zijn voor ons volledige gevoel van vertrouwen, of we nu man of vrouw zijn! Hoewel er zeker opties zijn, eindigen mensen uiteindelijk vaak hun toevlucht tot indiscreet, oneindig te prefereren om een gerichte crème-formule te vinden, die we zouden kunnen gebruiken bij het aanpakken van die specifieke zorgen.

De Vexum.SL Formule

DS Laboratories heeft specifieke stappen ondernomen om hun klanten te helpen bij het aanpakken van allerlei lichamelijke zorgen - en wetende dat veel mensen hun toevlucht nemen tot een operatie als een oplossing voor een ongewenste kin en nek, besloten ze om te helpen. Met een perfect geselecteerd bereik van factoren, waaronder het versterken van gehydrolyseerd caseïne en kalmerend Acacia Senegal Gum, wil de Vexum.SL-crème zich richten op die ongewoon uitziende huid.

Ingrediënten

Aqua/Water/Eauter, Glycerin, Cyclopentasiloxane, Carbomer, Glaucine, Alcohol Denat, Coco-Glucoside, Xanthan Gum, Hydrolyzed Casein, Acacia Senegal Gum, Phenoxyethanol, Triethanolamine, Dimethicone Crosspolymer, Laureth-23, Laureth-4.

Gebruiksaanwijzing

De Vexum.SL crème is zeker een zeer aangename toevoeging aan jouw dagelijkse huidverzorgingsregime. Doe twee pompjes crème in jouw hand. Masseer het in je kin en nek, en wrijf in een cirkelvormige beweging. Herhaal dit twee keer per dag, bij voorkeur na het reinigen. Je kunt investeren in een langdurig gebruik.

Advies bij het gebruik van Vexum.SL

Elk product van DS Laboratories streeft ernaar haar klanten de meest premium producten te bieden. Dit gezegd hebbende, moet je, voordat je iets op je huid aanbrengt, altijd de volledige ingrediënten doornemen, omdat ze mogelijk iets bevatten waarvoor je persoonlijk allergisch bent. Als er problemen zijn met de diagnose van jouw huid, vooral met betrekking tot jouw nek, raadpleeg dan een arts voordat je de crème gebruikt. Als je je zorgen maakt, is het misschien een goed idee om 24 uur vóór het gebruik een pleister test uit te voeren.


Klantenbeoordelingen

Bij WeightWorld streven we ernaar om de best mogelijke klantenservice aan te bieden en zijn we trots op de feedback die we van onze klanten ontvangen.

5 Stars
(1)
4 Stars
(1)
3 Stars
(0)
2 Stars
(0)
1 Star
(0)
Uitstekend Trustpilot Reviews4.5

90% Gebaseerd op 2 Reviews

Beoordeel ons
 • Erg tevreden. Ben er pas mee begonnen en merk nu al verschil!

  P Peter weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • Super goed product! Gebruik het iedere dag en begin nu resultaten te zien:)

  J Johan weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.