WeightWorld Logo

maandag - vrijdag | 11.00 - 16.00

Vitamine D3 4000 IE

365 Tabletten | Krachtige formule
WeightWorld

Van vitamine D is bekend dat het een cruciale rol speelt bij verschillende cruciale lichaamsfuncties. Van het ondersteunen van de normale functie van het immuunsysteem tot het bijdragen aan het behoud van normale botten, wordt aangenomen dat deze in vet oplosbare vitamine verschillende welzijnsvoordelen heeft.

Dus toen WeightWorld vitamine D3-tabletten creëerde, gebruikten ze een krachtige formulering van sterk opneembare cholecalciferol voor verbeterde opname en maximale werkzaamheid. Krijg een jaar lang aanbod van krachtige vitamine D3-tabletten en vul jouw inname van de zonnevitamine in elk seizoen bij of het nu regent of buiten sneeuwt.

 • Hoge potentie 4.000 IE vitamine D3-tabletten
 • Bron van zeer biologisch beschikbare cholecalciferol
 • Slechts 1 tablet per dag om het natuurlijke niveau te verhogen
 • Vitamine D voor het behoud van normale botten
 • Niet-GMO en vrij van gluten en zuivel
 • Glutenvrij
 • Vegetarisch
14.99
Op Voorraad

Gratis Levering vanaf €50.

Waarom heb jij WeightWorld’s Vitamin D3 nodig?

Vitamine D3 wordt als essentieel beschouwd voor ons lichaam omdat het bijdraagt aan het behoud van normale botten, tanden, spierfunctie en ook de normale opname van calcium en fosfor ondersteunt. Het komt echter van nature voor in relatief weinig voedingsmiddelen zoals vette vis, vlees en eieren en het meeste komt van blootstelling aan zonlicht.

Vitamine D3 is ook bekend als cholecalciferol, dezelfde vorm van vitamine D die jouw huid van nature aanmaakt bij blootstelling aan zonlicht en WeightWorld Vitamine D3-tabletten zijn een krachtige bron van cholecalciferol.

Dus naast jouw gezonde voeding en dagelijkse blootstelling aan zonlicht, kun je overwegen om een hoogwaardig vitamine D3-supplement te nemen om jouw normale vitamine D3-niveau in zijn puurste vorm bij te vullen.

Belangrijke voordelen van de functies

WeightWorld's hoge potentie 4.000 IE vitamine D3-tabletten zijn een krachtige bron van biologisch beschikbare cholecalciferol voor verbeterde opname en optimale dosering. Dit helpt jou om het meeste uit Vitamine D te halen, dat een rol speelt in het celdelingsproces en ook bijdraagt aan:

 • De regelmatige werking van het immuunsysteem
 • Onderhoud van normale botten en tanden
 • Uniforme opname van calcium en fosfor
 • Standaard calciumwaarden in het bloed
 • Onderhoud van de dagelijkse spierfunctie

Wie moet het nemen?

Veel mensen krijgen niet altijd de vereiste hoeveelheid vitamine D uit het zonlicht als gevolg van seizoensveranderingen en hun dieet alleen is mogelijk niet altijd in evenwicht. Degenen die niet vaak naar buiten kunnen, kunnen ook optimaal profiteren van deze vitamine, boordevol zonneschijn. Tot slot kan iedereen, die zijn gezonde levensstijl en evenwichtige voeding wil aanvullen, dit doen met deze krachtige formule. Dus idealiter kan iedereen profiteren van deze pure en krachtige 4.000 IE vitamine D3-tabletten.

Gebruiksaanwijzing

Neem dagelijks één tablet met jouw voedsel om jouw inname van vitamine D via de voeding te stimuleren. Met een jaar lang aanbod kun je jouw lichaam 365 dagen lang blijven aanvullen met vitamine D zonder opnieuw te moeten bestellen tot volgend jaar!

Ingrediënten: Vulstoffen (dicalciumfosfaat, microkristallijne cellulose), vitamine D3 (cholecalciferol), antiklontermiddelen (magnesiumstearaat, siliciumdioxide)

Lees meer
Vitamine D3 4000 IE 365 Tabletten | Krachtige formule

Klantenbeoordelingen

Bij WeightWorld streven we ernaar om de best mogelijke klantenservice aan te bieden en zijn we trots op de feedback die we van onze klanten ontvangen.

5 Stars
(0)
4 Stars
(0)
3 Stars
(0)
2 Stars
(0)
1 Star
(0)

Schrijf als eerste een beoordeling over dit product

*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Gerelateerde producten