Wat Is Groene Magie? Ingrediënten, Voordelen & Werking

Is het een drankje? Is het organisch? Wat doet het nou precies? Er zijn zoveel vragen rond de geweldige superfoodmix die Groene Magie heet, dus om je te helpen meer te weten te komen over de geweldige dingen, hebben we deze gids samengesteld. Lees snel verder en ontdek alles over Groene Magie.

Wat Is Groene Magie?

Groene Magie is een unieke mix van 16 van de beste superfoods om een krachtig natuurlijk supplement te creëren. Deze premium superfoodmix is verkrijgbaar in zowel poeder- als tabletvorm en stelt je in staat om het allerbeste van ingrediënten zoals chlorella, spirulina, koninginnengelei en gerstegras op één handige plek te krijgen.

Ingrediënten van Groene Magie

Dus, wat zit er precies is Groene Magie? Dit is een belangrijke vraag over de superfoodmix en het is de sleutel om te begrijpen hoe goed het eigenlijk kan werken. Elk ingrediënt is geselecteerd vanwege de unieke eigenschappen voor het stimuleren van je gezondheid, van ontgiftend tot voedend tot stimulerend. Hier zijn de 16 superfoodingrediënten die in elk Groene Magie-supplement worden aangetroffen.

16 Ingrediënten Van Groene Magie

Hawaiiaanse Spirulina
Chlorella van de gebroken celwand
Koninklijke gelei
Co-enzym (Co-Q10)
Lactobacillus Acidophilus
Bifidus-bacteriën
Soja Lecithine
Rijstkernelmembraan
Kamut Tarwegrassap
Hoge appelvezel
Gerstegrassap
Artisjokpoeder van Jeruzalem
Tarwekiemen
IJslandse kelp
Nova Scotia Dulse
Appelpectine

5 Voordelen van Groene Magie

Dankzij deze blend van deze 16 goede ingrediënten is Groene Magie zeer voordelig voor jouw lichaam. Om je een idee te geven wat het precies voor je zou kunnen betekenen, zijn hier 5 voordelen van Groene Magie.

 1. Ontgifting

  De Green Magic-formule is de ideale manier om je lichaam een natuurlijke reiniging te geven. Dankzij ontgiftende ingrediënten zoals chlorella, spirulina en tarwegrassap, die allemaal rijk zijn aan zuiverend chlorofyl, kan het gifstoffen opsporen en uit het lichaam spoelen. Dit kan je beter laten voelen. Door het lichaam te ontgiften, kunnen ook onzuiverheden worden verwijderd die je systeem zouden kunnen verstoppen. Door deze stoffen te elimineren, kan je lichaam ook beter essentiële voedingsstoffen opnemen en gebruiken.

 2. Energie

  Omdat de Green Magic superfoodmix rijk is aan een breed scala aan nuttige vitamines en mineralen, is het een geweldige manier om het lichaam van nature energie te geven. Als resultaat van ingrediënten zoals IJslandse kelp, gerstegrassap en spirulina, kan het helpen om je te voorzien van natuurlijke energie. Dit kan je focus en concentratie aanzienlijk bevorderen waardoor jij kunt genieten van een verbeterde mentale prestatie.

 3. Vertering

  Nog een manier waarop Groene Magie het lichaam verzorgt, is door het spijsverteringssysteem te ondersteunen. Ingrediënten zoals appelvezels, tarwekiemen en rijstpitmembranen bevatten allemaal veel voedingsvezels die helpen om je spijsvertering op gang te brengen en je regelmatig te houden. Deze formule bevat ook de probiotica Lactobacillus Acidophilus en Bifidus-bacteriën. Deze helpen het gehalte aan goede bacteriën in de darmen te verhogen om een gezonde en evenwichtige darmflora te behouden.

 4. Bescherming

  De vitamines en mineralen die in de Groene Magie worden aangetroffen, beschermen jouw lichaam. Koninginnengelei, Co-Enzyme Q10 en spirulina in de formule zitten boordevol verbindingen die het lichaam kunnen beschermen tegen schadelijke stoffen. Dit omvat antioxidanten waarvan bekend is dat ze het lichaam beschermen tegen vrije radicalen die oxidatieve stress en schade op cellulair niveau kunnen veroorzaken.

 5. Gewichtsverlies

  We sluiten dit rijtje met top 5 voordelen van Green Magic af met een niet geheel onbelangrijk voordeel, namelijk gewichtsverlies. Alle voedingsstoffen in de Groene Magie-formule maken het zeer geschikt om het lichaam te ondersteunen, en wanneer dit gebeurt, wordt het gemakkelijker om gezond te zijn en af te vallen. Daarnaast voegen ingrediënten zoals Jeruzalem-artisjokpoeder ook een boost toe aan het gewichtsverlies, omdat het van nature rijk is aan inuline dat in verband wordt gebracht met gewichtsverlies.

Hoe Gebruik Je Groene Magie?

Groene Magie is verkrijgbaar als een natuurlijk voedingssupplement is zowel tablet- als poedervorm. Kies wat je wilt om te gebruiken en neem het dagelijks volgens de instructies. De Groene Magie-tabletten zijn ideaal als je erg druk bent en snel wil kunnen profiteren van de voordelen van Groene Magie, en de Groene Magie-poeder is goed voor shakes en smoothies. Hoe dan ook, je krijgt nog steeds alle voordelen van deze 16 geweldige superfoods in het gemak en de waarde van één plek!

Overzicht

Groene Magie is een wondermiddel en zeer geschikt om je lichaam te beschermen van binnenuit. De 16 ingrediënten hebben allen hun voordeel voor je lichaam. Gebruik het en ervaar de voordelen, het is een win-win!

Andere interessante artikelen

Delen met