maandag - vrijdag | 11.00 - 16.00


Hennep Pleister

20 Pleisters | Afweersysteem Versterkende Pleister

Als je je afweersysteem wilt verbeteren, werken deze Hennep Olie Pleisters als natuurlijke afweersysteem versterker waarmee je ook de voordelen van onze hoogwaardige hennep kunt aanvaren. Verrijkt met dit prachtige, multifunctioneel ingrediënt, kunnen de pleisters je afweersysteem en verdediging helpen ondersteunen. Het is beter dan rommelige crèmes en repetitieve pillen, de Hennep Pleister is discreet, subtiel, kan onder kleding worden gedragen en is geweldig als je op zoek bent naar een snel product om het afweersysteem op natuurlijke wijze te stimuleren.

  • Afweersysteem Versterkende Pleister
  • Natuurlijke en plantaardige ingrediënten
  • Veilig te gebruiken op het huidoppervlak
  • De inhoud wordt rechtstreeks in het bloed opgenomen
  • Gebruik elke dag 1 tot 2 pleisters
  • Discreet en gemakkelijk
  • GMP
27.00
Op Voorraad

Gratis Levering vanaf €50.

Wat is de WeightWorld Hennep Pleister?

De Hennep Pleisters van WeightWorld zijn een handig gezondheidsproduct dat het afweersysteem kan helpen ondersteunen. De pleisters zijn ontworpen als een eenvoudige en snel aan te brengen pleister die onopvallend onder kleding kan worden gedragen. Elke pleister geeft de inhoud snel en direct af in je bloedbaan, zodat je het meeste van het hoogwaardige hennepbestanddeel krijgt. Verbeter je afweersysteem, zodat je met gemak verkoudheden en vervelende kiemen kunt voorkomen. Veilig en gunstig voor het lichaam kunnen de ingrediënten vanuit binnen zorgen voor het afweersysteem!

De voordelen van hennep

Hennep kan helpen bij het stimuleren van het afweersysteem van je lichaam, en helpt je jezelf te beschermen tegen verkoudheid, schadelijke bacteriën en algehele ziekte. Naast het helpen van het afweersysteem staat hennep bekend om zijn vele andere verbazingwekkende voordelen voor het algehele welzijn, waaronder voor huid, hersenen, gewrichten en meer!

Gebruiksaanwijzing

Zorg ervoor dat de huid schoon, droog en haarvrij is en breng de Hennep Pleister aan op de arm, dij, rug of buik (de pleisters zijn niet bestemd voor het gezicht). Vervang de pleister om de 24 uur en breng elke dag een nieuwe aan. Niet gebruiken bij geïrriteerde of beschadigde huid. Alleen voor uitwendig gebruik. Als je een medische behandeling of medicatie krijgt voor een gezondheidsprobleem, dient je een arts te raadplegen.

Ingrediënten

Acrylaten Copolymeer, Aqua (Water), Hennepzaadolie, Polysorbaat 20, Menthol, Fenoxyethanol.

Lees meer
Hennep Pleister 20 Pleisters | Afweersysteem Versterkende Pleister

Klantenbeoordelingen

Bij WeightWorld streven we ernaar om de best mogelijke klantenservice aan te bieden en zijn we trots op de feedback die we van onze klanten ontvangen.

5 Stars
(2)
4 Stars
(3)
3 Stars
(0)
2 Stars
(0)
1 Star
(0)

Uitstekend

reviews 4.5

73.33% Gebaseerd op 6 Klantenbeoordelingen

Geverifieerde aankoop

Weinig info over dit produkt, maar wel een snelle levering.

W Willy S
Geverifieerde aankoop

Prima artikel en werkt goef.

J J. D
Geverifieerde aankoop

Werkt beter dan verwacht. Ik zal het zeker nog eens bestellen!

E Emma
Geverifieerde aankoop

Snelle levering

L Luca
Geverifieerde aankoop

Werkt goed. Ik ben er tevreden mee.

R Ray M.
*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Gerelateerde producten