maandag - vrijdag | 11.00 - 16.00

Active T5 & Detox Tone

Weight Management & Detox Combo

Overzicht

Een unieke combinatie van 2 volledig natuurlijke supplementen, Active T5 Plus en Detox Tone zijn de ideale manier om jouw gewicht te beheren en het lichaam te ontgiften. Beiden geformuleerd met alleen de beste natuurlijke ingrediënten, deze aanvullende combinatie is ontworpen als een eenvoudige aanvulling op jouw dagelijkse routine en een stap vooruit in de goede richting om voor jouw lichaam te zorgen.

  • Volledig programma voor gewichtsbeheer
  • Reinigend en zuiverend
  • Beide gemaakt met natuurlijke ingrediënten
  • Eersteklas formules met hoge sterkte
  • Makkelijk in te slikken capsules
  • Veganistisch en vegetarisch vriendelijk

Individueel zijn beide premium supplementen voedingskrachtcentrales, dus samen vormen ze een echte kracht waarmee rekening moet worden gehouden als het gaat om de gezondheid van het lichaam. Beide zijn zorgvuldig samengesteld met ingrediënten die speciaal zijn geselecteerd voor elke formule. Je kunt ervoor zorgen dat je jouw lichaam van topkwaliteit voorziet met deze twee supplementen op een manier die eenvoudig, snel en veilig is om te nemen.

Wat is Active T5 Plus?

Geformuleerd met een unieke combinatie van 11 verbazingwekkende actieve ingrediënten, Active T5 Plus is een hoogwaardig thermogeen supplement dat is verrijkt met ingrediënten zoals Capsicum en aminozuren. De synergie van deze geweldige ingrediënten is ontworpen om het lichaam te helpen stimuleren, vooral als onderdeel van een fitness- en trainingsprogramma om gewichtsbeheersing te ondersteunen. Bovendien is dit natuurlijke supplement ook verrijkt met ingrediënten zoals Cafeïne, Groene Thee Catechins en Vitamine B6 die allemaal in harmonie samenwerken om het lichaam energieker te maken en klaar te stomen voor de dag en om u een motiverend een boost te geven om naar de sportschool te gaan.

Wat is Detox Tone?

Een volledig natuurlijk supplement dat is ontworpen om het lichaam te helpen zuiveren, reinigen en nieuwe energie te geven, Detox Tone is de perfecte manier om detox te helpen. Verrijkt met een aantal geweldige botanische ingrediënten zoals gember, chlorella en aloë vera, dit supplement heeft alle behoeften van uw lichaam om het verfrist en gerevitaliseerd van binnenuit te helpen voelen. Deze opmerkelijke supplementen zijn ideaal voor mensen die op zoek zijn naar detox na een zwaar dieet en kunnen je helpen om zich lichter, gereinigd en gezonder te voelen, allemaal met slechts 2 gemakkelijk in te slikken capsules per dag.

Ingrediënten

Active T5 Plus:

Actieve ingrediënten - Cafeïne, L-carnitine tartraat, L-tyrosine, L-tryptofaan, Capsicum, Citrus Aurantium, groene thee (uit 4:1 extract), Naringin-extract, Bioperine Black Pepper-extract, vitamine B6, chroom.

Andere ingrediënten - Capsulehuls (hydroxypropylmethylcellulose), antiklontermiddel (magnesiumstearaat), vloeibaar middel (siliciumdioxide).

Detox Tone:

Actieve ingrediënten - Psyllium Husk-poeder, bentonietklei, zoethoutwortelextract 4:1, knoflookkruidpoeder, citruspectine, kruidnagel, venkelzaadkruidpoeder, paardebloemwortelextract 4:1, chlorellapoeder, Cayennepoeder, Aloë Vera 200:1 Extract, Ginger Root Powder 20:1.

Andere ingrediënten - Bulking Agent (rijstmeel), capsulehuls (hydroxypropylmethylcellulose), antiklontermiddel (magnesiumstearaat), Flow Agent (siliciumdioxide).

Gebruiksaanwijzing

Beide natuurlijke supplementen zijn ontworpen om eenvoudig te nemen en gemakkelijk toe te voegen aan jouw dagelijkse routine. Beide supplementen bevatten elk 60 capsules, dus voldoende voor een volledig 30 dagen durend programma. Om het maximale uit deze supplementcombinatie te halen, raden we aan het product minimaal 3 maanden te gebruiken om uw persoonlijke vorderingen bij te houden en vervolgens te investeren in langdurig gebruik.

Advies bij het gebruik van Active T5 & Detox Tone

Zowel Active T5 Plus als Detox Tone zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten en zijn veilig te gebruiken zonder bekende bijwerkingen. Als je deze supplementen nog niet eerder hebt gebruikt, lees dan de volledige lijst als ingrediënten om te controleren op allergenen voordat je de supplementen inneemt. Neem geen Active T5 Plus als je gevoelig bent voor cafeïne. Deze supplementen zijn bedoeld voor gebruik door personen ouder dan 18 jaar.

Klantenbeoordelingen

Onderstaande reviews zijn subjectief van aard. Wegens regelgeving rondom gezondheidsclaims mogen wij maar een beperkt aantal claims op onze website tonen. We verzoeken je daarom vriendelijk om geen pijnklachten of ziektes te noemen in je review. Reviews waar gezondheidsclaims in staan worden zo goed mogelijk gemodereerd door ons team.

5 Stars
(2)
4 Stars
(2)
3 Stars
(1)
2 Stars
(0)
1 Star
(0)

Goed

reviews 4

70.00% Gebaseerd op 5 Klantenbeoordelingen

Geverifieerde aankoop

Levering duurde iets langer dan verwacht

A Anoniem
Geverifieerde aankoop

Super blij met de resultaten

B Berry
Geverifieerde aankoop

Super product, allebei

T Tanja
Geverifieerde aankoop

In het begin twijfelde ik nog, maar ben nu zeer positief

A Anoniem
Geverifieerde aankoop

Erg tevreden ermee

L Lisa

*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Dit vind je misschien ook leuk