maandag - vrijdag | 11.00 - 16.00

Beauty Pack

Overzicht

Voor haar, Ons premium Beauty Pack is ontworpen om de beste huid- en lichaamsverzorging te bieden om het vakantieseizoen mooier te maken.

Ondersteun de huidelasticiteit en gewrichten met de kracht van geconcentreerde Marine Collagen-shots naast onze felbegeerde Marine Collagen Capsule-formule die is ontworpen om uw collageengehalte van binnenuit op te bouwen. Ondertussen kan ze fijne lijntjes en rimpels op de bron richten met onze luxe 24-karaats gouden nekmaskers voor een gladder kin- en nekgebied.

  • Marine Collageen Shots - 5000 mg pure Marine Collagen Hydrolysate in elk shot voor het stimuleren van de elasticiteit van de huid en het bevorderen van sterker, gezonder haar en nagels en meer evenwichtige gewrichten.
  • Pure Marine Collagen Capsules - Onze originele portieformule van 1755 mg van het beste NatiCol-collageen. Deze zeecapsules behoren tot de meest populaire op de markt en vormen de basis voor een langdurig gezond ogende huid en stabiele gewrichten en botten.
  • 24-karaats gouden nekmasker - Luxe gouden nekmaskers verrijkt met natuurlijke ingrediënten die de huid in de nek en kin gladmaken en bufferen om terug te vechten tegen het verschijnen van fijne lijntjes en rimpels.
Beauty Pack

Klantenbeoordelingen

Onderstaande reviews zijn subjectief van aard. Wegens regelgeving rondom gezondheidsclaims mogen wij maar een beperkt aantal claims op onze website tonen. We verzoeken je daarom vriendelijk om geen pijnklachten of ziektes te noemen in je review. Reviews waar gezondheidsclaims in staan worden zo goed mogelijk gemodereerd door ons team.

5 Stars
(0)
4 Stars
(0)
3 Stars
(0)
2 Stars
(0)
1 Star
(0)

Schrijf als eerste een beoordeling over dit product

*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Dit vind je misschien ook leuk