*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

 • Onze Laagste Prijs Garantie

  We vergelijken onze prijzen

 • Gratis Levering Vanaf €50

  Kies een leverdatum die past

 • Sinds 2017

  Betrouwbaarheid

 • Bescherming Van Klantgegevens

  Uw gegevens zijn veilig en beveiligd bij ons

Slimming Patch (Hershley)

30 Pleisters | Natuurlijke Afslankpleisters *
€24.95

Meer

Op Voorraad
Bestelling voor 16.00 uur worden op dezelfde werkdagen nog verzonden.

Gratis Verzendmethode
Gratis leveringsmethode voor bestellingen boven de €50.

Prijs Match Garantie
Laat ons een lagere prijs zien van een identiek product en we zullen de prijs aanpassen.

Hoogste Kwaliteit
Premium merken gebruiken de hoogste kwaliteit ingrediënten.

Discrete Levering
Neutrale verpakking en discrete bankafschrift.

De Hershley Slimming patch is een natuurlijke, transdermale pleister die gebruikt kan worden om de eetlust te remmen en gezond gewichtsverlies te bevorderen.* De Hershely pleisters zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten die jou kunnen helpen met het beperken van de calorie-inname.

 • Transdermale technologie voor een snelle absorptie huid
 • Pleisters zijn een handig alternatief voor voedingssupplementen
 • De pleisters bevat vitaminen, mineralen en antioxidanten
 • 100% Natuurlijke huidverzorging voor de billen en benen
 • Laat de pleisters 24 uur zitten
 • Elk doosjes bevat 30 pleisters

De Hershley Slimmming patch kan jou op een comfortabele manier helpen aan mooie benen. Deze afslankpleisters kunnen ongemerkt gedragen onder de kleding zonder dat iemand het merkt. De Hershley detox pads kunnen als prima aanvulling gebruikt worden aan een dieet. *

Lees verder

WAT IS DE HERSHLEY SLIMMING PATCH?

De Hershley Slimming Patch is een transdermale afslankpleister die gebruikt kan worden om gezond en effectief gewichtsverlies te bevorderen. De Hershley afslankpleisters kunnen het effect van een eetlustremmers realiseren om die snackzin tegen te gaan. *

De Hershley afslankpleisters werken transdermaal, wat betekent dat de ingrediënten via de huid door het lichaam worden opgenomen. De Hershley slimming patch dient op de huid geplaatst te worden, waarna het vervolgens zijn werk kan doen. Deze transdermale technologie zorgt ervoor dat de bestandsdelen van de pleisters snel en direct in het bloed komen.

NATUURLIJKE INGREDIËNTEN

Het belangrijkste ingrediënt van de Hershley Slimming Patch is de Fucus Vesiculous. Dit is een grassoort. Hershley afslankpleisters bevatten ook alginezuur. Dit ingredient zie met het regelmaat terug in producten tegen overgewicht en cellulitis.

MAKKELIJK EN VEILIG TE GEBRUIKEN

Voordat je de Hershley Slimming Patch aanbrengt op de huid dient deze schoon en droog te zijn. Je kan de Hershley afslankpleisters het beste aanbrengen op een plek met zo min mogelijk lichaamshaar. Vervolgens laat je de Hershley pads 24 uur zitten.

Breng de Hershley slimming patch niet aan op een beschadigde huid en raadpleeg eerst een dokter wanneer je last hebt van medische complicaties. Houd de Hershley Slimming Patch uit de buurt van kinderen en bewaar het uit de buurt van zonlicht.

Omdat deze detox pads gemaakt zijn van natuurlijke ingrediënten kun je ervan uitgaan dat er geen ongewenste bijwerkingen van toepassing zijn. Bij kans op een allergische reactie raden we wel aan om de ingrediënten te controleren.

HERSHLEY PLIESTERS BESTELLEN

Het bestellen van de Hershley slimming patch bij WeightWorld NL is zeer eenvoudig. Wij maken gebruik van een beveiligd betalingssysteem, en het is mogelijk om jouw bestelling de volgende dag al in huis te hebben. Plaats je bestelling op een werkdag voor 16.00 uur, en je zal dit product de volgende dag in huis hebben.