Proto-Col™ Pure Collagen

1200 mg 90 Capsules | Natuurlijk Huidverzorgingssupplement

Overzicht

Om jouw huid van binnenuit te helpen, zijn de Pure Collagen-capsules de perfecte manier om te helpen het uiterlijk van cellulitis van binnenuit te bestrijden. Geformuleerd met alleen het beste bevat elke capsule een krachtige dosering Verisol® Bioactive Collagen Peptides, een wetenschappelijk bestudeerde vorm van type I en III collageen met een dagelijkse sterkte van 1200 mg. Deze capsules bevatten ook geen vulstoffen, bindmiddelen of kunstmatige kleuren en smaakstoffen, dus is het ideale natuurlijke schoonheidssupplement voor alle leeftijden.

  • Voor het verschijnen van cellulitis
  • Klinisch bestudeerd premium supplement
  • VERISOL® Bioactive Collagen Peptides
  • Zuiver gehydrolyseerd type I & III-collageen
  • Krachtige dagelijkse portie kracht van 1200 mg
  • Geen kunstmatige smaakstoffen, vulstoffen of bindmiddelen

Als het gaat om het uiterlijk van cellulitis, wenden velen zich tot collageen om op natuurlijke wijze de gezondheid van hun huid te ondersteunen. Maar waarom kiezen voor rommelige crèmes en lotions die gewoon op de bovenste laag van de huid werken, wanneer je het van binnenuit kunt helpen? De Pure Collagen-capsules werken vanuit de cellen om de natuurlijke collageenspiegels te ondersteunen en helpen jouw huid er op z’n best uit te laten zien en te voelen.

  • Zuivelvrij
  • Glutenvrij
$27.78

Gratis Levering vanaf €50.

Collageen en cellulitis

Aangezien ongeveer 85% van de vrouwelijke volwassen bevolking wordt getroffen door cellulitis, is sinaasappelhuid een groot probleem dat iedereen kan overkomen, ongeacht ons gewicht en onze grootte. Meestal aangetroffen rond de kont en dijen, treedt cellulitis op wanneer vetafzettingen door bindweefsel onder de huid dringen waardoor het er hobbelig en ingedeukt uitziet. Hoewel het mogelijk niet van invloed is op je gezondheid, kan het een grote invloed hebben op het gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen en is het dus vaak een zorg- en doelgebied voor velen. Dit is de reden waarom collageen ideaal is voor mensen met cellulitis, omdat het de dermale extracellulaire matrix kan ondersteunen om het er glad en gezond uit te laten zien.

Jongere huid - collageen en elastine levels afgebeeld in een jongere huid
oudere huid - collageen en elastine levels afgebeeld in een oudere huid

Verisol® collageen

Als het gaat om collageen-supplementen, zijn er zoveel dat het moeilijk kan zijn om te weten welke je moet kiezen. Proto-col wilde deze keuze eenvoudig maken door een premium natuurlijk supplement te maken dat alleen het beste gebruikt. Om dit te doen, formuleerden ze elke capsule met Verisol®, een uniek mengsel van zuiver gehydrolyseerd type I en III collageen. Dit werkt door de huid van binnenuit te helpen bij het uiterlijk en de tekenen van cellulitis en is gezien als succesvol in een reeks klinische onderzoeken.

Om te helpen bij het verschijnen van cellulitis, toonde een dubbelblinde, gerandomiseerde, placebo-gecontroleerde studie met 105 vrouwen tussen 25 en 50 jaar aan dat door dagelijks 2,5 g Verisol® collageen te nemen de cellulitis-score na 3 en 6 maanden aanzienlijk verminderde. Het bleek een gunstig effect te hebben op de extracellulaire matrix van de huid en ondersteunde de structuur van de dermis en het subcutane weefsel. Ze meldden ook dat het de golving van de huid hielp verminderen en dat de toename van elastine en collageen duidelijk zichtbaar was. Een andere studie van 69 vrouwen in de leeftijd van 35-55 jaar toonde aan dat het gebruik van Verisol® gedurende 4 weken leidde tot een statistisch significante hogere huidelasticiteit die tot 15% hoger was in vergelijking met de placebo. Dit werd persistent gehouden na 8 weken innemen.

Ingrediënten

Werkzaam bestanddeel: Verisol® (collageenhydrolysaat)

Ander ingrediënt: Gelatine (Bovine Capsule)

Gebruiksaanwijzing

De Pure Collagen-capsules van Proto-col zijn speciaal ontworpen als een eenvoudige aanvulling op de dagelijkse routine van elke man of vrouw. Neem elke dag voor het naar bed gaan 3 capsules met water in. De dosering kan veilig worden verhoogd tot maximaal zes capsules per dag, indien nodig. Bij elke capsule die 400 mg zuiver collageenhydrolysaat bevat, met de aanbevolen dagelijkse dosering (3 per dag), ontvangt u een krachtige dagelijkse dosis van 1200 mg. Omdat elke fles 90 capsules bevat, is er genoeg voor 30 porties.

Advies bij het gebruik van Pure Collagen

Dit natuurlijke premiumsupplement is volkomen veilig te nemen aangezien het is gemaakt met alleen klinisch bestudeerd zuiver collageenhydrolysaat. Het bevat geen smaakstoffen, vulstoffen of bindmiddelen en is bovendien vrij van gluten, lactose en zuivelproducten. Dit supplement is niet geschikt voor veganisten en vegetariërs. Net als bij het nemen van een nieuw supplement voor de eerste keer, controleer altijd de ingrediënten voor eventuele persoonlijke allergieën. Als je zwanger bent of een medische aandoening hebt, raadpleeg dan een arts voor gebruik.

Proto-Col™ Pure Collagen 1200 mg 90 Capsules | Natuurlijk Huidverzorgingssupplement

Klantenbeoordelingen

Bij WeightWorld streven we ernaar om de best mogelijke klantenservice aan te bieden en zijn we trots op de feedback die we van onze klanten ontvangen.

5 Stars
(4)
4 Stars
(4)
3 Stars
(2)
2 Stars
(0)
1 Star
(0)

Goed

reviews 4

76.36% Gebaseerd op 10 Klantenbeoordelingen

Geverifieerde aankoop

It really works !

M M.S. E
Geverifieerde aankoop

correcte en snelle behandeling en levering

R Rudolf B
Geverifieerde aankoop

Didn't receive the product so I don't know if it's any good

J Josh
Geverifieerde aankoop

Voel mij beter sinds ik dit ben gaan gebruiken.

D Daniel
Geverifieerde aankoop

Mijn huid voelt nu veel beter aan.

S Susan
Geverifieerde aankoop

Kan het aan iedereen aanbevelen.

F Ferdinand
Geverifieerde aankoop

Top product!

S Simone
Geverifieerde aankoop

Was in het begin wat skeptisch, maar ben nu fan.

H Harm
Geverifieerde aankoop

Geweldig! Bijna geen last meer van cellulitis

A Andrea
Geverifieerde aankoop

Perfect product!! Zeker aan te raden voor vrouwen die last ehbben van cellulitis

L Lieke

*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Dit vind je misschien ook leuk