Nieuw

Vitamine D3 Druppels voor Kinderen

100 ml Druppels | Natuurlijk Vitamine D3 Supplement Voor Kinderen
WeightWorld

Overzicht

De WeightWorld Vitamine D3 Druppels voor Kinderen is een natuurlijk supplement verrijkt met 1000 IE aan natuurlijke vitamine D3 per portie. Vitamine D3 kan bijdragen aan de normale werking van het immuunsysteem, de spieren en de botten. Dit supplement is ideaal voor baby’s en kinderen tussen de 1 en 12 jaar. Voeg het drankje simpelweg toe aan hun maaltijd om zo de gezondheid te kunnen stimuleren. In de winter ontwikkelen kinderen vaak een tekort aan vitamine D. Dit kun jij compenseren door je kinderen het WeightWorld Vitamine D3 Drankje te laten innemen. Ook geschikt voor vegetariërs!

 • Lactose- en zuivelvrij
 • Natuurlijk formule
 • Bevat 1000 IE natuurlijke vitamine D3 per portie
 • Makkelijk in te nemen
 • Ideaal voor kinderen
 • Geschikt voor vegetariërs
 • Glutenvrij
 • Lactosevrij
 • Bestel 1 $21.52
 • Bestel 2 $38.74 $43.04 Je bespaart 10%
 • Bestel 3 $51.66 $64.56 Je bespaart 20%

Vitamine D3 voor een vitaal lichaam

Onze vloeibare vitamine D3 voor Kinderen is een speciaal ontwikkelde formule verrijkt met natuurlijke vitamine D3. Vitamine D3 staat erom bekend bij te dragen aan de normale werking van de weerstand, botten en spieren doordat het de calciumopname van het lichaam kan stimuleren. Dit supplement is verrijkt met cholecalciferol, omdat dit de vorm is die het lichaam ook absorbeert door blootstelling aan zonlicht. Door dit effect na te bootsen, kan het lichaam er efficiënter mee omgaan. Deze vloeibare vitamine D3 voor kinderen kan eenvoudig toegevoegd worden aan iedere maaltijd. Perfect dus voor de moeilijke eters. Elk flesje bevat 100ml aan natuurlijk vitamine D3.

Waarom is vitamine D3 belangrijk?

Vitamine D is een in vet oplosbare vitamine die de calciumopname van het lichaam kan stimuleren, waardoor het voor gezonde botten kan zorgen en het immuunsysteem kan bevorderen. De huid maakt vitamine D aan bij blootstelling aan zonlicht. In de herfst- en wintermaanden ontwikkelen mensen vaak een tekort aan vitamine D zonder dat ze het zelf doorhebben. Ook kan je kind sommige voedingsmiddelen weren die rijk zijn aan vitamine D, zoals eidooiers of vis. Kieskeurige eters bestaan nou eenmaal! Dit kan nadelige gevolgen voor de gezondheid hebben. Dus voorkom dit door je kinderen een vitamine D3-supplement te geven. Zo weet je zeker dat je kind genoeg vitamine D binnenkrijgt en dat het lichaam de voedingsstoffen heeft om de functies van de weerstand, botten en spieren te kunnen bevorderen.

Gebruiksaanwijzing

Elke flesje vitamine D3 heeft een inhoud van 100ml waarmee je lang vooruit kunt. De aanbevolen dagelijkse behoefte varieert afhankelijk van de leeftijd van je kind. Raadpleeg voor de aanbevolen dagelijkse behoefte van jouw kind de onderstaande tabel.

Kinderen van 1 jaar of ouder Kinderen tussen de 0-12 maanden
1ml per dag (100ml is een voorraad van 3 maanden) 0,5ml per dag (100ml is een voorraad van 6 maanden)

Overschrijd de aanbevolen dagelijkse behoefte niet. Bekijk voor gebruik de volledige ingrediëntenlijst om allergische reacties te voorkomen. Raadpleeg een professional voor het gebruik van een nieuw supplement.

Ingrediënten

Zonnebloemolie, MCT-olie, vitamine D3 (cholecalciferol), vitamine E (tocoferol)

Vitamine D3 Druppels voor Kinderen 100 ml Druppels | Natuurlijk Vitamine D3 Supplement Voor Kinderen

Klantenbeoordelingen

Bij WeightWorld streven we ernaar om de best mogelijke klantenservice aan te bieden en zijn we trots op de feedback die we van onze klanten ontvangen.

5 Stars
(0)
4 Stars
(0)
3 Stars
(0)
2 Stars
(0)
1 Star
(0)

Schrijf als eerste een beoordeling over dit product

*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Dit vind je misschien ook leuk