maandag - vrijdag | 11.00 - 16.00

Acai Super Pakket

Acai Capsules & Poeder

Overzicht

Vanuit de rijkste diepten van het Amazone regenwoud, brengen we jou de Acai-bessen, die je krijgt als het Acai Super-pakket, met zowel capsules als poedervorm voor het ultieme gemak. Traditioneel geconsumeerd door Zuid-Amerikaanse inheemse volkeren, zo lang als iemand zich kan herinneren, worden ze nu geacht rijk te zijn aan anthocyanen, vitamines en mineralen. Gebruik voor jouw gemak beide vormen door elkaar om de vruchten van het regenwoud te plukken.

 • Acai-bessen, gevriesdroogd na de oogst
 • Hoog in beschermende, herstellende anthocyanines
 • Verpakt met essentiële, stimulerende vitamines
 • Capsules bieden maximaal 1500 mg per dag
 • Poeder ideaal voor smoothies en sappen
 • Beide geschikt voor vegetariërs en veganisten

Om je de ultieme voordelen te bieden, worden Acai-bessen aan je geleverd in twee perfect ontworpen vormen, die samen in het Acai Super Pack bedoeld zijn om je te helpen bij het nastreven van een gezond lichaam. Met Acai Bessen Poeder kun je elke dag een heerlijke aanvulling opnemen in jouw dieet, zoals in het mengen van smoothies en sappen. Met de Pure Acai Capsules kun je handig en gemakkelijk elke dag jouw inname hervullen. Door ze samen te kopen hoef je niet te kiezen wat meer praktisch is voor jou en jouw levensstijl - je kunt het zelf ontdekken!

Gunstige bessen

Gevonden diep in het rijke, vruchtbare en uitzonderlijk biodiverse Amazone regenwoud, Acai-palmen groeien gewoonlijk 25m hoog langs uiterwaarden en moerassen. Ze worden omringd door de grootste verzameling levende dieren- en plantensoorten ter wereld en zijn lange tijd een voedingsmiddel geweest van inheemse, bosbewonende mensen. Na verloop van tijd hebben deze heerlijke vruchten hun weg gevonden naar de populaire Braziliaanse cultuur in veel bekende gerechten, waaronder 'acai in de kom’, Açaí na tigela. Deze prachtige bessen, die een rijke smaak hebben, zowel aardse-chocolade-achtige smaak en een vleugje rode wijn, hebben bekendheid verworven als een van de meest modieuze welzijnsproducten van Brazilië.

Geweldige Acai

Genoemd 'fruit dat huilt' vanwege hun intens hydraterende karakter, deze kleine bessen zitten boordevol verbazingwekkende hoeveelheden gezondheidsbevorderende stoffen. Zeer hoge concentraties anthocyanines zijn niet alleen verantwoordelijk voor hun zeldzame donkerpaarse kleur, maar ook voor hun intens beschermende, herstellende kwaliteiten. Oxidatieve stress, die kan bijdragen aan voortijdige veroudering en andere effecten door de cellen van ons lichaam te beschadigen, is een onvermijdelijk gevolg van fysieke inspanning en een drukke levensstijl. Van anthocyanen is bekend dat ze hiermee omgaan, met het doel cellen tegen oxidatie te beschermen. Zelfs in vergelijking met in de volksmond geconsumeerd fruit zoals frambozen en bramen zijn Acai bijzonder hoog in deze krachtige verbindingen. Oxygen Radical Absorbance Capacity (ORAC) meet precies oxidatief beschermende voedselproducten; je kunt de grafiek hieronder bekijken om te zien hoe krachtig Acai-bessen zijn in vergelijking met ander fruit.

Het nemen van de capsules en Acai poeder geeft je nog meer prachtige voedingsstoffen. Vitaminen, zoals B, C en E, die van nature worden aangetroffen in Acai bessen, staan erom bekend vermoeidheid en moeheid te verminderen, het energieleverende metabolisme en het immuunsysteem te ondersteunen en cellen te beschermen tegen oxidatieve stress. 70% van Acai bessen, aangeboren en gezonde vetten, hebben Omegas 3, 6 en 9 kalmerende, herstellende effecten. Hoge vezelhoeveelheden helpen een gezond spijsverteringssysteem in stand te houden. Van calcium, ijzer en kaliummineralen is bekend dat ze uw spieren, bloeddruk, botten en hersenen helpen. Als laatste, maar zeker niet het minst, wordt meer dan 7% Acai-bessenpulp gevormd door bouwstenen van eiwitten, aminozuren. Met zoveel ongelooflijke voedingsstoffen die inherent in hen te vinden zijn, kunnen we ons er dan over verbazen dat ze zo geliefd zijn bij de inheemse bevolking van de Amazone?

 • Rijk aan anthocyanins
 • Ijzer, calcium & kalium
 • Rijk aan vitamines A, B, C en E
 • 70% van de vetten zijn Omega 3, 6 & 9
 • 7.59% amino zuren
 • Hoog vezel profiel

Een super pakket voor Acai liefhebbers

Het is niet te ontkennen dat Acai prachtige eigenschappen heeft, maar de meesten van ons kunnen niet naar Brazilië vliegen om er vers van te genieten en ze over de oceanen te vervoeren kan hun voedingswaarden degenereren! In de geselecteerde producten die in het Super Pack worden gevonden, wordt hun voedingswaarde vastgelegd door het proces van flash-invriezen onmiddellijk na de oogst en wordt het vocht door middel van vacuüm geëxtraheerd, waardoor een poeder wordt geproduceerd dat vervolgens wordt overgebracht naar een veganvriendelijke capsule of in die vorm wordt verzegeld voor jouw plezier. In elk geval kun je elke dag de beloningen van het regenwoud oogsten, op een manier die gemakkelijk in jouw persoonlijke routine kan worden geïntegreerd.

Ingrediënten:

Capsules: Acai Bessen Extract, Capsule Schil (Hydroxypropyl Methylcellulose), Vulmiddel (Rijstebloem), Antiklontermiddel (Magnesium Stearaat), Glijmiddel (Silicone Dioxide).

Poeder: Acai Bessen Extract.

Gebruiksaanwijzing

Dit Acai Super-pakket geeft je de mogelijkheid om van Acai bessen te genieten in twee verschillende vormen. We stellen voor een evenwichtige aanpak te volgen waarbij capsules en poeder dagelijks door elkaar worden gebruikt. Hoewel beide producten afzonderlijke aanbevolen maximale doses hebben, raden we niet aan het maximale van beide te nemen, omdat je lichaam slechts in staat is tot het succesvol verteren en gebruiken van een bepaalde hoeveelheid.

Als je van het Acai poeder geniet, moet je ongeveer één theelepel per portie gebruiken, met maximaal drie elke dag. Met Pure Acai capsules adviseren wij maximaal twee capsules per dag, ingenomen met een vol glas water voor een maaltijd. We raden aan om ten minste drie maanden van deze supplementen te genieten en om het beste uit de Acai bessen te halen, door te investeren in langdurig gebruik.

Advies bij het gebruik van Acai Super Pakket

We geven een premie voor het verkopen van producten waarin we geloven: natuurlijke supplementen, vrij van schadelijke additieven en vulstoffen. Net als bij het Acai poeder is de inhoud van de capsules volledig natuurlijk, zonder bekende bijwerkingen. Bij elk supplement raden we echter aan de volledige ingrediënten grondig te lezen, in geval van individuele allergenen. Raadpleeg een arts als je medicijnen gebruikt, voordat je het Acai gaat innemen Ze worden niet aanbevolen voor gebruik door mensen onder de achttien jaar.

Klantenbeoordelingen

Onderstaande reviews zijn subjectief van aard. Wegens regelgeving rondom gezondheidsclaims mogen wij maar een beperkt aantal claims op onze website tonen. We verzoeken je daarom vriendelijk om geen pijnklachten of ziektes te noemen in je review. Reviews waar gezondheidsclaims in staan worden zo goed mogelijk gemodereerd door ons team.

5 Stars
(1)
4 Stars
(3)
3 Stars
(0)
2 Stars
(0)
1 Star
(0)

Uitstekend

reviews 4.5

68.00% Gebaseerd op 4 Klantenbeoordelingen

Geverifieerde aankoop

Super product. Werkt goed in combinatie!

C Carolien
Geverifieerde aankoop

Heeft mij echt geholpen. Tevreden!!

M Menno
Geverifieerde aankoop

Zeer tevreden met de service

J Jos
Geverifieerde aankoop

Goede resultaten verkregen

F Frans

*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Dit vind je misschien ook leuk