*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

 • Onze Laagste Prijs Garantie

  We vergelijken onze prijzen

 • Gratis Levering Vanaf €50

  Kies een leverdatum die past

 • Sinds 2017

  Betrouwbaarheid

 • Bescherming Van Klantgegevens

  Uw gegevens zijn veilig en beveiligd bij ons

Acai Super Pack

Acai Capsules & Powder
€44.95
€49.90
Je bespaart:  €4.95

Vanuit de rijkste diepten van het Amazone regenwoud, brengen we u de Acai-bessen, die u krijgt als het Acai Super-pakket, met zowel capsules als poedervorm voor het ultieme gemak. Traditioneel geconsumeerd door Zuid-Amerikaanse inheemse volkeren, zo lang als iemand zich kan herinneren, worden ze nu geacht rijk te zijn aan anthocyanen, vitamines en mineralen. Gebruik voor uw gemak beide vormen door elkaar om de vruchten van het regenwoud te plukken.

 • Acai-bessen, gevriesdroogd na de oogst
 • Hoog in beschermende, herstellende anthocyanines
 • Verpakt met essentiële, stimulerende vitamines
 • Capsules bieden maximaal 1500 mg per dag
 • Poeder ideaal voor smoothies en sappen
 • Beide geschikt voor vegetariërs en veganisten

Om u de ultieme voordelen te bieden, worden Acai-bessen aan u geleverd in twee perfect ontworpen vormen, die samen in het Acai Super Pack bedoeld zijn om u te helpen bij het nastreven van een gezond lichaam. Met Acai Berries Powder, kunt u elke dag een heerlijke aanvulling opnemen in uw dieet, het mengen in smoothies en sappen. En met de Pure Acai-capsules kunt u handig en gemakkelijk elke dag uw inname hervullen. Door ze samen te kopen hoeft u niet te kiezen wat meer praktisch is voor u en uw levensstijl - u kunt het zelf ontdekken!

Lees verder

Gunstige Bessen

Gevonden diep in het rijke, vruchtbare en uitzonderlijk biodiverse Amazone regenwoud, Acai-palmen groeien gewoonlijk 25m hoog langs uiterwaarden en moerassen. Ze worden omringd door de grootste verzameling levende dieren- en plantensoorten ter wereld en zijn lange tijd een voedingsmiddel geweest van inheemse, bosbewonende mensen. Na verloop van tijd hebben deze heerlijke vruchten hun weg gevonden naar de populaire Braziliaanse cultuur in veel bekende gerechten, waaronder 'acai in de kom’, Açaí na tigela. Deze prachtige bessen, die een rijke smaak hebben, zowel aardse-chocolade-achtige smaak en een vleugje rode wijn, hebben bekendheid verworven als een van de meest modieuze welzijnsproducten van Brazilië.

Geweldige Acai

Genoemd 'fruit dat huilt' vanwege hun intens hydraterende karakter, deze kleine bessen zitten boordevol verbazingwekkende hoeveelheden gezondheidsbevorderende stoffen. Zeer hoge concentraties anthocyanines zijn niet alleen verantwoordelijk voor hun zeldzame donkerpaarse kleur, maar ook voor hun intens beschermende, herstellende kwaliteiten. Oxidatieve stress, die kan bijdragen aan voortijdige veroudering en andere effecten door de cellen van ons lichaam te beschadigen, is een onvermijdelijk gevolg van fysieke inspanning en een drukke levensstijl. Van anthocyanen is bekend dat ze hiermee omgaan, met het doel cellen tegen oxidatie te beschermen. Zelfs in vergelijking met in de volksmond geconsumeerd fruit zoals frambozen en bramen, zijn acai bijzonder hoog in deze krachtige verbindingen. Oxygen Radical Absorbance Capacity (ORAC) meet precies oxidatief beschermende voedselproducten; u kunt de grafiek hieronder bekijken om te zien hoe krachtig Acai-bessen zijn in vergelijking met ander fruit.

Het nemen van de capsules en acai-poeder geeft u nog meer prachtige voedingsstoffen. Vitaminen, zoals B, C en E, die van nature worden aangetroffen in Acai-bessen, staan erom bekend vermoeidheid en moedheid te verminderen, het energieleverende metabolisme en het immuunsysteem te ondersteunen en cellen te beschermen tegen oxidatieve stress. 70% van Acai-bessen, aangeboren en gezonde vetten, hebben Omegas 3, 6 en 9 kalmerende, herstellende effecten. Hoge vezelhoeveelheden helpen een gezond spijsverteringssysteem in stand te houden. Van calcium, ijzer en kaliummineralen is bekend dat ze uw spieren, bloeddruk, botten en hersenen helpen. Als laatste, maar zeker niet het minst, wordt meer dan 7% Acai-bessenpulp gevormd door bouwstenen van eiwitten, aminozuren. Met zoveel ongelooflijke voedingsstoffen die inherent in hen te vinden zijn, kunnen we ons er dan over verbazen dat ze zo geliefd zijn bij de inheemse bevolking van de Amazone?

 • Rijk aan anthocyanins
 • Ijzer, calcium & kalium
 • Rijk aan vitamines A, B, C en E
 • 70% van de vetten zijn Omega 3, 6 & 9
 • 7.59% amino zuren
 • Hoog vezel profiel

Een Super Pakket VoorAcai Liefhebbers

Het is niet te ontkennen dat Acai prachtige eigenschappen heeft, maar de meesten van ons kunnen niet naar Brazilië vliegen om er vers van te genieten, en ze over de oceanen te vervoeren kan hun voedingswaarden degenereren! In de geselecteerde producten die in het Super Pack worden gevonden, wordt hun voedingswaarde vastgelegd door het proces van flash-invriezen onmiddellijk na de oogst en wordt het vocht door middel van vacuüm geëxtraheerd, waardoor een poeder wordt geproduceerd dat vervolgens wordt overgebracht naar een veganvriendelijke capsule of in die vorm wordt verzegeld voor uw plezier. In elk geval kunt u elke dag de beloningen van het regenwoud oogsten, op een manier die gemakkelijk in uw persoonlijke routine kan worden geïntegreerd.

Acai

Pure Acai
Acai-capsules zijn absoluut perfect voor als u druk bezig bent, weinig tijd hebt of onderweg bent! U hoeft er elke dag slechts twee nemen voor een zuivere dosis van 1500 mg Acai-bessen, zodat u nooit achterblijft op uw voedingsplan.

Acai Powder

Acai Berries Powder
Als u uw Acai in uw dagelijkse regime wilt mengen, is ons poeder perfect flexibel. U kunt ervan genieten door het in smoothies te mengen met aardbeien, banaan en appelsap, of door pap te roeren.

Volledige Lijst van Ingrediënten:

Capsules: Acai Bessen Extract, Capsule Schil (Hydroxypropyl Methylcellulose), Vulmiddel (Rijstebloem), Antiklontermiddel (Magnesium Stearaat), Glijmiddel (Silicone Dioxide).

Poeder: Acai Bessen Extract.

Genieten van de Acai Poeder & Capsules

Dit Acai Super-pakket geeft u de mogelijkheid om van Acai-bessen te genieten in twee verschillende vormen. We stellen voor een evenwichtige aanpak te volgen, waarbij capsules en poeder dagelijks door elkaar worden gebruikt. Hoewel beide producten afzonderlijke aanbevolen maximale doses hebben, raden we niet aan het maximale van beide te nemen, omdat uw lichaam slechts in staat is tot het succesvol verteren en gebruiken van een bepaalde hoeveelheid.

Als u van het acai-poeder geniet, moet u ongeveer één theelepel per portie gebruiken, met maximaal drie elke dag. Met Pure Acai-capsules adviseren wij maximaal twee capsules per dag, ingenomen met een vol glas water voor een maaltijd. We raden aan om ten minste drie maanden van deze supplementen te genieten en om het beste uit de Acai-bessen te halen, door te investeren in langdurig gebruik.

Acai Super Pack Advies

We geven een premie voor het verkopen van producten waarin we geloven: natuurlijke supplementen, vrij van schadelijke additieven en vulstoffen. Net als bij het Acai-poeder is de inhoud van de capsules volledig natuurlijk, zonder bekende bijwerkingen. Bij elk supplement raden we echter aan de volledige ingrediënten grondig te lezen, in geval van individuele allergenen. Raadpleeg een arts voordat u hem gebruikt als u medicijnen gebruikt. Ze worden niet aanbevolen voor gebruik door mensen onder de achttien jaar.