Nieuw

Nachtrust Complex

350 mg 60 Capsules | Natuurlijk slaap supplement
WeightWorld

Overzicht

Rustig en kalm in slaap vallen is voor veel mensen een groot probleem, met maar weinig oplossingen. Er is niks zo frustrerend als niet kunnen slapen. Nachtrust Complex van WeightWorld bevat onder andere vitamine B1, wat gunstig is voor een goede geestelijke balans en vitamine B2 wat bijdraagt aan een heldere geest.

  • Natuurlijk slaap supplement
  • Met 5-HTP, vitamine B complex en kamille
  • 60 capsules voor 1 maand
  • Vegan
  • Vegan
  • Glutenvrij
  • GMP
  • GMO Free

Natuurlijke slaap supplementen

Een goede nachtrust heeft tal van voordelen voor je lichaam en geest. Niks is dan ook vervelender dan niet in slaap kunnen vallen. Nachtrust Complex bevat een mix van natuurlijke ingrediënten die veel worden gebruikt in natuurlijke supplementen voor de nachtrust, waaronder kamille, 5-HTP, B-vitamines en magnesium.

Kamille staat al eeuwenlang bekend om zijn kalmerende eigenschappen. Vitamine B1 is gunstig voor een goede geestelijke balans en vitamine B2 draagt bij aan een heldere geest. 5HTP, of 5-hydroxytryptofaan, is een aminozuur en een natuurlijk bijproduct van een van de belangrijkste eiwitten van het lichaam, L-tryptofaan. Je lichaam gebruikt het om serotonine aan te maken. Een ander sleutelingrediënt is magnesium, wat bijdraagt aan het normaal psychologisch functioneren.

Gebruiksaanwijzing

Neem 2 capsules per dag met een vol glas water, bij voorkeur met een maaltijd.

Advies

Overschrijd de aanbevolen dagelijkse dosis niet. Voedingssupplementen mogen niet worden gebruikt ter vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Als je zwanger bent, borstvoeding geeft, medicijnen gebruikt of onder medisch toezicht staat, raadpleeg dan voor gebruik een arts of zorgverlener. Stop het gebruik en raadpleeg een arts als er bijwerkingen optreden. Niet bedoeld voor gebruik door personen onder de 18 jaar.

Waarschuwing

Niet aanbevolen in geval van een persoonlijke of familiegeschiedenis van hormoonafhankelijke kanker.

Ingrediënten

5-HTP (van Griffonia-zaad), kamille, hop, vitamine C, Rhodiola-extract, vitamine B1 (thiamine), vitamine B2 (riboflavine), vitamine B3 (niacine), vitamine B6, vitamine B12, vitamine B5 (pantotheenzuur), Foliumzuur, magnesium, zink, capsule (hydroxypropylmethylcellulose), vulstof (microkristallijne cellulose), antiklontermiddelen (magnesiumstearaat, siliciumdioxide).

Onze Aanbiedingen

Klantenbeoordelingen

Bij WeightWorld streven we ernaar om de best mogelijke klantenservice aan te bieden en zijn we trots op de feedback die we van onze klanten ontvangen.

5 Stars
(0)
4 Stars
(0)
3 Stars
(0)
2 Stars
(0)
1 Star
(0)

Schrijf als eerste een beoordeling over dit product

*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Dit vind je misschien ook leuk