2 Jaar Garantie

U-Neck Massageapparaat

Apparaat | Nekmassage apparaat

Overzicht

Het U-Neck nekmassage apparaat kan helpen tegen pijn en stijfheid in de nek. Langdurig een foute zithouding aannemen kan ertoe leiden dat je last krijgt van je nek. Met het U-Neck nekmassagekussen kun je dit probleem verhelpen of zelfs voorkomen. Het U-Neck nekmassage apparaat maakt gebruik van elektrische stimulatie, warmte en vibraties om je nekspieren te ontspannen en om de bloedtoevoer naar dit gebied te stimuleren. Het WeightWorld U-Neck massage apparaat gebruik je vanuit het comfort van je eigen huis. Geniet van de verschillende modi en programma’s met variërende lengtes.

 • Te gebruiken bij nekpijn
 • Kan symptomen van vermoeidheid verhelpen
 • Meeneembaar en makkelijk te gebruiken
 • Pijnloze behandeling tegen stijfheid, nekpijn, schouderpijn en hoofdpijn
 • Maakt gebruik van infrarood warmte, vibraties en elektrische impulsen
 • Gebruik het vanuit het comfort van je eigen huis
 • GMP
 • ISO
 • Klinisch getest

Wat is de U-Neck?

Angst en stress kunnen ertoe leiden dat de nekspieren zich overmatig aanspannen, wat kan leiden tot pijn in de nek en bovenrug. Dit kan voor veel irritatie zorgen, wat ook dagelijkse activiteiten moeilijker kan maken. Het U-Neck nekmassage apparaat is ontworpen om deze pijn te verzachten en te verhelpen. Het helpt tegen chronische nekpijn, hoofdpijn en stijfheid in de nek. Het U-Neck nekmassagekussen maakt gebruik van elektrische stimulatie, warmte en vibraties om de pijn optimaal te bestrijden. Deze combinatie van massagetechnieken maakt het U-Neck nekmassage apparaat een van de meest geavanceerde massageapparaten op de markt.

Hoe werkt het U-Neck nekmassage apparaat?

Het U-Neck nekmassagekussen maakt gebruik van drie technieken om de nek te masseren: infrarood warmte, elektrische stimulering en vibraties. Gezamenlijk helpen deze technieken tegen stijfheid, pijn en stress. Ook zal deze combinatie ervoor zorgen dat je snel positieve resultaten zal krijgen met het U-Neck nekmassaage apparaat.

 • Elektrische stimulering - De lage-frequentie, elektrische stimulering heeft een positieve invloed op de spieren, zonder deze uit te putten.
 • Infrarood warmte - Door de spieren op te warmen kunnen zij makkelijker ontspannen en minder stijf worden. Verschillende temperaturen hebben verschillende effecten op het lichaam.
 • Mechanische vibraties - Deze techniek bevordert de bloedcirculatie en helpt tegen stress en pijn.

De 6 modes van het U-Neck nekmassagekussen

 • Automatic Mode - Dit is de standaard modus van het U-Neck nekmassage apparaat. Hier worden alle drie de technieken gecombineerd in een programma waar warmte, pulsen, en vibraties worden afgewisseld.
 • Heat + Vibration - Bij deze modus wordt alleen gebruik gemaakt van infrarood warmte en mechanische vibraties.
 • Electro-stimulation + Heat - Deze modus combineert elektische stimulatie met infrarood warmte, wat de doorbloeding bevordert en spieren doet ontspannen.
 • Heat - Hierbij wordt alleen de infrarood warmte gebruikt.
 • Vibration - Hierbij worden alleen de mechanische vibraties gebruikt.
 • Electro-stimulation - Hierbij wordt alleen de elektrische stimulatie gebruikt.

Gebruiksaanwijzing

Door het U-Neck nekmassagekussen tweemaal per dag te gebruiken kan je al snel de eerste resultaten merken. Per sessie dien je hem 10 tot 20 minuten te gebruiken. Maak voor het gebruik de metalen platen schoon en plaats vervolgens het U-Neck nekmassage apparaat om de nek. Gebruik de afstandsbediening om de juiste modus te kiezen. Schakel het apparaat na gebruik uit om batterijen te besparen.

Er is veel aandacht besteed aan veiligheid bij het ontwerpen van het U-Neck nekmassagekussen. Wanneer je het gebruikt zoals aangegeven, zal het apparaat zonder bijwerkingen functioneren. Houdt het wel uit de buurt van water en kinderen.

Bestellen bij WeightWorld

Het bestellen van het U-Neck nekmassagekussen bij WeightWorld NL is zeer eenvoudig. Wij maken gebruik van een beveiligd betalingssysteem en het is mogelijk om jouw bestelling de volgende werkdag al in huis te hebben, wanneer je voor een UPS levering kiest.

Klantenbeoordelingen

Bij WeightWorld streven we ernaar om de best mogelijke klantenservice aan te bieden en zijn we trots op de feedback die we van onze klanten ontvangen.

5 Stars
(6)
4 Stars
(4)
3 Stars
(1)
2 Stars
(0)
1 Star
(0)

Uitstekend

reviews 4.5

81.67% Gebaseerd op 11 Klantenbeoordelingen

Geverifieerde aankoop

Hele goede service.

m mevrouw D
Geverifieerde aankoop

Sinds een auto-ongeluk heb ik altijd last van mijn nek, maar met de u-neck masseerder heb ik eindelijk een remedie gevonden.

M Maddy
Geverifieerde aankoop

Ik zit de hele dag voor een computerscherm, en dit is ideaal voor de krampen in mijn nek.

L Lena
Geverifieerde aankoop

Heel makkelijk te gebruiken.

A Amanda
Geverifieerde aankoop

Gebruik het inmiddels iedere dag.

S Simon
Geverifieerde aankoop

Wat aan de prijzige kant voor mij, maar het zeker waard.

B Bradley
Geverifieerde aankoop

Mijn nek zit veel losser sinds ik dit apparaat gebruikt

P Pim
Geverifieerde aankoop

Ik werk veel achter mijn laptop en dit apparaat is geweldig zodat mijn nek niet stijf wordt

M Martijn
Geverifieerde aankoop

Echt een aanrader als je last hebt van je nek

J Jose
Geverifieerde aankoop

Heel blij met dit apparaat! Mijn nek voelt weer beter aan

M Marie
Geverifieerde aankoop

Geweldig apparaat!

C Claire

*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Dit vind je misschien ook leuk