Humeur Complex

350 mg 60 Capsules | Supplement voor een Beter Humeur

Overzicht

Heb je je ooit afgevraagd waarom je wanneer je je verdrietig voelt, altijd trek hebt in chocolade? Het is niet alleen omdat het gewoon heerlijk smaakt, het is ook omdat er volgens onderzoek een verband schijnt te zijn tussen comfort-eten en een positieve stemming. Om je te helpen om te gaan met al die keren dat je emotioneel naar Ben en Jerry's reikt, heeft WeightWorld het Stemming Complex gecreëerd als een natuurlijk supplement om je in balans en op het goede spoor te houden met je lange-termijn gezondheidsdoelen.

 • Ontworpen voor algemene stemming en welzijn
 • Bevat 5HTP, Kamille, Hop en Rhodiola
 • Ideaal voor emotionele eters
 • B-vitaminen-complex voor gezond psychologisch functioneren
 • Voor natuurlijke energie en motivatie
 • 2 veganistische capsules per dag

Doordat het een krachtige mix van zorgvuldig geselecteerde vitaminen, mineralen en kruidenextracten bevat, is het Mood Complex een fijne manier om je de boost te geven die je zoekt. Deze natuurlijke welzijnsverhoger bevat een complexe combinatie van ingrediënten die allemaal van pas kunnen komen bij het helpen balanceren van de stemming, waardoor het ideaal is voor mensen die jojo-en met hun dieet of die op zoek zijn naar hulp voor de lange termijn.

 • Vegan
 • Glutenvrij
 • GMP
 • Vegetarisch
 • Bestel 1 24.99€
 • Bestel 2 44.98€ 49.98€ Je bespaart 10%
 • Bestel 3 59.97€ 74.97€ Je bespaart 20%
  • Gratis bezorging

Stemming en welzijn

We weten allemaal hoe moeilijk het is om ons aan een dieet te houden en gezond te blijven, vooral als we proberen af te vallen. Het lijkt eenvoudig om consistent te blijven met je oefeningen en gezonde eetplannen, maar er kan altijd iets tussen komen. Of het nu een stressvolle dag of een emotionele gebeurtenis is, zelfs iets kleins kan van invloed zijn op ons humeur en ervoor zorgen dat we op zoek gaan naar onmiddellijke bevrediging en een ongezonde eetbui krijgen. Dit resulteert in een neerwaartse spiraal, waarbij velen van ons beginnen te jojo-en en opgeven voor perioden waarin we dan alles weer terugkrijgen dat we oorspronkelijk kwijt waren. Dit is waarom het zo belangrijk is dat we onze stemming en balans behouden, zodat we de stappen kunnen zetten die nodig zijn om onze gezondheidsdoelen te bereiken. Met een goede stemming verkeren we in de juiste gemoedstoestand om die kilo's te verliezen en hebben we de juiste motivatie om te trainen en goed voor onszelf te zorgen.

Mood Complex

Telkens als we naar comfort-eten grijpen, kan het onze stemming tijdelijk een boost geven, maar het kan ook resulteren in een hoger gewicht waar veel moeilijker vanaf te komen is. Na het realiseren van dit verband tussen emotie en eten, wilde WeightWorld een natuurlijk supplement creëren dat de stemming in balans kon helpen brengen en emotionele eters kon ondersteunen. Na uitgebreid onderzoek naar vitaminen, mineralen en kruidenextracten, creëerden ze het Stemming Complex als een natuurlijk voedingssupplement dat erop gericht is het humeur te verbeteren. Met slechts 2 makkelijk in te nemen capsules per dag, kan het Stemming Complex helpen om de juiste stemming te behouden, zodat je je vast kunt houden aan je gezondheidsdoelen en kan het fungeren als bouwsteen voor succes op de lange termijn.

Ingrediënten

Het Mood Complex bestaat uit een op maat gemaakte mix van ingrediënten die elk zijn gekozen vanwege hun unieke eigenschappen en voordelen. De ingrediënten in dit voedingssupplement kunnen worden opgesplitst in vier categorieën voor wat betreft hun ondersteunende werking op de stemming en het lichaam.

Vitaminen
Vitaminen

Het is bekend dat vitamine B en C bijdragen aan zowel een gezond psychologisch functioneren als aan een vermindering van vermoeidheid. Ze kunnen ook bijdragen aan een goed functionerend zenuwstelsel en aan het reguleren van hormonale activiteit.

Mineralen
Mineralen

Belangrijke mineralen zoals Magnesium en Zink zijn nuttig omdat ze kunnen bijdragen aan de bescherming van de cellen tegen stress door oxidatie en omdat ze kunnen bijdragen aan een gezond metabolisme.

5HTP
5HTP

5HTP, gemaakt van het aminozuur L-tryptofaan, is te vinden in de Griffonia simplicifolia plant. Voor wat betreft de voordelen is er recentelijk onderzoek gedaan naar 5HTP en het verband met voedselinname en humeur.

Kruidenextracten
Kruidenextracten

Plantaardige extracten zoals Kamille, Hop en Rhodiola staan bekend om hun vele voordelen, waaronder hun verzachtende eigenschappen. Er wordt ook beweerd dat het natuurlijke kruiden zijn die kunnen worden gebruikt om te helpen balans te brengen en de stemming op pijl te houden.

Gebruiksaanwijzing

Het innemen van het Mood Complex is eenvoudig en handig omdat het gemakkelijk in je dagelijkse routine past. Neem eenvoudig 2 capsules per dag in met water en eten. We adviseren om de aanbevolen dagelijkse dosering niet te overschrijden. Elke fles bevat 60 capsules en zal dus bij correct gebruik 30 dagen meegaan. Om het beste uit het supplement te halen en het goed te kunnen beoordelen, raden we aan het minstens 3 maanden te gebruiken, hoewel het ook langer kan worden gebruikt om lange-termijn doelen te bereiken.

Advies bij het gebruik van Mood Complex

Dit voedingssupplement is gemaakt met behulp van natuurlijke ingrediënten in het Verenigd Koninkrijk volgens hoge GMP-normen, er zijn dus geen bekende bijwerkingen. Het Mood Complex is geschikt voor veganisten en vegetariërs en is ook glutenvrij. Dit supplement is niet bedoeld voor gebruik door mensen onder de 18 jaar. Als je momenteel antidepressiva gebruikt, spreek dan met je arts alvorens dit voedingssupplement in te nemen.

Humeur Complex 350 mg 60 Capsules | Supplement voor een Beter Humeur

Klantenbeoordelingen

Bij WeightWorld streven we ernaar om de best mogelijke klantenservice aan te bieden en zijn we trots op de feedback die we van onze klanten ontvangen.

5 Stars
(2)
4 Stars
(7)
3 Stars
(0)
2 Stars
(0)
1 Star
(0)

Goed

reviews 4

76.00% Gebaseerd op 9 Klantenbeoordelingen

Geverifieerde aankoop

Laat me echt fit voelen

L Liza
Geverifieerde aankoop

Geweldig product! Ben nu minder aan het snacken en voel me al veel beter

C Cynthia
Geverifieerde aankoop

Goed product

J Johan
Geverifieerde aankoop

Ik voel me elke ochtend beter en vrolijker dan eerst!

W Wesley
Geverifieerde aankoop

Wat een verbetering zeg! Ik ben nu vrolijker en vriendelijker en vind dat ook voor mezelf veel fijner

R Raymond
Geverifieerde aankoop

Merk dat ik zelf rustiger wordt waardoor ik beter ben in de omgang

R Rai
Geverifieerde aankoop

Super kwaliteit!!

B Barry
Geverifieerde aankoop

Erg tevreden over dit product, voel me zelf blijer en beter

S Sophie
Geverifieerde aankoop

Zeker aan te raden als je even niet lekker in je vel zit

L Laurel

*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Dit vind je misschien ook leuk