PressureX

60 Capsules | Gezonde Bloeddruk Ondersteuning

Overzicht

We hebben allemaal gehoord van de noodzaak om je bloeddruk onder controle te houden vanwege de effecten op lichamelijke condities. Er zijn medicijnen verkrijgbaar om je bloeddruk hoog te houden of juist te verlagen en er zijn bepaalde levensstijlen die je kan aannemen om je hiermee te helpen. PressureX is geen behandeling voor je bloeddruk, maar het is een product om je te helpen en ondersteunen door het gebruik van natuurlijke ingrediënten, waaronder zorgvuldig geselecteerde vitaminen en mineralen - en niettemin belangrijk in precies de juiste hoeveelheden voor de ideale balans.

 • Natuurlijke ondersteuning voor een gezonde bloeddruk
 • Voor mannen en vrouwen van alle leeftijden
 • Met druivenpit extract
 • Verrijkt met vitamine A, magnesium en ijzer
 • Slechts 2 capsules per dag
 • Veganvriendelijk kruidensupplement

Er zijn veel producten die je helpen met je bloeddruk, maar wat PressureX zo uniek en populair maakt is de precieze keuze van natuurlijke ingrediënten. Het bevat een unieke combinatie van de 5 beste kruidenextracten, vitamines en mineralen en combineert deze om zo één van de beste premiumsupplementen op de markt te zijn.

 • Vegan
 • GMP
 • Glutenvrij
 • Vegetarisch
 • Bestel 1 $30.24
 • Bestel 2 $54.42 $60.48 Je bespaart 10%
 • Bestel 3 $72.57 $90.72 Je bespaart 20%
  • Gratis bezorging

Het belang van een gezonde bloeddruk

Bloeddruk is de maat voor de druk van het bloed dat tegen de bloedvatwanden duwt. Wanneer de druk te hoog wordt, kan dit extra druk uitoefenen op je bloedvaten, hart, hersenen, nieren en andere organen. Er zijn veel factoren die de bloeddruk kunnen beïnvloeden, zoals:

 • Stress
 • Roken
 • Overgewicht
 • Te hoog zoutgehalte
 • Alcohol
 • Leeftijd
 • Genetica

Het hebben van een actieve levensstijl en dieet wordt tevens als erg belangrijk beschouwd voor een gezonde bloeddruk, dus je kunt proberen om op een dag meer te bewegen en meer voedsel te eten zoals bladgroenten, bessen, haver en zaden. Een andere manier om dit allemaal in je dieet te krijgen is het proberen van voedingssupplementen. Deze kunnen je gemakkelijk helpen door missende vitamines en mineralen toe te voegen aan je dieet en zo je bloeddruk op pijl te houden.

Ingrediënten

Dit premiumsupplement bestaat uit een unieke combinatie van 5 belangrijke actieve ingrediënten, die in een exacte hoeveelheid gevonden kunnen worden in elke PressureX-capsule.

Twee rode druiven, waarvan eentje door de helft gesneden, en daarnaast wat druivenpitten
Druivenput extract

Druiven zijn sinds de Oudegyptische tijd al populair, maar pas sinds kort zijn de gezondheidsvoordelen van druivenpit extract bekend. Het is bestudeerd met betrekking tot het extract van druivenpitten en het cardiovasculaire systeem, en de link tussen dit ingrediënt en de bloeddruk. Klik hier voor meer informatie over dit onderzoek.

Drie haagdoornbessen en daarvoor een halve haagdoornbes met tussen de bessen hun groene bladeren
Haagdoorn extract

De Haagdoorn bes, ook wel bekend als de Doornappel, Meidoorn of Steendoorn, is van oudsher afkomstig uit Europa, Azië, en Noord-Amerika. De bes wordt al eeuwenlang beruikt om te helpen met de cardiovasculaire gezondheid en is bestudeerd met betrekking tot de mogelijke link tussen meidoorn en de bloeddruk. Klik hier voor meer informatie.

Groen bolletje met erin de letters Mg - die staan voor magnesium
Magnesium

Van dit cruciale mineraal wordt gezegd dat het betrokken is bij meer dan 300 biochemische reacties in het lichaam. Magnesium is tevens bekend voor zijn rol in het proces van celdelingen en is gekoppeld aan een gezonde bloeddruk. Volgens onderzoek kan een hoog magnesiumgehalte in supplementen een effect hebben op de bloeddruk. Klik hier voor meer informatie.

Groen doorzichtig bolletje met in het midden de letters Fe - die staan voor ijzer
IJzer

Dit essentiële mineraal is om veel verschillende redenen zeer gunstig voor het lichaam. IJzer kan nuttig zijn voor de gezondheid van het bloed en het hart, omdat het bijdraagt aan de vorming van rode bloedcellen en hemoglobine. Tevens staat het bekend aan de bijdrage van het normale zuurstoftransport, waardoor het nuttig is voor het bloed.

Groen doorzichtig bolletje met in het midden de letter A - die staat voor vitamine A
Vitamine A

Als vitamine op zichzelf kan vitamine A erg goed zijn voor het lichaam. Dit komt door zijn bijdrage aan de normale functie van het immuunsysteem en het behoud van de normale huid. Tevens is het geweldig in combinatie met ijzer, door zijn contributie aan een normaal ijzermetabolisme.

Gebruiksaanwijzing

De PressureX capsules zijn gemakkelijk toe te voegen aan je dagelijkse routine; neem gewoon twee capsules per dag voor een maaltijd. Je kan zelf kiezen welke maaltijd dit is, maar we raden je aan dit elke dag op een vast tijdstip te doen. Elk flesje bevat 60 capsules, dus gaan bij juist gebruik 60 dagen mee.

Advies bij het gebruik van PressureX

Er zijn geen bijwerkingen bekend wanneer PressureX wordt gebruikt, omdat het een natuurlijk voedingssupplement is. Alvorens het eerste gebruik raden we aan om de ingrediënten door te lezen en te controleren op eventueel persoonlijke allergieën. Dit supplement is niet bedoeld voor mensen jonger dan 18 jaar.

PressureX 60 Capsules | Gezonde Bloeddruk Ondersteuning

Klantenbeoordelingen

Bij WeightWorld streven we ernaar om de best mogelijke klantenservice aan te bieden en zijn we trots op de feedback die we van onze klanten ontvangen.

5 Stars
(4)
4 Stars
(5)
3 Stars
(1)
2 Stars
(0)
1 Star
(0)

Uitstekend

reviews 4.5

78.18% Gebaseerd op 10 Klantenbeoordelingen

Geverifieerde aankoop

Voel me hierdoor fit

J Joanna
Geverifieerde aankoop

Iets van de late kant geleverd

S Senna
Geverifieerde aankoop

Erg goed werkend product, zeker tevreden

N Nora
Geverifieerde aankoop

In een woord: perfect!

J Jan
Geverifieerde aankoop

Prima product met snelle levering

R Roberto
Geverifieerde aankoop

Mijn bloeddruk is altijd erg hoog, en deze capsules hebben goed geholpen

R Roel
Geverifieerde aankoop

Heel fijn om mijn bloeddruk te verlagen

E Ella
Geverifieerde aankoop

Goed product voor mij

R Ricardo
Geverifieerde aankoop

Erg tevreden over deze tabletten

I Iris
Geverifieerde aankoop

Voel me fitter door deze capsules

Z Zoë

*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Dit vind je misschien ook leuk