Probiotica Pleisters

Voor een gezonde darmflora

Over de probiotica pleisters

Onze pleisters zijn verrijkt met krachtige, multifunctionele probiotica en helpen je immuunsysteem te versterken. Daarnaast verbeteren probiotica de gezondheid van je maag en darmen. Deze probiotica pleisters zijn een goed alternatief voor crèmes, capsules of een ander soort supplement. Dit is de oplossing als je op zoek bent naar een snelle en efficiënte manier om je immuunsysteem te versterken en een gezonde darmflora te bevorderen.

Wat zijn probiotica?

Probiotica zijn micro-organismen, meestal bacteriën of gisten, die gunstig zijn voor de gezondheid als ze in voldoende hoeveelheden worden geconsumeerd. Ze zijn van nature aanwezig in ons spijsverteringsstelsel en spelen een belangrijke rol bij het handhaven van een gezonde darmflora. Probiotica worden ook wel goede of gunstige bacteriën genoemd vanwege hun vermogen om de balans van bacteriën in de darmen te ondersteunen.

Gebruiksaanwijzing

Zorg ervoor dat je huid schoon, droog en haarvrij is voordat je het aanbrengt. Plaats één pleister direct op de buik of een ander haarloos deel van het lichaam, vermijd het gezicht, de nek en de genitaliën. Vergeet niet om de pleister elke 24 uur te vervangen. Gebruik niet meer dan 1 pleister in een periode van 24 uur. Het wordt afgeraden om deze pleisters te gebruiken op geïrriteerde of beschadigde huid.

Advies

Alleen voor uitwendig gebruik. Alleen gebruiken zoals voorgeschreven. Als je een medische behandeling of medicatie krijgt voor een gezondheidsprobleem, moet je toestemming of toezicht vragen aan je arts. Niet gebruiken op geïrriteerde of beschadigde huid. Als irritatie optreedt, het gebruik direct staken. Buiten bereik van kinderen bewaren. Op een koele, droge plaats bewaren. Bij contact met de ogen, uitspoelen met koud water en een arts raadplegen.

Ingrediënten

Acrylaten copolymeer, Aqua (water), Zea Mays (maïs)zetmeel, Lactobacillus Acidophilus, Fructooligosacchariden, Inuline, Fenoxyethanol, Alpha-Glucan Oligosaccharide, Bifidobacterium Bifidus, Streptococcus Thermophilus, Lactobacillus Bulgaricus, Lactobacillus Helveticus, Fructose, Glucose.

Wat is het voordeel van een probiotica pleister?

Pleisters zijn eenvoudig aan te brengen op de huid en geven het effect direct af op de huid. Daarnaast kan een pleister voor een gecontroleerde en voortdurende afgifte van probiotica zorgen gedurende een periode.

Welke soorten probiotica worden er gebruikt?

Er zitten verschillende soorten probiotica in deze pleisters waaronder lactobacillus acidophilus, streptococcus thermophilus en lactobacillus bulgaricus. Daarnaast zitten er ook ingrediënten in als inuline, fructose en glucose, wat als voedsel dient voor de probiotische bacteriën en de groei en activiteit ervan kan ondersteunen.

Hoe lang moet ik een probiotica pleister dragen?

We raden aan om de pleister elke 24 uur te vervangen voor een nieuwe, schone pleister.

Zijn er mogelijke bijwerkingen bij het gebruik van deze probiotica pleisters?

Nee, het gebruik van deze probiotica pleisters hebben geen bekende bijwerkingen.

Hoe lang kan ik met een verpakking probiotica pleisters doen?

In één verpakking zitten 30 pleisters, wat betekent dat je gedurende 30 dagen een pleister kunt gebruiken.

Waar zit probiotica in?

Probiotica is van nature te vinden in gefermenteerde zuivelproducten, zoals yoghurt en kefir. Gefermenteerde groenten zoals kimchi, zuurkool en augurk kunnen ook probiotica bevatten, afhankelijk van hoe ze zijn bereid. Daarnaast zijn tempeh en miso gefermenteerde sojaproducten die ook probiotica kunnen bevatten. Probiotica kunnen ook worden ingenomen als supplement om de darmgezondheid te bevorderen.

Waar is probiotica goed voor?

Probiotica zijn gunstig voor verschillende aspecten van de gezondheid, vooral voor de darmen, het spijsverteringsstelsel en het immuunsysteem.

Vaak samen gekocht

Ashwagandha KSM-66
Ashwagandha KSM-66

1500 mg 180 Tablet

19.99€

+
Detox Voetpleisters
Detox Voetpleisters

30 Pleisters | Transdermale pleisters

10.34€ 11.49€

1 Producten

19.99€

+

0 Gerelateerde producten

0.00

  • Gratis bezorging
Totaal

Klantenbeoordelingen

Onderstaande reviews zijn subjectief van aard. Wegens regelgeving rondom gezondheidsclaims mogen wij maar een beperkt aantal claims op onze website tonen. We verzoeken je daarom vriendelijk om geen pijnklachten of ziektes te noemen in je review. Reviews waar gezondheidsclaims in staan worden zo goed mogelijk gemodereerd door ons team.

5 STERREN
(2)
4 STERREN
(4)
3 STERREN
(3)
2 STERREN
(0)
1 STER
(0)

Goed

reviews 4

70.00% Gebaseerd op 9 Klantenbeoordelingen

Geverifieerde aankoop

Ik heb veel last van mijn darmen, wat me belemmert in het dagelijks leven. Door een tijdje deze pleisters op te plakken, merk ik dat mijn darmen beter hun werk doen.

N Nina
Geverifieerde aankoop

Nooit zo’n fan van probiotica in capsules of supplementen. Handig dat dit pleisters zijn.

A Anoniem
Geverifieerde aankoop

Prima

H Henk
Geverifieerde aankoop

Net binnen. Aanbrengen ging gemakkelijk, nog geen ervaring met resultaten.

C Cedric
Geverifieerde aankoop

Pleisters plakken goed, ik merk nog geen verschil na 2 weken.

D Doortje
Geverifieerde aankoop

Goed product voor prima prijs

Z Zakaria
Geverifieerde aankoop

Ontzettend blij met deze pleisters! Ik slik ook de gummies, dus aan probiotica geen gebrek.

Z Zoë
Geverifieerde aankoop

M’n maag en darmen zijn blij met de pleisters en ik ook.

R Rene
Geverifieerde aankoop

Doet wat het moet doen.

J Jolanda

*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Dit vind je misschien ook leuk